Nu är det helg.

Nu har jag gått på helg. men blir det någon vila för det?  Njepp, det blir det ICKE. Det är ju Bruks-SM i helgen och Falkenberg är huvudorganisatörerna. SÅ vi ska ha en monter o kränga lite Arrak-kläder!

Så i morgon förmiddag ska jag o papps mötas på företaget och packa ner det som skall vara till direktförsäljning. Så ska vi köra dit det och möte upp Calle, vår ena ambassadör, och bygga upp tältet vi skall ha och hyllor m.m.
Och Michael ska till banken i morgon på möte kl 13,00 så vi får se om jag hinner med till Varberg (vi har kvar vår gamla hederliga bank) för att kika på bebisgrejer. Jag har ju även lagt undan liggdelen till vagnen som jag kanske skall ha.
Har fått lite kalla fötter nu. Ska ag verkligen ha en sån eller ska jag åka o prova om det går in tvillingvagn i bilen. Kan ju prova det, det skadar inte- För skulle jag mot förmodan få in en tvillingvagn i bilen, då skall jag inte ha liggdelen till Urban Junglevagnen. Då skall den bara ha ny sittdel, och så köper jag nån billig enkelvagn som vi skall ha i ett par månader tills bebisen går med på att sitta i sittvagn. Liam var bara tre månader när jag fick byta för honom, han tyckte det var dötråkigt att ligga ner!

Sen på Lördag ska jag runt o ragga tag i en babysitter och en sängmobil. Har kommit på den perfekta lösningen. Jag behöver inte leta efter en musikmobil längre. Jag köper bara en Nilsa till bebisen så har man musiken där i, så kan jag istället leta reda på en ritkigt fin utan musik! Dom brukar över lag se lite finare ut än dom som spelar, tycker jag! Fan vad smart jag är!!!

Och på söndag så var vi kort om folk på SM:et så då behövde jag (jättegravida jag) stå och sälja Arrak hela dagen, skitkul! Eller inte.
Skulle jag inte vart höggravid skulle jag tyckt det var skitskoj o stått alla dagar, men nu känner jag bara pust, stånk o stöööööön!
Men det får väl gå bra.

Sen på Måndag är det inventering på jobbet. Också en sån där lyckogrej. Det absolut tråkigaste som finns! Så jag kan verkligen inte ta ledigt på måndag, vilket jag gärna skulle gjort eftersom jag ska jobba söndag... PUST, STÅNK, STÖN!
Men men, det får väl gå bra.
Nu ska jag verkligen få ordning på min lagerlista. Den har jävlats med mig sen jag kom tillbaka sen mammaledigheten med Liam, så nu ska det bli ordning där, så jag kan gå på nästa mammaledighet med gott samvete. Och NÅDE den som har pajjat det tills jag ska börja jobba igen! Fyyyyy, då blir jag TOKIG!

Sen påTisdag är det huvisning i Långås. Ska bli kul. Men det blir nog inget med det huset, ifall vi inte skulle bli jättekära när vi kollar på det.
På onsdag är det tillväxt-UL för magen hade inte växt så mycket. Kurvan planade ut rätt rejält så antagligen så ligger det ännu en minibebis i magen!
Och på Torsdag är det vanligt besök till Kerstin, BM.
Sen är det bara TVÅ veckor kvar tills jag har BF! Hallå eller!!! Helt galet!
Så snart ligger jag där o kvider..... hua mig! Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag ta tag i min son, kasta ner honom i soffan och tvinga honom mysa med mig tills det är läggdags. Jag behöver lite kärlek nu och vem är inte bäst på att ge det? Om inte min lilla älskling som killar mamma på ryggen och i håret i evigheter... MMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmm! =) Ibland är han riktigt bra att ha, det lilla monstret!



Dagen K - som i KAOS

Sitter på jobbet nu, ko mprecis hit. Hade inget bröd framme så jag var tvungen o stanna och köpa mig en ostfralla på vägen hit. Käkade visserligen gröt till frukost, men måste äta macka! Annars känns det inte rätt.

Liam fortsätter göra framsteg med blöjfriheten. Igår morse fem isex kom han in till mig o mumlade bestämt att han ville kissa pottan. Jag försökte lirka att han skulle kissa i blöjan, men han vägrade. Vad gör man inte? Det var ju bara att kliva upp o följa emd honom o kissa! Blöjan var alltså då helt torr.
I Natt hade han inte kissat heller, men han vägrade kissa innan dagis, han var helt slut för jag avr en dålig mamma igår och lät honom vara uppe till kvart i nio!!!

Igår började morognen bra, med en mysig Liam och så. Sen kom jag till jobbet, och allt bara hopar sig, som ett mörkt svart moln ovanför mitt huvud och så fortsatte dagen!

Försökte göra det bästa utav situationen och vad gör en inte på bra humör om inte Shopping? Så jag o Liam åkte iväg till Varberg och skulle kolla liggdel till vagnen och kanske efter där fortsätta i stan. Men nej. Det fanns inte någon färg jag riktigt föll för... Jo, den grå, men det kändes lite för trist.... Men jag la undan den till Lördag o sa jag skulle rådfråga med min sammanboende vad han tyckte om saken.
Så då ringde jag honom på vägen hem och frågade vad han tyckte. Jo, grått, visst fint. MEN MEN MEN MEN MEN, han tyckte det vart DYRT!!!!!!!!! Jävla jävla jävla, vad arg jag blir! Sen NÄR är det billigt att skaffa ungar. Vill man spara pengar så är det väldigt fel väg att gå att skaffa barn.

Förra gången fick jag inte välja/köpa vagn till MITT barn, det vill jag denna gången.
Sist var det skitbilligt. Mycket ärvde vi, en del lånade vi och fick från min syster m.m. Men denna gången känner jag att JAG vill köpa grejerna till MIN bebis. Jag vill inte ha gamla begagnade saker. Och ifall det ska vara det, så ska det ändå vara JAG som valt grejerna, ingen annan. Vad är det som är så svårt att förstå?
Ne, då sprack min bubbla totalt, och resten av dagen var bara FRUKTANSVÄRD!
Jag blev så lack så jag kände inte för att åka hem o laga mat, så vi köpte med oss McDonalds.
Mys att äta i vardagsrummet då kanske, tyckte jag. Tills Liam spillde ut HELA sin dricka över bord och matta! Och kladdar i det! (behöver jag säga att tålamodet är som bortblåst?)
Så efter det och en rejäl, kanske alldeles orättvis, tillsägning att nu jävlar äter du försiktigt och ordentligt, annars får du gå härifrån så fortlöpte middagen helt OK. Han förstår i alle fall när det är allvar och när han inte ska utmana ödet....

Sen en stund efter där så var det liksom läggdags. In i duschen båda två och duschar oss och efter där är det dags för mys i soffan med välling. Så då springer han ut i köket och ska göra sin egna välling. Han brukar få hjälpa till att hälla vatten o pulver och ställa in i micron och så.
Fast denna gången, när jag redan är i upplösningstillstånd, då ska han även hjälpa till att skaka om pulvret i flaskan, fast han glömmer LOCKET!!!!!
Nyduschade och med rena kläder blir vi båda täckta av halvblandad vällinggegga och hela golvet! Ett enkelt litet "ut" fick jag fram aningen sammanbitet. Och killen pyste iväg, ilande kvickt.

När vällingen väl var klar så satt vi i soffan en bra stund och jag orkade inte ta nån konflikt, så jag lät honom sitta till efter Vänner hade tagit slut. Och så kikade vi lite på Extreme Home Makeover, Och i sista pausen tog jag orken i kragen och sa till honom att nu är det läggdags för längesen. Inga problem, han studsade in i sängen och klickade på sin CD-saga och puss puss godnatt. PUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Sen satt jag vid datorn en stund och gick o la mig vid halv tio kanske.
Läser en bra bok nu, men jag är så trött alltid så jag komemr liksom ingenvart.
Handlar om en tjej som är totalt oönskad. Hennes mamma är HEMSK. Den är jättebra än så länge, väldigt lättläst ändå. Så den låg jag och tjöt till igår! =)

Nä, nu ska jag ta tag i dagen och börja jobba. Pappa kommer nog runt tio och vill börja packa, då ska det va klart!

Undra om man är så nere nu för graviditeten? Jag har inget tålamod. Gapar o skriker hela tiden för egentligen ingenting (men så känns det inte för stunden)
Jag är nog Sveriges sämsta mamma just nu. Men jag gör så gott jag kan!

Uscha, ha en bra dag!

Helgen över för fort.....

Herregud vad tiden rinner iväg! Helt galet.

I Helgen har jag fått massa gjort! Michael jobbade fredag och lördag när vi var hemma, så det blev massa gjort. Kanske ska be honom jobba övertid lite mer? =) Haha, ne tror inte det. Jag är väl lastbilsänka tillräckligt tycker jag!
Denna veckan jobbar han natt så nu lär man inte se röken av honom, skitkul.
Det är HEMSKT att vara själv med Liam nu när jag är så stor. När man vet att det faktiskt inte kommer någon som kan göra ditt o datt... Bara byta kläder på lillgrabben är ett helt företag. Inte det att han itne lyssnar, men man ska böja sig hit o dit och upp o ner. Det är ju helt UNDERBART att han nu faktiskt är helt (Ja, jag vågar påstå det) blöjfri på dagarna! Han är hur duktig som helst. Man behöver knappt påminna honom, för han är STooor kille! =)
Men i vilket fall så är det underbart att man slipper alla dessa blöjbyten!

Jo, vad fick jag gjort i helgen? I fredags gjorde jag badrummet. Skura skura överallt, i alla skåp o skrymslen. I lördags gjorde jag sovrummet och planterade om lite blommor o förnyade lite. Sen kom Virre o Felix till lunch, så därefter blev det inte många handtag gjorde! Käkade lunch med dom o sen fika! Mums!
Och i söndags kom svärmor o svärfar hit på fika. Det var också trevligt.

Idag var jag o jobbade som alltid.. Slutade tidigare för jag hade en tid till min BM kl 13,30. När jag satt i väntrummet kom hon ut och sa att jag var alldeles för sen!!!! VA??? Jag hade skrivit upp fel tid!!! GAH! Och hon hann inte ta mig, så jag fick in o ta blodprov hos en annan sköterska och sen fick jag återkomma imorogn kväll kl 19,00. Jättekul när man är ensam med Liam! Skitkul att behöva ha med honom dit i morgon. Han komemr säkert vara kanonglad. Trött o mör efter dagis! Tjihoo... Men men.

Sen hade jag en snubbe här som lagade mitt hål i väggen där det stack ut elkablar och han kikade på min tvättmaskin. Den stinker MÖGEL och sköljer inte ut tvättmedlet ordentligt. Men som vanligt när amn har Sveriges snålaste hyresvärd så fick jag ett rengöringsmedel för 119:- som jag skulle köra igenom maskinen två ggr med. När maskinen är gammal som gatan och en ny vore väldigt på sin plats. Men ack nej, så naiv jag var som hade hoppats på den lyxen. Jag får glatt fortsätta tvätta med den gamla sletna! Jäkla DÅRE!!!

Var iväg oh fikade med Ebba-Karin också. Hon fyller 23 år idag, så Liam fick välja lite olika blommor o ge henne så fikade vi på ståhlboms! Mys var det verkligen!
Blommorna han valde var förresten självklart rosa, lila o gröna. Buketten blev JÄTTEFIN, men åh så gay min son är ibland =)

N, nu ska jag fortsätta kolla lite FB, FL och bloggar, sen ska jag dimpa ner i soffan med min underbara unge... Som förövrigt har ont i benen... vet itne vad det är emd honom. Han har liksom inga märken eller nåt, men han är ledsen och har ont, så nu fick han faktiskt nappen i soffan en stund...... Jag är en dåååålig mamma som bara vill ha lugn o ro!!! Men det bryr jag mig inte om!


SÅ, tack o hej!

Fredagsmys

Ja, här händer inte mycket.

Liam fortsätter vara hur duktig som helst med kisseriet utan blöja. I morse hände det visserligen en olycka och han glömde av sig, och guuud vad han skämdes när han kom på det. Ojojoj! Stackarn.

Idag har vi inte gjort mycket. Åkte in till stan i förmiddags o skulle köpa citron till mirakelmedlet så jag kunde börja städa, så det gjorde vi, och köpte på oss lite fika och åkte hem till min far och avnjöt dessa goda bullar och kolakakor där. Gottis!

Sen åkte vi mot Blomsterlandet. Jag ville haft nya blommor till vardagsrummet o sovrummet o Liams rum. Kom hem med bara nya blommor till köket. Aj, som det kan gå. Köpte ett tre-pack snittblommor med som nu pryder mitt köksbord. De går i grönt, vitt o cerise, lovely!! =)
Ville haft tulpaner, men det fanns inte... =( Jag älskar tulpaner plus att jag ännu inte fått inviga min snygga tulpanvas! Hallå!
Men ett jädrans snyggt köksfönster har jag iaf. Med tre nya blommor. Gröna växter kör jag ju bara, typ. Men de två på kanterna de är gröna stora blad med cerisa kanter, skitsnygga, så dom fick följa med hem. Sen fick Liam välja och han valde den som såg mest ut som en majja-planta, hmm! Men det blev fint! =)

Sen somnade Liam på vägen hem, strax innan två, s han fick åka rätt in i sängen när vi kom hem, och där låg han till halv sex!!! =)
Snacka om trötter!
Så jag hann fixa lite i köket och börja skura badrummet. Men där blev jag bara halvfärdig innan han vaknade och skulle ha sin mat- ter o en halv timme för sent...
Och mitt i maten så hörde vi en lastbil utanför, då kom pappa hem, då gick det inte äta mera.

Så vi sprang ut och satt i lastbilen och tutade lite på hornet (grannarna hatar nog oss) och sen gick vi in o fika. Bulle och kaka igen =)
Och nu står grabbarna i duschen och jag väntar o väntar på att dom ska bli klara, så jag får komma in i badrummet o fortsätta snart!

Ikväll är det fredagsmys.
Vi ska göra lite varma mackor o äta lite gottegodis... Michael ville kolla på Friidrotten (som alla andra kvällar denna veckan) men då säger jag upp mig o lägger mig tidigt idag igen.
Igår gick jag o la mig strax efter nio, superduperskönt! Är så fruktansvärt trött nu. Jag skulle nog kunna sova ett dygn i sträck om jag bara fick! Inga problem!

Nä, nu ska jag börja dra i handtaget. Sitter jag stilla för länge är risken att lillan i magen vaknar, och det vill jag INTE. Hon har vart så lugn o fin idag. Småbuffat nån gång bara, det har vart underbart!
Annars är det en vildbatting där inne, heltokig!! Och nu när det är så lite plats o bebisan är så stor så är det mindre skönt. Ofta gör det fruktansvärt ont! Arma mammor som måste springa runt med dom i magen såhär! Haha!


Ha en skön kväll, för det ska JAG!

Tandläkarbesök & Rumsrenhet

Igår var Liam hos tandläkaren för första gången i sitt liv.
Jag hade sån fruktansvärd ångest inför att gå dit med min otroligt läkar-rädda son.
Väntrummet gick helt OK (Det brukar börja där..... med panikskrik m.m.) Dom hade ju roliga Mumintrollet-stolar och elgo som vi satt och hann leka med en stund! Kanon.
Sen kom vår tandläkare, agneta hette hon, om jag inte minns helt fel.
Liam blev lite skeptisk, men följde med in i korridoren som ledde till rummet. Jag hade innan pratat med honom att där skulle vara en stor stol man skulle sitta i och så skulle man visa sina tänder för tandläkaren, som är jättesnäll!
När vi svängde av in i rummet så blir det tvärstopp!!! VEM tror ni sitter i tandläkarstolen!?!?!?!
BAMSE!!!
Den snälla tandläkaren förklarade att Bamse minsann jobbar där och hjälper henne med alla barn som kommer in.
Liam var helt förundrad!
När hon frågade honom frågor så vågade han itne svara först utan bara gapade. Ja, jag hade ju sagt till honom att man skulle visa sina fina tänder! =) haha!
Sen mjuknade han upp och hon fick köra Bamse och Pingu (som Liam hade med sig) upp o ner, upp o ner i stolen!
Så räknade hon alla tänder på honom och han hade fått alla. Dom såg jättefina ut, förutom hans bett som började bli lite fult av nappen. Men så länge han inte har den på dagen så var det ingen fara!
Sen fick han ett klistermärke och en jättetuff tandborste med lejon på!
Nöjdast i stan gick han därifrån och hejdå:ade på alla vi mötte! =)
Vidare till dagis o berätta för fröknarna vad han hade gjort! =)

Idag skickade jag iväg honom till dagis utan blöja! Han var så peppad i morse och förklarade att han är "Stooor Kille" nu!
Får hoppas det går bra! Jag håller tummarna!!! =)
Han har vart helt blöjfri hemma nu i två veckor. och EN olycka har hänt i vaket tillstånd. När jag inte var hemma, så jag vet itne riktigt vad som hände.
Sen kissade han ner sig i bilen också när han somnade påväg till Mjöbäck, men det var ju mitt fel! Jag fattar väl att han inte håller tätt i sömnen!
Men det gick smidigt att tvätta stolen så var det problemet löst. Den behövde ändå tvättas, den var görsketen!!!
I alle fall, så har jag laddat upp med massa kalsonger och byxor på dagis, så vi har råd med ett par olyckor idag! =)

Så, nu ska jag fortsätta jobba! Fy mig, inte blogga nu!

Ojojoj, nu e jag trött!

Nu är jag helt slut.
Efter alldeles för lite sömn, var det upp till jobbet i morse. GAH! Jättetrött var jag! Och vika lite tvätt o slänge in nytt innan jag stack, det hann jag också!
Liam kom upp när jag höll på att göra mig iordning. Han var ju ledig idag när Michael var hemma!
Då var det ännu svårare att slita sig! Finns det nåt goare än barns morgonhumör? När dom e Gosiga på morgonen. Annat 'är det när jag väcker den lille grabben, då finns det inget mysigt alls över honom. Han surar ända fram till dagis, haha! Det har han ärvt av sin pappa! Jag är en morgonmänniska! =)
Sen jobbade jag hela dagen, gick hem en timme tidigare, för idag skulle ju Bambam till veterinären. Spruta, undersöka den äckliga snoppen och HDAD-röntgen! Inte nog med att man blev fattig, jag fick ju inte vara med under röntgen. Man får inte det när man är gravid ju! Typiskt. Men vilken tur att Michael var ledig o kunde följ med. Annars skulle jag stått där och blivit tvungen att överge min lille vovve.
Det är hemskt när dom är nedsövda och helt hjälplösa! Usch jag tycker det är jobbigt att se!
Jag tror inte jag skulle fixa det utan tårar ifall det var mitt barn som var nedsövd... HUA mig!

Sen efter så åkte vi ut till Långås o kikade förbi huset vi ska på visning på! Michael var itne så impad, men å andra sidan så vilkl han ha ett slott för inga pengar alls, så jag bryr mig inte om hans åsikt förrän vi vart på den riktiga visningen!
Ett jättefint tegelhus, nyrenoverat och fräscht! Kass uppvärming, men det är ju inte värre än att det går att byta! Det är ju bara en kostnadsfråga!

Åkte förbi den fina fina gården igår som vi hade tänkt åka o kolla på... Men den låg alldeles precis utmed 154:an, så det blir inte o tänka på! Jäklar. Annars skulle det blivit perfekt. Storlek på huset och gården var alldeles kanon! Men läget var hemskt!!! Skit också!

Nu har grannarna här flyttat i helgen också! Uscha dom! Nu är det ensamt!

Nä, ska kolla lite mer på datan sen ska jag gå o äta! Är som vanligt utsvulten!

Söndag

Idag är det den berömda vilodagen nu igen! Herregud, den komemr så fort varje gång!
Men vila, pyttsan, sånt kan man inte hålla på med.
Gick upp efter en tuff natt (igen) halv åtta i morse ungefär, kom han väl in.
Då satte jag mig vid datorn en stund o kolla fejjan och bloggarna och sånt. Sen gjorde vi frukost vid halv nio. Väckte den sovande björnen, LIVSFARLIGT, men det var en risk vi tog... Det gick bra. Han grymtade lite granna när han kollade på klockan och tyckte synd om sig själv som inte fick sova ut.... Stick o brinn, jag har aldrig sovmorgon!
Efter frukosten gick M in o duschade o jag tog tag med disken... fy vilket tråkigt jobb, men men, det är gott när det är klart.
Sen kastade vi oss framför Bolt en stund o kikade på den innan jag o Liam gick in o duschade.
Dammsög o skurade golven (välbehövligt oooh ja) sen slocknade Liam  i sin soffa, sötgöte!
Då bestämde jag mig för att ta tag i bilen. Så nu är den fin o ren. Härligt!

Nu väntar vi på att Liams bilstolsklädsel ska torka ute i solen o sen ska vi åka en sväng. har hittat ett hus på Hemnet.se som verkar väldigt intressant... Men innan vi bokar tid för visning vill vi kolla hur nära huset är den stora vägen. Ligger det för nära så är det inte ens att fundera på. Jag vill kunna släppa ut barn o hund utan att behöva oroa mig för vägen hela tiden!

Liam ligger fortfarande o sover... Kanske skulle väcka honom om ett tag... eller inte!

Jag börjar bli hungrig, men som vanligt så har jag fullständig idétorka när det gäller mat... Orkar ju inte stå så länge framför spisen heller. Det är ju såå tungt! Lätta snabba rätter vill jag göra!!


Nä, kanske skulle göra Michael sällskap i soffan... Fast först aknske jag hinenr plöja igenom lite forum på Familjeliv! =)

Tack o hej


Lördag

Vaknade halv åtta idag.
Nu har vi ätit frukost o grabbarna grus duschar och jag sitter o slöar vid datorn.
kulle behöva diska, det börjar fylla på men jag orkar inte det just nu! =)

Sover fruktansvärt illa... Har så ont så ont. Känns som allt man gör nu är att klaga, men det är verkligen hemskt! Jag klarar liksom inte ens vända på mig i sängen för det gör så ont. Kul när Liam kommer in o vill mysa, han får mysa med min rygg, tills jag stålsätter mig o biter ihop o snurrar runt. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad ont det gör!

Idag sak vi iväg till Mjöbäck. Jimmi och Desse bjussar på mat och underhållning halva dagen. Ska bli kul.
Igår hörde jag det tisslas om en tur i skogen för att leta svamp, men det hoppas jag inerligt inte att det blir. jag kan knappt gå på plan mark, hur ska jag fixa skogen???? =) rolig syn!
Vi får se. Jag hoppas vi kör lite hederlig kubb och sånt istället, så man slipper röra sig så mycket! =)

Igår hade vi fredagsmyyys. Det är ju verkligen ett måste sen TV-reklamen drog igång! Man MÅSTE ju bara =)
Så vi åt först Tacos. Liam uppskattar verklgien att få äta sånt man får plocka i o äta med händerna! Kanon!
Sen när Liam gått o lagt sig så plockade vi fram lite vitt vin o suttade på. Men ack så sött det var så jag drack knappt ett halvt glas. Köpt Blue Nun (alkofritt). Gilalde det när jag gick med Liam i magen, men jag har nog ändrat vinsmaker rätt mycket. Det smakade bara som läsk liksom... söt söt sliskig läsk. BLÄK!
Jag klarar mig nog utan vin tills jag får lov att dricka mitt underbara röda Medinet! Jag siktar på min födelsedag! Då ska jag hälla i mig en hel flaska, gud vad det är gott.

Nä, nu ska jag ta tag i min tvätt o sen kanske disken,om jag inte på något sätt kan övertala min lata sambo att ta den...
Hunden behöver ut också, han går här o flåsar nu så det ska jag ordna!

Ha en bra dag!


Torsdag!

Idag var visst en lyckodag utan att jag visste om det!
Gick halva dagen och var helt 100% säker att det var ONSDAG! Hihi, men det var det ju inte. Och i morgon är fredag och det betyder LEDIG! Fy vad gott!
Det är dags för freeedagsmyyyys! =)

Liam är fortfarande på sitt pisshumör. Förstår inte vad det är med honom. Hela veckan har han vart ett ritkigt åskmoln. Minsta lilla så kokar han över o bara skriker.
Jag skulle behöva åka o handla nu, men vet inte om jag orkar med ett frispel i affären.... Det är jobbigt OCH pinsamt!

Lilleplutten är bajjenödig. Han springer till pottan hela tiden o trycker, men när jag kikar fram så kan han itne koncentrera sig o slutar, haha, hemska mamma!
Han är jätteduktig med pottträningen- hemma iaf! Plus att han numera har fått en fin pall så han kan välja om han vill göra det på toan eller pottan!
Jätteduktig! Blöjan åker av när vi kommit från dagis o sen får han en till natten! Och nu till helgen har vi siktat in sig på en elt blöjfri helg (självklart inte på natten!!!)

Åh, ska jag åka in o handl eller inte....... Jag vet inte.

Har ju så fruktansvärt ont också. Nu det sista har det vart outhärdligt! Kan inte lyfta benen, sära på benen, kan inte gå inte sätta mig elelr ställa mig upp... nDet är ritkigt piss faktiskt! Men men, om fem veckor är det över och jag har min lilla prinsessa på magen! Då är all smärta i världen värd! Gud vad jag längtar. Dels att få bli av med magen och allt ontet, sen att få en liten liten bebis, och sen att få se Liams min när han får en alldeles egen bebis! =) Herregud! Han är så duktig och springer runt o byter blöja och matar sina bebisar han har här hemma. Och så får dom ont i magen säger han, så står han o vaggr o vaggar dom tills det onda har försvunnit! =)
Det enda jag fasar för inför bebisen är det faktum att Liam alltid försöker bära alla bebisar. Det är verklgien ett hököga som gäller ALLTID när den nya har kommit! Han vill ju bara hjälpa till, men förstår inte hua dumt det blir!

Jaja, jag ska inte sitta här mer. Ska kolla bloggarna och Facebook, sen ska jag besluta om jag verkligen ska in o handla eller inte!

Ha en bra kväll!

Onsdag!

Idag var det Onsdag ja! Vad har vi gjort idag?
Vaknade tjugo minuter innan klockan ringde i morse, men låg ändå kvar o drog mig tills den plingade upp mig! Då hade jag hunnit bli trött igen ju =/
Iväg med min trotsunge till dagis. Han ville absolut inte äta mat på dagis sa han! Hmmm, nehe!

Idag fick vi ny leverans av jackor på jobbet. Skönt nu är alla Originaljackor hemma i alla storlekar! Gott! Förra hösten var KAOS med sena leveranser. Leveranser vi skulle haft i sommarn kom först i November-Januari! Snacka om dröjsmål!
Men det slipper vi denna gången. Ny leverantör och fabrik! Kanon!

Har haft svärmor o CO på besök i eftermiddag. Så då hade jag och Liam gjort en go blåbär-hallon-paj, som vi mumsade i oss! Gott gott! Sen skickade jag med dom en jädra massa bebiskläder som ska tvättas o strykas... Gott  slippe göra ALLT själv. Hade två stora påsar och två lådor med kläder. Lillan lär inte få brist på kälder när hon kommer iaf! haha! 
Men mycket är ärvda grejer. Allt är inte nyinköpt! =)

Har lagt Liam nu. Efter en stooor dispyt vid kvällsmaten.
Han är så jädra bestämd. Så ska han ha en yoghurt o en macka. Visst, serverar man det. Han trycker i sig yoghurten och tar ETT bett på mackan, sen leker han bara. skär i den med smörkniven o håller på. Så han fick ultimatumet, antingen tuggar han i sig mackan illa kvickt eller så är det rätt i säng. Inget mys i soffan ingenting.
Han skulle ICKE äta nåon macka.  Då åkte han rätt ner i sängen, oj det var dumt gjort kom han väl på då.
Så till slut efter en stund så skulle han visst ha mackan igen o pillade i sig den! Duktig IDIOT!
Tålamodet har vart på noll ikväll. Och nu är jag helt slut! Gud vad gott det var att få sitta i soffan tio minuter och mysa och sen natta honom!
Nu ska jag bara kolla alla bloggar och facebook, sen ska jag slänga mig i soffan o kolla film jag hyrt. Idag blir det "Skotten i Knutby". Får se om det är nåt att ha!
Igår såg jag "Marley & Jag" med kapten kroknäsa och Jennifer Aniston. Den var bra! Fast jag somnade på slutet, av utmattning inte av uttråkning! =)
Kvällen dessförinnan kolalde jag på en kanonfilm som hette "Honungbiets hemliga liv".
En jättefin historia, Väl värd att se!

Nej nu orkar jag inte skriva mer!
Hej hej

Fyndat! :)

Idag är en bra dag!
Vaknade, helt OK utvilad. Sovit kanongott i natt. knappt vaknat alls av ont i fogarna, hur sköönt som helst.
Jobbet flöt på hela dagen, hade en jämn ström hela tiden. Också bra!

Sen stack jag en liten stund tidigare innan jag hämtade Liam för att springa in på SkoDon och köpa nya gummistövlar till pajken. Stackarn sprang omkring i på tok för små, så skynda skynda. Hitta ett par Pax-stövlar, rätt fula, men dom verkade bra. Inte så höga i skaftet och lite fodrade. Blå med en gul kant upptill och nertill. Dom kastade jag in på dagis direkt.
Sen behöver grabben ett par nya gympadojjor. Och det hittade jag!! Coola svarta Adidaspjux. Blev väl godkända av brukaren- då dom var väldigt bra att hoppa med fick jag förklarat för honom! Han blev apnöjd! Jag med!!! Inte nog emd att dom var coola. Dom var 30% REA! Hallå! Tillome Michael tyckte jag gjort en bra affär!

Så därför blev jag tvungen att hålla uppe mitt dåliga shoppingrykte.... Så jag tog en sväng till Gekås o handlade en ny gardin till köket. Och lite ljus o grönsåpa och sånt bra =) Så då fick vi slösat lite pegnar idag också, skitbra! =)


Ny vecka igen!

Herre gud vad tiden springer iväg. Nu är vi snart i mitten på Augusti.
Min syster med familj åker väl snart tillbaka till USA igen, och hur många gånger har man sett dom? två känns det som!!! =(
Vad har sommarn blivit av? Och inget vettigt har väl blivit gjort heller. jaja!

Är i v. 33+5 idag! Snart bara fem veckor kvar! Tjihoo! Var hos BM idag o mätte magen och så. Allt såg bra ut. Bebisen hade lagt sig till rätta, men var ännu inte helt fixerad!
Hon ska kolla nästa gång ifall det blir en liten knodd till. Liam var ju så liten när han kom, så hon ska försöka kolla om det är en pytte till som kommer!
Nästa gång (om två veckor) ska vi skriva förlossningsönskemålen och sånt. Valde till BVC idag!

Jag ska köra på lustgas o duschen, det borde jag klara mig på om det inte händer nåt oväntat! Det var vad som erbjöds sist och det funkade utmärkt!
Nån gigantisk nål ska dom i alle fall INTE få trycka in i min stackars lilla rygg! Aldrig!!!

Michael jobbar natten denna veckan, så jag och Liam är ensamma. Och lika gott är väl det, för det var jävlar så surig han var idag!

Vi ska in o handla lite grann, och så tänkte jag att vi skulle hyra film. Passa på att hyra filmer JAG vill se nu när han ändå är borta hela veckan. Jag har ju helt kommit av mig med alla TV-program. Inte ett enda jag kollar på nu. Men snart är jag mammaledig o då finns väl risken har jag hört att man till o med börjar följa Våra Bästa År... Arma tanke. Ska det behöva gå såå långt =) Haha!!!

Nä, ska dra strax... ska bara övertala min unge att lämna ifrån sig sin Pingu! =)

Så glad han blev när jag hämtade honom från dagis idag förresten. Gud vad det värmer när dom kommer o kastar sig runt halsen på en och är bara fööör underbara! =)
Och han lekte med en >>DINOSAUR<< som var jättebusig och bet Liam, så blev han tvungen att visa så den jäkeln kom o bet mig också! =)

Nu händer nåt i vardagsrummet. Liam skrattar sitt elakingskratt, altlså gör han nåt mycket roligt, mycket dumt.... Have to go!!! Jag tror Bambam är med på nåt hörn också, skithunden!!


Sköna, gröna Göteborg!

Igår efter vår katastrofala morgon var vi lite sugna på att hitta på något.
What? Michale jobbar, jag är typ helt orörlig och har jättesvårt för ALLT, med en galen unge o en korkad hund... Ingen strand-visit då alltså, no way!
Så vi beslutade att våldgästa min syster o hennes bihang uppe i Götet. Dit är det alltid kul att åka!
Så vi stack upp, fikade muffins som min syster vart såå duktig o mixat ihop med hallon o choklad, och sen skulle vi ner o flytta båten till Hammar.
Vi skulle äta krabbor, räkor o kräftor på båten på kvällen och då är det bättre att den ligger nere i Hammar för där står solen längst! Så leta leta en flytväst som passar min runda kropp =)

Vi åkte ner till båten och drog iväg. Liam var hur nöjd som helst!
När vi kom till Hammar hoppade vi av och gick in o badade lite vid stranden... Det tog inte lång stund innan barnen började klaga... haha! Så dom fick sitta o leka i sanden tills det var dags för mat.

Konetere åkte iväg o köpte kinamat!=) Så det avnjöt vi på bryggan. o kladdade! =)

Sen gick jag, Gicka o barnen upp till lekplatsen o lekte. Ha emd sig en tvååring på bryggan är inte att rekommendera! Inte en lugn stund!
Där satt vi i nån timme och plågades i solen när barnen lekte som attan! Sen kände jag att det b lev lite sent, så vi hoppade av skaldjursmaten på kvällen och begav oss hemåt.

Liam somnade då i bilen runt 18.00. STENSOV när vi kom hem, det gick inte få liv i honom. Han hade verkligen behövt duscha, han var full av saltvatten o sand o skit. Men det var helt omöjligt..... Så ner i den nybäddade sängen och nana då efter att jag haft honom i soffan i två timmar o försökt skaka liv i honom med jämna mellanrum!
Michael jobbade över också, för han trodde jag skulle bli jättesen eftersom jag åkt till min syster, jag brukar visst bli sen när jag är där =) men han kom strax efter åtta, så åt vi nudlar (MUMS) och kolalde på Norbit. Världens kuligaste film! Haha! Fast jag somnade nog tror jag, sååå trött!

Sen vaknade han vid fyra i natt, drömde nog nån mardröm. Så då fick han komma in o ligga hos oss. Fast han var KLARVAKEN! Tjihooo, så det tog en bra stund att killa honom på ryggen o i pannan för att få honom att somna igen. Men tillslut.
Sen vaknade han vid strax innan sju i morse och krävde yoghurt! Så det var bara att gå upp o ge honom det. tre stycken klämde han i sig. Inte konstigt, han hade ju inte ätit på såå många timmar, han måste vart utsvulten.
Så nu får ajg vänta en liten stund till innan jag dukar fram frukosten. Men då blir väl Michael bara glad, han får sova en stund till!

I morgon kommer jag KRÄVA att få sovmorgon! Snart kommer en liten bebis o då får jag absolut ingen extra sovtid... herre gud. Jag skulle vilja åka låååångt bort o åsa in mig nånstans o sova läääääänge, gud vad skönt det skulle vara. O när jag väl vaknar så ska allt vara klart. Frukosten framdukad, ungen klädd, hunden kissad, helt ska sängarna vara bäddade, men det är väl lite svårt när jag ockuperar den ena.... =)

Nä, sluta drömma, nu ska jag göra Liam sällskap vid TVn. Det var Svampbob när jag lämnade honom för en liten stund vid datorn. men nu låter det som nåt annat.....

Ha en bra dag, för det ska jag. Njuta av solen. Stranden en stund! Och så lovade vi visst svärmor att komma dit idag med!

Fredag!

Igår var jag hos läkaren. Det visade sig att allt hade vart ett misstag. BM hade sett fel på moderkakans placering när hon kollade för två veckor sen! SJysst! Så nu slipper jag kejsarsnitt o kan föda normalt! Fy fasen va bra! Aj vad ont jag ska ha =)

Hämtade Liam igår strax innan fem... Han hade vart o badat med sin farmor! Han slocknade på vägen och efter det gick det inte att få liv i honom, så han sov för natten. SHIT!

Men det fick jag fan för idag. Klockan sex kom han in med en pisseblöt t-shirt. Kissat igenom! Jaha, av med blöjan o tröjan snabbt. Ut ramlar en BAJSKORV ner på mattan. Liam kliver i korven och smetar ut det! Sjysst!

Så nu sitter jag är efter en hel del skurande och är trött!!!

Vill soooova!


Morgonstund i lugn o ro!

Idag var det ne liten herre som vaknade innan fem och ville komma o pina mamma lite. Antagligen har han drömt något hemskt!
Så märkte han att pappa var uppe och inte hade hunnit iväg till jobbet, så då hade han sovit fääärdigt sa han. Nej nej nej, det har du inte!!!
Så Michael fick ta honom o bädda ner honom hos mig igen och springa ut och låsa ytterdörren för att inte Liam skulle följa emd honom till jobbet!
Efter ett par om och men somnade han äntligen om brevid mig.
Min klocka ringde vid sex och jag smög upp, tyst som en mus, en väldigt stor mus. Hann ladda kafefbryggaren innan jag hör ett ljudligt DUNS och skriiiiik. Han har ramlat ner från sängen, jippie.

Men klockan sex är jag ingen bra mamma, så upp med ungen, ner i soffan, mys hjärtat lite, på med Pingu, så får jag min morgonstund ifred ändå! Haha!

Nu sitter jag på jobbet och avnjuter min goa frukost! Idag blev det faktiskt köpt ostfralla- var inom Peters Konditori innan jobbet- jordgubbs-yoghurt (har aldrig tyckt om det innan, men igår fick jag ett plötslit sug efter det så då åt jag två stycken, idag har jag bara en kvar...) och en banan kanske går emd ner också, annars får den vänte till senare och bli mitt mellanmål, tilsammans med mitt andra nya MÅSTE-HA här i livet, Granny SMith-gröna äpplen! Mumma! Klarar mig itne utan det!


Igår åt vi räkor, MUMS vad gott det var. jag tryckte i mig TRE mackor med räkor o majjo! Kanongott! Luktar fortfarande skumt om fingrarna efter allt skalande.... Spelar ju ingen roll hur mycket man tvättar händerna!


Min korkade sambo slängde alla skal i vanliga soppåsen också, SMART! Det är inte tömning förrän om en o en halv vecka, vi har gått igenom detta med likmaskar förra sommaren också.... Så då skällde jag på honom och sa att man fryser in skalen tils det är dags att tömma soptunnan! Då frös han in hela soppåsen (den var visserligen ny, kanske något papper i den) Men ändå! haha, han är knäpp min Michael!

Näe, nu ska jag göra nytta!

Ska ju gå tidigt idag för besök hos doktorn. Ultraljud för slutlig bedömning om hur illa det står till inne i livmodern, om jag verkligen måste ta kejsarsnitt! HUA! Fast jag vet nästan svaret redan, men men....

Ska be dom kolla om det går att göra någon slags viktuppskattning också isf. Liam var ju så pyttepytte när han kom, och är denna,likadan och ska plockas ut två veckor för tidigt, det känns itne helt bra! Fast det kanske itne är någon fara!

Hejs Svejs! 

Gnälltråden!

Idag är ingen bra dag alls.. Eller, jo just NU är det bra....
Har precis ätit god lasange och har till kvällen ett kilo färska räkor att se fram emot. Laim kollar Teketubbies och är lugn o fin...


Sover jättedåligt numera.... Har så ont så jag vaknar när jag vänder mig i sömnen, kasst. Så morgonen började med att jag försov mig... Vaknade sju, en timme för sent alltså! Herregud, så upp o hoppa, stressa stressa och iväg. Sen vaknade jag aldrig riktigt utan hela förmiddagen var ett rktigt töcken på jobbet.... HUA!

Sen råkade jag fråga Liam i bilen på vägen till affären om han ville åka till min kusin Emilia... Jo, det ville han, och shit vad arg han blev när vi sen inte åkte dit..... HUA igen!
Och ställde till med en jädra scen inne i affären, pinsamt.....
Sen ställde han till med en scen när jag skulle ha in den varma lasangen i ugnen.....

Men nu är Michael hemma och då är allt frid o fröjd!

Nu ska jag inte göra ett skit mer idag, bara slappa o äta goa räkor o sukta efter ett stoooort glas vitt till, fantisera att det är vin jag dricker till och bara njuta!

Hej hej

Första dagen på jobbet - tröstshopping?

Igår jobbade jag minh första sega dag efter semestern! Man var aningen gröt i huvudet och det var segt! Men det gick ändå!
Åkte till Gekås efter jobbet för att handla det sista som behövs innan bebisen kommer! Herreguuuuuuuuud vad folk det var! Jag trodde den värsta semestern var slut, men kön ringlade sig runt ända borta vid pressbyrån. Men som tur var för mina gravidsvullna ömma fötter så gick det ganska snabbt ändå. Jag hade tvingat med mig vännen Gebba- som för övrigt hade namnsdag i söndags....... Jag vågade inte ritkigt åka själv, ifall ifall, jag SKA ju ta det väldigt lugnt o försiktigt.... Och Michael är ingen höjdare att ha emd sig på shopping, absolut inte till Gekås iaf!
Jag fick tag på en hel del fint, lite söta babybodys, ett nytt skötbordsunderlägg o lite oljor o amningsinlägg o bindor o sånt kul man måste ha efter att bebisan kikat ut! Min lilla Nova-Lee! =)

Sen när jag körde från Gekås skickade jag ett SMS till Syster Fluff (Annette) och skrev att det nu var fritt fram att komma o våldgästa oss, och det gjorde hon, elelr hon var redan påväg. Så jag hann precis slänga av Ebba hemma och in med påsarna i hallen, så kom Nettanfjärtan och hennes Jonathan. En mycket trevlig kille hade hon med sig, tummen upp!
Liam fick ett spel när dom kom så oväntat på kvällen (klockan var trots allt över sju) och spelade pajas och sprang framo tillbaka, fort fort o var jättetuff! =) Fyyy så löjlig han är. Så han var inte isäng förrän strax innan tio igårkväll, och upp till dagis idag, tjihoo, men det gick bra!
Kvart över sex i morse hörde jag dom platta babyfötterna komma springandes och in komemr en strålande unge och börjar klia mamma i håret, och standardfrasen - "Vad gör du, mamma?" Och tittar bedjande med sina stooora blå ögon =)
"Mamma sooover hjärtat, en ltien stund till...." svarar man då och försöker få ner honom i sängen och vila en stund...
Men icke, då spärrar han upp ögonen och ler jättestort- "Men, vad gööör du mammaaaaaaa?"

"Jaja, jag är vaken.... SUCK!"

Så innan dagis idag så har han hunnit kolla film -Bolt, såklart- och äta lite macka hemma (han äter frukost på dagis annars) och slappat i soffan! Goding!

Innan när jag lämnade honom på dagis, så var det till min stoooora besvikelse bara vikariefröknar där. Första dagen efter en månads semester..... Det var lite dåligt faktiskt. Småbarn blir lätt väldigt blyga då... Oc inget undantag här inte. Men Ella kom till undsättning, och mötte honom, så han tog hennes hand och tvingade med stackarn in till stora fönstret för att vinka hejdå och göra slängpuss! =)
Kalle var inte på dagis! Liam ville leka med honom idag, men ack nej!
Och Kia som Liam längtat såå eftre var inte heller där! Får hoppas någon av dom dyker upp snart!

Nä, nu ska jag jobba!
Tjingeling!

Slut på det goa!

Nu är det min absolut sista semsterdag. Ska jobba cirka fyra veckor till innan det är dags att gå hemma med bebis.... Känns lite jobbigt att behöva jobba nu, men men!

Har haft en hektisk sista vecka på semestern, i förrgår hade vi besök av Jimmi, Desse och Tindra! Som var här o fika o käka middag! Alltid lika trevligt! Liam fick lite presenter, skitsnygga kläder! Kanon! Tack för det!

Igår var vi på Sannarpsbadet med Liams bio-farfar o Farbror Leo. Det var skitgött- Alla grabbar lekte o åkte rutchkana och jag satt i bubbelpoolen och päste! Hur gott som helst. Fast lilla bebisen imagen var inte lika nöjd med bubblorna, haha! Vansinnig hela dagen säkert.
Efter badet så var det snabbmat som gällde innan hemfärd, och vi kom överrens om att prova MAX-hamburgerrestaurang... Jag har aldrig ätit på någon MAX... Och det var ju mycket bätre än både Burger Kingo Mackedonken! TUR att det inte finns nån sån här i stan, haha! Gottigott!

Nu ska jag fixa frukost till min son! Se om Michael kommer upp snart... nte fick jag sovmorgon min sista semesterdag heller.... SJYSST! Jävla dåre!

RSS 2.0