Magsjuka och lagerarbete......

Ja, jag får stå för lagerarbetet... PUH vad tungt det kan vara ibland.
Drog lagret igår, och flyttade undan en massa lådor som stod i vägen. Det är hur svårt som helst att bära lådor när man har en tjockismage ivägen. Tacka vet jag säckakärran! Utan den skulle jag aldrig klarat mig ensam igår! Hehe

Magsjukan, den får Liamo stå för tyvärr. Han spyr itne eller så men är inne på tredje dagen med kraftig diarré... Fick hämta honom från dagis, så idag har han vart med mig på jobbet.

Somnade i min famn, så jag fick allt jobba med en hand en bra stund tills jag fick sömmerskan Laila att plocka ner dynor från vinden så jag kudne lägga honom på golvet. Sen sov han gott i nästan två timmar, tills jag ville hem. Då plockade jag upp honom...:)

I morgon kommer nog tant Caroline, ifall hon fortfarande vill komma när Liam är dålig.... Hon missade ju hans födelsedag, så hon tar det i morgon. Ska smsa henne strax o kolla när hundan hon hade tänkt komma.. Jag ble vså sugen på att baka kanelbullar, och det kanske man skulle hunnit i morgon isf om hon komemr senare, men vi får se!

Håller på att tvätta sängkläderna nu som Liam så vackert BAJSAT ner... BLÄÄÄÄÄÄ!

Nu ska jag ta tag i mitt liv, och gå in på facebook!

tjingjting!

Tidig morgon... Sen kväll igår

Hade fullt upp igår! Körde färdigt ALL tvätt, så nu finns det inte ett smutsigt plagg så långt ögat kan nå! Gud vad skönt det är när det är klart!
Möblerade om Liams rum. Det var det värsta jag gjort! Hasn möbler var skittunga, dom ser inte tunga ut! Och när jag flyttat allt och ska st'älla sägnen brevid fönstret, då är sängen tre cm för bred så det går inte!!! GAH! Det var ju bara att börja tänka om. Men jag blev nöjd med resultatet ändå!

Kom i säng SENT igår... Kollade på den lilla flickan utan ansikte! Såg en dokumentär o henne för ett tag sen när hon var tre år. Nu var hon fem år och hade kommit långt på vägen, men gud vad hemsk hon ser ut! Stackarn!

Liam vaknade tjugo över fem i morse, och var ledsen. Och PIGG efter det... neeeeej, så efter en timmes bråk somnade han äntligen om brevid mig i min säng, och så sov vi till nio! Visst tycker jag det är gott att komma upp på morgonen, men fan inte vid fem!

Sju, där går gränsen! Halv sju kanske.... Men inte tidigare när man är ledig!

Idag ska vi in till stan, tjihooo! Michael ska också med o kolla brallor som han letat efter ett tag. Han ska ha ett par chinos, men hittar bara blåa, så jag, The Expert, ska följa med och visa honom dom hemliga gömmorna i våran lilla stad =)
Han går bara till Jack & Jones och Atrium när han är i stan, sen är han klar tror han! Boys to Men vet han inte ens att den finns! Dit går alltid jag när jag ska handla något till honom! Den affären och Jack & Jones är bäst!

Så ska jag leta efter lite långa tunikor som funkar över min feta mage! Jag ser ut som en valross redan och det är inte kul alls!
Jag behöver massa leggings med tunikor, så jag slipper gå med obekväma byxor! Har INGA bekväma jeans som passar längre. Mina mammajeans är för stora fortfarande! Dom funkade i slutet sist! Men jag komemr nog kunna ha dom tidigare denna gången, startvikten var ju betydligt mer än sist!

Näe, nu ska jag fixa köket! Jag glömde diska kvällsmaten!!! KUL!

Dåligt med uppdate....

Oj, det har nog hänt rätt mycket sen sist jag skrev.....

Håller fortfarande på at träna potträning! Liam är ju bara så grymt bestämd, och äcklig så vill han inte kissa på pottan när jag frågar så kan han lika gärna kissa i kalsongerna tre sekunder senare! Skitunge! Men han är duktig, och igår när vi var hos Emma o Max så kissade han på toaletten första gången, det har itne hänt förut! Så han är duktig ändå!

Han pratar o pratar o pratar! Hur mycket som helst, och jag förstår inte vart allt kommer ifrån!?! Han börjar kläcka små roliga saker!
Ligger o ropar på kvällarna att "Liam är rooolig" i hopp om att jag ska hålla med och inte tvinga honom sova, haha! Knäppunge!

Min syster och hennes familj har ÄNTLIGEN kommit hem från USA! I Måndags! Gud vad roligt det var att äntligen få se dom live och kramas med barnen! Ja, jag gillade ju att få kramas med Jeanette o Christian också, men barnen är mysigare!! Herregud, 8 månader är lång tid att inte få träffa dom!

William vääxer om mig när som helst, 8 år gammal.... Det är frukstansvärt som man missar. Och Thea hade väl vuxit ca en meter kändes det som! Hon var jättestor! Och första gången när dom kommer tillbaka som hon inte var så blyg. Det har hon varit annars! Men det var massa kramar direkt!! Underbart!
Liam däremot var inte lika glad, han var blyg istället.... Jätteblyg i början!
Men han fann en idol i Thea ganska snabbt o hängde på henne i stort ett hela dagen! Så han sov inte en blund på hela dagen! Somnade vid strax efter sex när vi satte oss i bilen på vägen hem och sen vaknade han till lite snabbt när vi kom hem så fick han en välling o sen fick han gå o lägga sig...

Så såg han ut medan jag gjorde vällingen, efter en tuff dag på Haraldsonsväg!



Sen har det vart en kort kort vecka på jobbet med nu ju!
I Måndags var vi ju där uppe o välkomnade Bäckmans hem, jag hade kopplat telefonen från företaget till min mobil, för att kunna ta samtalen i alle fall, men när pappa o jag åkte hem så kollade han om den var överkopplad för det hade inte ringt på HELA dagen!! Och den var inte kopplad! Hur korkad var jag inte då som inte kollade det innan jag åkte! PUCKO!
Sen jobbade jag Tisdag, fick hämta Liam en halvtimme tidigare o ha med honom på möte med vår Danska agent kl. 15. MÖtet blev väldigt kort. Liam låste in sig på mitt kontor, och ingen hade nyckel till dörren. Så vi ringde vaktmästaren och tjugo minuter senare var pojken ute. Efter att vi stått utanför dörren och pratat och morfar fick stå i fönstret och skojja emd honom för att han itne skulle få sån panik som jag hade!!

Sen var det skynda skynda hem o laga fiskgratäng! Vi skulle ha familjekväll på dagis och ha med oss varsin maträtt och duka upp till buffe.
Är väldigt lycklig att jag inte gjorde någon pastasallad, för det hade typ 10 olika familjer gjort! Plus pajer!
Men jag fick gott betyg för min fiskgratäng! Det var skönt, med tanke på att jag aldrig gjort den förut, haha!

Sen igår var det jobb igen!

Och idag är vi lediga. Michael jobbar ju natt så vi försöker vara tysta, eller jag försöker o Liam bryr sig inte! Haha!
Funderar på att ta en liten picnic.....
Men jag behöver åka o handla lite innan middagen... Det blir nog bara spagetti o köttfärs idag. Michael beställde det igår, det eller skinkschnitzel... Och jag känner mig lat idag så köttfärssås får det bli! =)

Näe, min grabb springer fortfarande naken sen duschen, så han ska få på sig kläder nu!
Tänkte inviga dom nya snygga GAP-shortsen moster Konetere had eköpt med sig från USA. Det och en fin tröja kan bli lite fräckt!
Provade nya crocs till honom igår.., Ska inhandla det direkt min lön kommit in på kontot. Han har inga sandaler, och han gillar verkligen crocs! Dom satt som gjutet på honom, plus att han faktiskt kunde springa helt OK smidigt i dom. Annars kan man tycka dom är lite småklupiga, men ack nej inte på min pojk!
ollade på fejk-crocs också, men näe, jag fixar inte dom! Konstiga i modellerna! It´s gotta be the real deal!
Han har ju ocksp gjort hål i sina fina fina Adidas-dojjor! KUL! Jävla Bobby-car!! Men det är samtidigt roligt att han äntlgien sliter ut skorna och inte bara växer ur dom, haha!

Så, nu har jag uppdaterat lite. Jag SKKAAAAA försöka bli bättre på det, men jag är helt uppe i hemnet.se och facebook.com hela tiden att jag glömmer bloggen, haha!

Vill hitta drömhuset NUUUUUU!


Tack o hej!!

TISDAG

Vilken morgon!

Vaknade halv sex i morse (klockan ´är satt på 06,15) och undrade varför i hela friden jag 1) Låg själv i sängen 2) Min klocka inte ringt, jag ville ju upp!!!!
Hjärtat hade somnat i soffan, han kom intrillandes ett par minuter efter jag vaknat..
Och det är bara sjuka människor som går upp före klockan ringer en vardag så jag låg var i sängen tills min mobil började alarmera att "nuuu får du gåå uppppp"
Tack tack, så hoppade jag upp!


I Söndags var vi på IKEA en liten snabbvisit. Köpte Liams säng, det blev en Leksvik växasäng, den är sååå fin!
Älskar träet och det matchar sen när barnen ska få ha rum ihop, om vi inte hunnit flytta då, men det ser itne ut som så just nu!
Skötbord, spjälis o Stor-kille-säng i samma trä!

Optimist som jag uppt'ckt att jag är lite grann skulle få in den hära stooora lådan i bilen...Tillsammans med hundbur och barnstol. Alltså inga fällda säten! TUR att vi bara har ett barn än så länge =)
Det gick bara inte, så vi fick öppna hela förpackningen i värsta blåsten på parkeringen o lägga in bräda för bräda i bilen, haha. Det flög frigolit o papper ÖVERALLT i Kållered, så fick någon i huvudet *räcker up handen* It was ME!

Väl hemma fick jag god hjälp av min son med alla skruvar o pluggar att sätta ihop denna hära sängen.
Michael har ju åkt på muskelinflammation i båda armarna så han kan inte göra nåt. Han bara sitter o ser ut som Tyrannosaurus Rex. mouhahaha!
Så jag och Liam kämpade så svetten rann! =) Men första gången så var det inga fel på grejerna! Annars brukar det ju alltid vara nått som inte stämmer när man bygger, men det gick galant!

Ska beställa hem en bokhylla till Liam nu med, som kan svälja lite leksaker. Det är inte fräscht att ha grejerna på golvet heller. Tänk så mycket smuts man inte kommer åt för alla leksaker. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Första natten han skulle sova i sin nya säng var det lite nervöst. Han kom upp ett par gånger, så jag fick följa med o visa att här ska man ligga o nana!
Igår var det michaels tur att följa med.
Liam: Liam inte Nana
Pappa: Jo, nu är det natt natt!
Liam:Natt natt

Så lyssnar han på sin saga o somnar! Goa unge!!


Han hade vart i slagsmål igår... Med sin vän K...  Hoppas han fick ont, ungen (inte Liam alltså)
Jag är inte helt förtjust i att dom e såna vänner... K använder ett fruktansvärt språk för att vara så liten och gör fula grimaser och massa..... Jag har redan sett tendenser att Liam börjar med det också, fyyyyy, då dör jag!
Men man kan ju inte hålla koll på med vilka dom leker på dagis heller.....


Nä, nu ska jag göra mig iordning för dagen på jobbet, massa grejer att göra idag!!!

Michael är sjukskriven i en vecka nu med, haha, stackarn var hos e väldigt  närgången doktor igår, haha!

Och idag kommer Emma o Virre på fika med barnen.... High Life! SHIT! =)





Stolt kille provligger sin nybyggda säng!

UNGE!!!!!!!!!!!!

Satt precis o skällde på Liamoch hotade att han banne mig skulle åka rätt in i söngen om han inte skärper sig...

Då ger han mig fingret säger passa dig mamma och hämtar skampallen och sätter sig på den, mitt på vardagsrumsgolvet. Han är snäll iaf som låter mig slippa straffa honom, det fixar han själv.... UNGE!


Nu gick han sur och hämtade en napp... så jag ska ställa till ett liv nu när jag hjärtlöst kommer rycka den ur hans gap....


Oj, vilken blick jag fick, men han sa inget... Han sprang till sitt rum o HÄMTADE EN NY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va fan, har han en samling.......????


Nu kom skriket! Två nappstölder var för mycket, elaka mamma!!

hmm 

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.metro.se/2009/05/08/69691/illamaende-ger-smartare-barn/index.xml

Av denna länken fick jag äntligen lite tröst! Det har inte vart heeeelt onödigt att jag legat o spyr´tt mig igenom sammanlagt 10 graviditetsmånader.
Mina barn komemr bli intelligenta. Liam är redan rätt smart, så det är bra. Men nu finns det även hopp för nästa! Haha!

Tänk vad min bror inte kommer hålla med mig om detta...

Födelsedagsfirande i dagarna tre

1 Maj, Det är ju Liams dag! Alla flaggar för Liam när han fyller år!
Vi bor ju så hundans trångt så vi måste ju dela upp firandet så alla som vill kan gratta pojken!

Anna och Daniel skulle komma igår, men dom ringde i fredags o sa att dom inte alls komer, för dom låg inne på BB med söta lilla Lowa!! =) Grattis till dom!! =)
Och Liam fick ju en fin present, en bebis på sin dag! Haha! Så nu längtar jag galet tills vi får lov att åka o hälsa på dom o sniffa lite bebis! mmm, vad mysigt!


Presentöppning med en nyvaken Liam!

Presentöppning med en nyvaken pojk!



Vädret var kanon!

RSS 2.0