Rubrik...

Ojojoj, är helt slut. Vet nästan inte ens om jag har nån lust att skriva nåt idag.... Men känner att för mina trogna (två) bloggläsare så måste jag uppdatera lite bättre!

Har precis kommit in efter att ha gjort klart min lilla uteplats på baksidan, så man har nånstans att sitta o bjuda folk på fika när det kommer någon och hälsar på.

Häromdagen hämtade jag pappas högtryckstvätt och spolade plattorna som förr var svarta, som nu är ljusgrå!!
Och rensade allt ogräs däremellan! SHIT vilket slitgöra! Men gud vad gott nu när det är klart.

Sen har jag oljat bordet med teak-olja, så det är fint igen. Det var grått nu är det träfärg igen! Hur fint som helst!

Michael jobbar natt nu sista veckan innan semestern, så jag är alldeles själv vuxen hemma... Jättekul...

Ska slänga mig i soffan o läsa min bok jag kämar mig igenom. Den är skitbra, I Like!

Orka. Jag är mest deppig för det är sååå gott väder ute och jag har inte nån AC på kontoret. Det är som en sauna där inne, helt obegripligt att man ens överlever dagen!!

Natti natti gott folk!

Vilken morgon, vilken dag, vilken vecka!

Ja, vad gör jag uppe nu? Varför vaknar ajg klockan sex en lördagsmorgon när alla andra sover? Jag hoppas att bebisen i magen är en morgonpigg liten sak så jag kan börja få lite sällskap om mornarna! Det skulle vara till belåtenhet. Har alltid så grymt tråkigt. Man kan ju inte sätta igång o bröta heller, klockan 6 på morgonen.....

Hade en go dag igår. Jag, Liam o Bambam åkte ner till stranden vid tolv-tiden. Där mötte vi upp Emma, Christoffer o Max. Massa bad o bus. Sen kom även Virre med familj och Christoffers ena bror.
Fullt sjå med massa bad, gegga och sol. Mina axlar känner av den starka solen idag kan jag lova! Röd som en kräfta! =)





Vi var hemma från stranden på eftermiddagen, och såg till min fasa att den gräsmattan vi har runt vårat lilla gölliga radhus vad så vilduxen att jag skämdes. Jaja, Fram med gräsklipparen så högg jag ner den också. Jävlar vilken turbo jag fick. Sprang runt med min tjocka mage o klippte gräset. Kände mig lite som Rambo i djungeln! Liam tyckte det var görskoj så han jagade efter med sin lilla gräsklippare och var nöjdast i stan! Bambam var inte lika nöjd........... Han hatar maskiner! =)

 Se min vackra vackra!!!


Sen drog vi fram Liams nya pool som mamma så slösaktigt inhandlade på Gekås föregående dag och fyllde den. Eller jag stod o tjöta över häcken med GrannMarie och gav liam slangen o bad honom fylla den. Det gick sådär, så vi sket i det och bestämde oss för att bada i den som idag istället!

Middasgdax.... vad skulle vi äta?? Idétorka (som alltid)
Michael skulle bli sen så något grille kunde det itne bli. Jag har aldrig grillat och tänker inte göra heller. det är rent karla-göra! Jag tar tillbehören och Michael vänder på stekarna!

Så jag börja ringa runt. inget svar hos mamma, Jeanette svarade, men hade inte tid, så till slut får jag tag på min räddare, farmor. Hon sa att jag kunde göra potatisgratäng med kycklingfilé, och så blev det! Mums vad gott! =)

In till Ica för att köpa färsk kyckling o mer matgrädde. Parkeringen knökfull, så jag körde vidare till Willys i hopp om att där skulle vara mindre folk... Mycket riktigt, där fick jag en bra parkering inte långt ifrån entrén. KANON!

Kör in i en ficka, en stoor fick och hoppar ur. Då komemr det en snabb liten grå bil o ställer sig jämte, så jag fick ca trettio cm att kånka ut ungen på.... en SOVANDE unge dessutom! Killen i bilen bara tittar på mig o går... SUCK! Idiot! Skulle jag inte vart så rädd om bilen skulle jag köttat upp dörren allt jag orkar i hans lilla fula bil!

Så, med en sovande unge på ena armen och en varukorg på andra springer vi igenom affären och komemr till kassan. Snälla tanten (som normalt är en surkärring) plockade i mina tre varor i påsen.

En sak jag kan reta mig på. Står jag med en överfull kundvagn och handöar o det komemr någon med en korg, så tvekar jag aldrig, för guds skull spring före mig jag har itne bråttom! Men nej nej, nu hamnade jag bakom TVÅ såna bruders som kollade på mig liksom "åh, det ser änna tungt ut" men ICKE att jag fick gå förbi dom och betala mitt paket med kyckling o två matgräddepaket. Det kunde ju ta dom tjugo sekunder längre! Suck vad irriterande!
SÅ. hem o börja laga mat. Liam sov fortfarande när vi kom hem, så han kastade jag in på min säng och Bambam sov på gräsmattan! =)
Laga laga mat. Det tog mycket längre tid än jag räknat med. Nästa gång ska potatisen skivas ännu tunnare!!!!!!!

Michael kom strax efter sju och det var bra, för maten var banne mig itne klar. Han hann tillome duscha av sig lastbilssmutsen innan middagen! =)

Maten fick godkänt o sen var det slappe i soffan. Det var ju nån jävla fotboll elelr nåt å TV så Michael satt o hoppa o skrek, jag fatta ingenting. Tog min bok och började läsa. El Choko!  Hanldar om en svensk kille som åker fast i Bolivia och sitter där i fängelse. Hann läsa bara 50 sidor innan jag blev dödstrött, men hittils verkar den SKITBRA. Och jag brukar itne tycka om såna böcker. Den är sann ockå. Killen i boken är uppe från Kungälv, där min farbror bor!


Nä, om jag ska göra mig i ordnign o gå ut och dammsuga bilen om en stund. Kl åtta borde det vara OK iaf! ??

Idag kanske vi får besök avStefan o hans tjej och deras lilla bebis! =) Det var itne helt hundra att dom skulle komma, men jag hoppas!!!!!!!! =)
Har aldrig träffat hans tjej och honom var det säkert utan att överdriva ett år sen man såg. Så det skulle vara görskoj å ses! Undra bara vad jag ska bjuda på då.. har ju inget direkt hemma som man kan slänga ihop.... jaja, det löser sig!

Ha en bra dag! Slänger inte lite fler bilder på min vackra skapelse, min avbild =)

"Liam är prinsessa" hävdade han igår förmiddag när han hade mammas klackskor och pärlarmband.
Jaja, men säg inget till pappa hjärtat!!


Solen skiner....

Och inte får man njuta av den!
Inte ens genom fönstret på kontoret, nej för här ska man vara hemma med sjuka barn! Hua vad tråkigt det är.

Liam har fortfarande feber. Igårkväll hade han äckligt hög feber så vi ringde in till sjukvårdsupplysnignen och frågade vad sjutton vi skulle göra. Trots mirakelmedicin från USA vägrade febern ge sig, den bara steg o steg o steg.
Men inget kudne göras sa dom. Fortsätt ge dämpande och vänta till morgonen, hade den inte gett sig då skulle v åka in.,

Till min lättnad vaknade Liam (brevid mig) och var pigg som en mört. Skulle tvätta ögonen själv, (han har ju ögoninflammation så han ser inget när han sovit.......) och jag fick ta febern på honom direkt och den visade bara 37,5! PUH!

Han är fortfarande rätt så pigg. Han sitter och kikar på Bolt nu. Nya favoriten! Tror den har gått här fem gånger om dagen i snitt den filmen nu när han vart dålig. Han orkar ju inte göra så mycket så det är sitta i soffan som gäller då. När han är sjuk så får han sitta o glo! Bara han itne tror det är OK sen när han är frisk! NO WAY!



En febrig liten grabb med ögoninflammation. Här är ögonen precis tvättade, annars är dom helt geggiga, BLÄÄÄÄ!


Nej, nu ska jag slänga upp lite bilder på Fejjan, sen ska jag dra igång med dagens sysslor i hemmet! Ifall vi får ov'äntat besök.... Eller inte.

Sporadiskt bloggande är det enda rätta.....

Ja, jag ber om ursäkt Konetere att jag inte bloggar varje dag om vad jag lagar till midadg och hur många bajsblöjor jag fått ta hand om.

Har lite kafferast på jobbet och efter en mycket otrevlig och bestämd kommentar o matt jag ska blogga så vågar jag ju inte annat än att skriva ett inlägg. Konetere är en riktig liten tiger!


Hade en mycket mycket oplanerad midsommar, jag HATAR när allt inte går enligt planerna.
Jag hade inte alls otrevligt, men jag vill att det ska bli så som man bestämt! Blir TOKIG annars!

Har en liten grabb hemma osm är sjuk... hög feber och ögoninflammation. Michael är hemma idag med honom. Han är ju ledig varannan måndag, så han fick ta honom idag! Och jag fick, vädret till trots, sätta mig på kontoret och blicka ut genom fönstret!
Inte ens Bambam fick följa med mig idag. Stackarn sitta instängd på kontoret en sån här dag istället för att ligga på gräsmattan och spana! Nej, han fick bli hemma.

Han gjorde ett genombrott i lördags.
Vi var hos goda vänner i Svenljunga, Ester och Jesper, och dom bor på andra våning i en mysig lägenhet med burspråk i vardagrummet. Där har dom ett fönster som är liksom lågt, eller hur man ska förklara det. Det var så att Bambam kunde sitta på golvet och kika ut. Han var HUR nöjd osm helst och satt där större delen av dagen och blickade ut över Svenljugnas gator... Frame mot kvällningen så börjar ju alla (15??) ungdomar som bor i Svenljunga röra sig ute på gatorna och ställa till med fyllescener. I detta fallet var det ett litet gäng, varav en var antagligen så berusad att stackarn inte kunda gå/stå. Så en låg på vägen och resten stod runt om och bröta.
Detta var enligt Bambam INTE ok. Han började MORRA!!! Och ett par skall kom till och med!
Min lilla bebisvovve morrar inte... han skäller bara när han är glad... Så vi blev såå paffa.

Igår kväll åkte det förbi en moppe med tre äckliga killar på utanför mitt köksfönster som stod öppet, när jag satt vid datorn vid köksbordet. Då komemr Bambam Rusande från vardagsrummet och skäller först mot fönstret och sen ut till dörren i hallen och skällde!
Jag är av den sorten att jag tycker det är KANON när hunden säger till när det är någon som kommer. Så jag berömde honom och släppte ut honom! Så han fick ta en runda i trädgården och se så att allt var OK, att ingen inkräktare kom o skulle skada hans familj, hans revir! Sen mäkta stolt kom han in igen och lade sig lugnt.. Kung över Vitklövervägen var han då!

Jag hatar hundar som står o skäller och är helt tokiga när det kommer folk. Men att varna oss, och skälla en gång elelr två för att förklara att det är nån där, det är hur bra som helst. Så ofta jag är själv hemma om kvällarna, så vore det gott med en hund osm vaktade en istället för en liten fjant osm Bambam egentligen är!


Idag vet jag inte vad det blir för middag och jag vet inte hur m,ånga bajsblöjor det lbir ännu heller!


Har 92 dagar kvar tills bebisen ska ut! Herregud vad tiden springer iväg. Vecka 27 redan, 28 på torsdag. Om mindre än tre månader så har jag en liten bebis i famnen. Helt galet! 


Nej, nu är kafferasten slut, så jag MÅSTE börja jobba ordentligt så jag slipper sitta här hela dagen! Förhoppningsvis blir jag klar till två så jag kan gå hem då. Men det återstår att se! =)

Bye bye! 

RSS 2.0