Fattar inte nåt!

Hur i hela friden gör man egna inställningar för utseendet på bloggen? Jag fattar ingenting!
Det skulle lika gärna kunnas tå på turkiska!

GAAAH

Fika KAOS igår

Vart till Virre igår direkt efter jobbet, för att överlämna födelsedagspresent/inflyttningspresent till henne o hennes familj. Hon fick en fotosession på barnen av mig o Emma. Med 8 st fotografier i ett album. Det var väl snällt! Ja, det var snällt.
Så satt vi o väntade på at tdfet skulle kommaf ler så vi kunde fika.


Emma hade sin Max, Virre hade Leo o Felix, Jag hade Liam och Ph hade William o Emilio... SEX GALNA eller nåja, FYRA galna pojkar o två små söta!
SNacka om att ha vatten, kaffe o kaka tamejfaan överallt! Men det var klart, vi blev alla en erfarenhet rikare. Nästa fika blir inte vid vardagsrumsbordet utan det blir fastkedjade i högstolar i köket! PUNKT!

Sen åkte jag och mitt lillhjärta hem, hade ca triljoners glas att diska hemma, hua mig vad jobbigt det var. Men Liam hjälpte mig (att stöka o kladda o hällsa vatten i hela köket) så det gick bra, NOT!
Det tog oss ca en timme att diska, och då blev jag inte ens klar, haha! Ja det var mycket, och ja, Liam drog ut på det!

Men jag har og ändå världens goaste unge tror jag, trots att man ibland bara vill sälja honom!

Han e så söt.
Och eftersom han gick upp med mig halv sju igår morse fick han också gå o lägga sig tidigt. Tio över sju bar jag in honom. Det gick inte helt smärtfritt, men så fort han låg i sängen vart det lugnt! ÅÅH så lugnt o skönt!


Kollade på Den Rätte för Rosing igår med på TV. WHAT!?!?!?! Vad är det för nåt? Vem är idioten som kommit på den programideén? Helt skadat. Och det värsta utav allt! Detta IQ-befriade program är ju för fan beroendeframkallande! Jag komemr bli TVUNGEN o kolla vad som händer nästa tisdag! SHIT SHIT SHIT!

Men sen efer det blev jag räddad utav The Mentalist!  TUMMEN UPP!
Älskar såna program, CSI o så! =)
Bättre än alla såna dokusåpor som går!
Nä, nu ska jag sätta igång o jobba, så jag gör skäl för min lön!

Ha de gott! Hej hej

Ny blogg, för sista gången?

Hade förut en blogg, som jag väldigt sporadiskt skrev i under en period. Glömde sedan bort den och ville nu börja kladda i den igen men kom inte ihåg vilken mail jag använde för den, komemr inte hiåg någonting... S då får jag skaffa en ny helt enkelt...

Har blivit bloggfrälst nu, Har fyra olika bloggar jag följer med spänning, jag är knäpp jag vet!

Kanske ska förklara vem jag är.
Jag bor på västkusten, i ett litet radhus med Sambo M Lillknatte Liam och isbjörnshunden Bambam.
Har en liten knodd i ugnen som ska komma ut någon gång i September. Ska bli helt aknonunderbart att gå gravid hela sommaren o svettas.
Jag är en sån som HATAR att vara gravid. Det finns inget mysigt med det, det är bara en pina man måste gå igenom för att få sin lilla bebis. Allt illamående, halsbränna, fetma, ont i ryggen/höfterna, bristningar, spark på kisseblåsan. Vad är charmen?

Yeah What ever!

Jag sitter på jobbet nu och chefen skulle inte bli lycklig om han kom inspringandes nu. Så jag får avrunda!

Tjoflöjt hej hej

RSS 2.0