Bloggen får vila...

Jag haaar inte glömt av min gamla blogg, men den får damma ett tag.
Har problem med armarna o händerna så det är obehagligt att skriva, och då sätter man sig gärna inte o skriver ett blogginlägg.... Jag återkommer när dom är OK igen!

Torsdagen flöt den me

Ja, vad händer... Inte mycket.
Jag har ÄNTLIGEN kommit igång o börjat träna. Nu finns det ingen återvändo! =)
Var iväg o körde ett pass i tisdags o så tog jag det lugnt igår o körde ett pass idag. Och raska promenader uppå detta så hoppas jag att jag kommer i ofrm snart igen. Herre gud, all denna övervikt jag har, det är fruktansvärt!!!

I morgon tänkte jag köra CrossTrainern när Nova-Lee är med, jag hoppas hon sover gott!!
Sen ska jag iväg o storhandla i mrogon med tänkte jag. Det är alldeles tomt här hemma nu, jag HATAR när det är såhär tomt. Brukar aldrig bli det, men nu lyckades jag! =)

Liam var lite rolig innan, han kom springandes från vardagsrummet och sa "Fröken, fröken, BamBam slickade mig!!!" Haha, jag är inte längre mamma utan"fröken"!
Jag förklarade snällt att Bambam pussas! Så nu slickas dom för fullt, mums!

På tal om fröken så var vi på drop in-fika da på dagis. Det var lite trevligt. Liams favoritfröken pratade om att hon börjat gå i hund.tankar. Hon har aldrig haft hund, men nu på senare tid så börjar dom fundera, så dom pluggar hund på nätet nu! =)

Nu låter det som min dotter börjar vakna ur sin dvala. Hon har legat o sussat i vanen sen vi var ute, så hon har nog sovit i typ två o en halv timme nu. Ska hon lägga sig innan åtta idag så är det bst hon vaknar snart. Hon MÅSTE bada idag, hon stinker PEKKA!

Sitter också och känner medlidande för min syster, som är sjuk PLUS att hon har TVÅ SJUKA BARN att ta hand om uppå det. SUCK o pust o stööööön vad jobbigt. Tråkigt att hon bor så långt bort! Krya på er!


Liam är bara för go

I morse busade vi lite. Vi lkete bajsleken... Ja, jag vet, fula dumma mamma som leker bajsleken med sin son. Den går ut på att vi anklagar varandra för att hålla på o bajsa!
"Liam bajsar!"      "Nej, mamma bajsar!"    "Nej, Liam bajsar!"   osv osv.....
Fast mitt i leken stannar Liam upp i hoppandet o skuttandet (glömde säga att vi hoppar o skuttar samtidigt som vi anklagar varandra) och bara ler, ett sånt där myyysleende så man bara vill krama om honom. Och just då var det min tur att anklaga "LIAM BAJSAAAAAAAR" hojtar ajg hoppandes o skuttandes....
Med sitt mysleende nickar han lugn o säger "Jaa mamma, Liam bajsar nu faktiskt!"

Haha, när jag läser det så ser det inte så kul ut osm det verklien var, jag höll på att gå under när han sa så HAHAHAHAHA


Och nu under frukosten så fick han smaka min gröt, han är inte jättejätteförtjust idet. Men så frågade jag honom en gång till om han ville smaka.....

"Nej Mamma, det räcker för mig" hihi. Goding!

Måndagen gick förbi...

Ojojoj, är helt slut efter allt som varit. Inte en lugn stund på hela helgen. Torsdag, fredag, lördag o söndag blev alla fullspäckade dagar! Pust. Och uppå det så jobbar Michael natt denna veckan. Fast det började bra med barnen... Eller bra o bra vet jag inte men lugnt för min del i alle fall.
Liam fick röda utslag i hela ansiktet igår efter dagis. Vi duschade honom och sen gav det med sig lite granna. Men han somnade på soffan vid fyra-tiden, när Michael åkt. Visst tnkte jag, då hinner jagbörja med middagen. Och jag hann börja, avsluta och äta den.... Jag fick inte liv i ungen, han STENSOV. Jag försökte ruska i honom, sätta honom upp, lysa med starka lampor i ansiktet, gapa på honom, inget hjälpte, han STENSOV! Fick i honom välling i sömnen vid åtta-tiden, det var hans middag/kvällsmat!!!!

Så han fick sova i mammas säng i natt så ja kunde ha koll på honom, ifalldet var nåt fel. Han hade liksom ingen temp eller nåt! Men men, idag är han pigg som en lärka och nu ditter vi och äter frukost.

SHIT, nu ramlade han ner från sin stol, klängapan, och slog i sin lilla rumpa så den är knallröd nu och rivsår på. Stackarn vad ont han fick, men han måste ju lära sig att vara försiktig!!'

Var iväg igår o skulle köpa mina träningsskor, men en anställd hade lagt undan dom och kanske ville köpa dom till sig själv, SUCK så jag fick vänta till idag på att hon skulle bestämma sig...... ÅH!!! Så idag ska jag traska ivög med barnen o hund till Kullens Skor o kolla om hon ville ha dom eller ej och isåfall köpa dom eller ett annat par.
Sen så lovade Michael att ställa klockan på halv ett så jag kunde åka o träna klockan ett, utan barn första gången och sen skynda hem, ta en snabbdusch o sen ska vi iväg o kolla på lägenheten kl 14,30. Ska bli så kul!
En 4-rummare fem minuter från havet! Kanon. Gångavstånd till affär, Liams dagis och mitt jobb, kan inte bli bättre! Särskilt när Liam börjar skolan och inte kan välja o vraka så som man kan med dagis. Ska vi bo kvar i Skogstorp så kommer han ju bli tvungen o lämna alla sina kompisar då, det är ju inte lika kul! S¨å det vore helt kanon ifall vi fick denna lägenheten! Ja håller tummar o tår!

Nä, min gröt blir kall, jag äter alldeles för sakta när jag sitter vid datorn samtidigt, så jag får ägna mig åt den nu för att sedan göra oss iordning o traska iväg till skoaffären.


Ha en bra dag, för det ska jag!



Fredag, lördag, söndag

Det har varit en minst sagt fullspäckad helg!
Först i Torsdags så var ju ju och åt pizza hos familjen Engman i Varberg, jättemysigt!
Då fick vi förfrågan ifall vi hade lust o hänga med på bowling o mat på fredagen. Självklart.
Så farmorn till barnen fick hämta Liam på fredageftermiddagen så han fick sova där.

Vi var i Varberg på SuperBowl kl 19,00 och hade reserverat bord. Vi var  7 st till maten. Hade förbeställt ribs med bakad potatis. Mums var det.

 Efter det så började vi bowla. Då kom det två till och anslöt sig i gänget. Hade jättekul! Alla drack utan jag och småbarnen - Nova-Lee och Timpa. Dom två nykterungarna sov hela tiden, i vår dubbelvagn vi hade med



Medan alla andra roade sig kungligt, det gick nog åt en hel del öl, vin, cider o välling.....
Sen Bowlade vi gärnet....

Medan vissa kineser gjorde annat.....




-------------------------------------------------------------------------------------------------------






I lördags var vi på kalas i Mjöbäck hos Tindra som fyllde hela 2 år! Stora tjejen! =)
Det var jättetrevigt med fika o presentöppning och pusskalas.........



SAGA & NOVA-LEE



Och i söndags vaknade jag upp strax efter sex, alldeles själv på morgonen. Novisen vaknade strax däre fter och fick komma upp till mitt morgonkaffe o få en flarra välling. Michael o Liam dök upp strax därefter med. Och då fick jag lite paket. =) Som ett litet barn =)
Vi började duka fram frukosten och Liam var i vardagsrummet. Efter en stund kommer han med bestick i handen "Jag gillar dom mamma! Jag gillar dom!"
ims doppresent har han öppnat. Vi hade köpt en Laban-servis och Laban-bestick! Så har han öppnat ena paketet! SUCK! Så ja fick öppna servisen  o trycka ner besticken i det paketet istället =) haha! Skitunge,.

Sen åkte vi på dopet vid elva som var i Torpa kyrka, där Liam döptes för två år sen!
Efter kyrkan var det dopfika nere i församlingshemmet. J'ätegod pastasallad blev det o äta o sen efter fika med tårta (men jag åt ingen tårta för jag skulle fika senare på eftermiddagen!)
HIGH LIFE var det iallefall. Ungar överallt, högt o lågt! Underbart, men gud vad man uppskattar sina två när man kommer hem o det är mycket lugnare haha!

Sen kom min mamma o lillasyster på födelsedagsfika på seneftermiddagen. Kaffe o bullar o lite sånt bara. Fick ännu mer presenter där. Presentkort på Gina och träningskläder! Tjihoooo!

För idag jävlar skriver jag in mig på SheShape. Så jag och Nova.Lee ska iväg o träna, men vi får ta det i morgon för min pappa är sjuk o kan inte ha Liam som jaghade tänkt be honom om.... Och dom öppnar receptionen först kl 11, så jag kan inte gå dit när Liam är på dagis idag. Så ja åker och skriver in mig i dag och åker o tränar i morgon förmiddag! ÅÅÅÅÅ vad skänt det ska bli! Äntligen ska fläsket bort!!!!! Tjihoo!

Vac the Dog

http://www.vacthedog.co.uk/default.asp?page=start&language=swedish - där är hemsidan för min dammsugarborste! Jag köpte min på My Dog förra året i en monter, kommer inte ihåg vilken..........



Jeanette- DU SUGER OCH DINA PÄLSOFÄLLANDE HUNDAR MED

Tillbaka

Rosig om kinderna känner jag efter den härliga promenaden med Waddy. Härligt att komma ut tillsammans med någon för en gångs skull. Det blir lite långtråkigt att alltid gå själv med hund o barn. Visst Liam pratar mycket och gärna, men lite civilicerade samtal är inte helt fel. Underbart att få ventilera med någon lite!

Vi gick runt Skogstorp och det var mysigt!

Tråkigt bara o komma hem till våran fula lägenhet. Väggarna börjar krypa på mig nu.... USCH. Jag hatar att veta att jag inte kan ge Nova-Lee ett eget rum. Jag hatar att jag inte får inreda ett tjejrum. Jag hatar att Liams rum är mintgrönt! Jag hatar att vårat rum är mörkblått. Jag hatar tapeten i köket, den e skitful. Tapeten i vardagsrummet är så gammal att den vittrar sönder. Det enda ja gillar är badrummet, för det har JAG bestämt hur det skulle se ut!
Jag vill så gärna ha ett hus nu. Med varsina rum till barnen och gärna ett gästrum/kontor så jag slipepr ha datan på köksbordet mer. Det är såå bökigt! Men men, en annan dag kanske jag får min vilja igenom... eller i ett annat liv! SUCK!


Dammsugit hunden...

Ja, det är vad jag sysselsatt mig med. Det känns såååååå onödigt att dammsuga hemma när hundskrället ändå hårar ner på fem minuter igen. Så då har jag införskaffat mig den ultimata borsten. Man sätter den på dammsugaren och dammsuger/kammar hunden helt enkelt. Den är suverän! Fast är det för tovig päls (Bambams svans) så går piggarna av, men på övriga kroppen så funkar det kanon! Ett litet tips till alla som har pälshundar! (alltså inte sm löjliga chihuahuor och boston terriers och såna hundar =))


Nu sitter Liam och äter yoghurt o en pepparkaka medan vi inväntar Emma. Vi ska ta en kopp kaffe o sen ska vi ut o gå en långpromenad. Var påväg ut i förmiddags, men så ringde hon och då hedade vi oss. Så idag blir det ingen skog som jag hade planerat.

Sen ringde Varberg också och bjöd in oss till Tacos ikväll, suveränt! Så jag får pallra mig in till stan en sväng o inhandla en flarra eller nåt, så man inte kommer helt tomhänt! En Faustino tycker jag är en bra gåva!


Nu kom Emma o lilla Molly, så ja får avrunda här!


Stor kille

Är sååå glad nu. Sitter o avnjuter frukost med min son, som fick bli hemma från dagis idag ju... Och först BAD han om en macka med leverpastej. Visst, det fick han. Så frågade jag ifall jag skulle del amackan, men "Nej mamma, bara vika den" Sagt o gjort, jag vek mackan o han högg in. Tryckte i sig mackan inom loppet av fem minuter och sen HÖR O HÄPNA ber han om en till!!!!!
Så nu har han ätit TVÅ mackor till frukost! Han som burlar äta ett o ett halvt bett på en macka.................
Sen så har han lärt sig en ny vokabulär grej.

Innan så har han sagt "Liam vill ha ost" och då har man kastat te honom en skiva...
Nu har han lärt sig att det heter "En bit ost, tack" och det låter såå roligt när han verkligen betonar en BIT ost =) Goding!

Så idag har han stora muskler.


Onsdag eller?

Herregud, jag är ganska så kass på att uppdatera den hära stackars utsvultna bloggen samt dess hungrande läsare.....
Har vart en tuff vecka... Liam är galnare än någonsin. Idag har han skrikit HELA dagen för ALLT! Jädrans vad gott det var att lägga honom, och han blev mamma myskille precis innan han skulle sova.... SUCK, vart var det hela dagen?

Var iväg o skulle köpa färg för att göra handavtryck på barnen idag. Jag hade två canvastavlor som jag skulle måla på. Så jag målade bakgrunden vinröd och tänkte göra avtrycken i silver.... Jo tjena.
Dukar fram allt på bordet och säger till Liam att här ska vi minsann måla på händerna och trycka på papper (först på papper, sen på tavlan...) OCH DET FUNKA INTE! Avtrycken blev värdelösa. Så jag blev vansinnig o packade ihop skiten o gick.... PIIIP PIIIP PIIIIIIIIIIIIIP också!


Nova-Lee är jätterolig nu. Hon pratar o skrattar för fullt! Helt underbart att få lite reaktion från henne. Och hon blir starkare o starkare. Man behöver knappt hålla huvudet alls på henne. Det är ibland hon vinglar till lite granna, men annars så klarar hon det kanon! Och hon tycker det är jättekul när hon ligger på skötbordet o man drar upp henne till sittandes så hon får se sig omkring! Mammas duktiga tjejja!


Hade besök av Virre o Felix igår. Galet hur fort tiden går. Helt plötsligt satt han själv på golvet. Det gjorde han itne sist jag såg honom! Herre gud! 


I morgon kommer Emma hit o fikar. Ska bli lite trevligt. Det var en vecka sen sist!

Vet inte om ja ska köra iväg Liam til ldagis i morgon eller om man ska ta och gå ut i skogen med honom o busa lite... Han behöver verkligen f hitta på nåt med mig, det är synd om honom. Allt kretsar ju kring Nova-Lee nu ju... och han komemr så lätt i skymundan. Inte med flit. Och hller jag på med lillan så håller Michael på med honom, men JAG måste ta mig tid med honom. Så det kan ju vara bra o komma ut med mig då. Hon är ju visserligen me, men i bärselen och då sover hon, så då räknas hon ju inte!! Förhoppningsvis.
Skulle jag inte vart så äckligt fet skulle jag stuckit ner o badat med honom, det älskar han verkligen, men jag visar mig inte i badkläder på lääääääänge! FY fasen, det ska vi inte utsätta omgivningen för, stackarna. HEMSKA TANKE!

På måndag drar träningen igång. Shit vad jag ska träna nu. BEACH 2010 - here i come!
Jag ska komma i mina jeans till påsk iaf! PUNKT SLUT AMEN! (det är ca 15kg)


Nej, nu ska ja läsa lite bloggar, sen är det natti natti!!!

Fars dag är snart slut

Nu har vi firat papporna, Barnen har firat mitt hjärta och jag har firat min pappa.

Barnen hade vart ute o köpt ett fint örngott och ett par tofflor till sin pappa. Örngottet var prytt med texten "PAPPA ÄR BÄST- ingen protest" och tofflorna med bara helt enkelt "Världens bästa pappa"
Och en fin rosa/vit bukett med blommor också för att pryda vårat köksbord:



Min syster den stora kom farandes med hundar och barn o hela faderongen från sköna gröna Göteborg för först lite frallor o kaffe här hemma hos oss för att vi allihopa sedan skulle våldgästa vår far.
Det var tänkt som en överraskning men då vi visste att det var stort galej kvällen innan i form av 60årsfest på Bratt så ville vi gärna att han skulle duscha av sig "dagen efter-lukten" så vi skickade SMS och talade om att klockan tre ska du ha hunnit duscha. Annars är det befogat att få gå i morgonrock halva dagen sådär dagen efter.
Så klockan 15,00 kom vi o hälsade på med kladdkakemuffins och blommor o paket. Han fick presenter som kom till sin rätta allihopa- e trisslott (med vinst i form av 50 kr eller två nya lotter) choklad o marsipan (alltid välkommet...) och mitt paket som jag tycker var det ALLRA bästa! Tjihoo, men det tänker jag inte tala om vad det var, för det är en hemlis!
Så vi fikade hos honom, sen var klockan liksom middagsdax.... ROYAL THAI fick ett besök då av tre hungriga blondiner.....
Mela Liiis..... Ville vi ha, så det fick Konetere springa in o köpa extra (väldigt onödigt skulle det senare visa sig.... )
Jag som var chauffören passade på att gömma min lilla mörka kombi.bil och svängde runt hörnet på byggnaden och satt spänt o väntade med ett jätteflin, men det dröjde lääänge innan den adnra blondinen kom, hon hade stått utanför restaurangen och roat sig med att göra fula miner åt förbipasserande bilar i tron om att det var jag, för att sedan skämmas när poletten trillade ner och hon såg att det var ett BMW-märke på bilen som körde förbi och inte FORD som jag har......... Hmm, bortgjord!
 Det var bortgjord nummer ETT denna kväll.

Nummer TVÅ kom när  vi skulle packa oss iväg hem och hennes goa Boston Terriervalp sätter sig o bajsar på den heliga röda mattan i vår fars hem, MOUHAHAHAHAHAHA! Alla vet att den är helig, förutom Jackson som tyckte det såg mycket bekvämt ut att klämma ut en brun korv där, haha, jag skrattade så jag höll på att dööö inombords! PAYBACKTIME, Jackson förstör mattan, deras hund förstör bilar.... Nu var det jämt? Eller inte riktigt, en bajs till på mattan får det nog vara innan det är jämnt! En lööös en.... =)
Jag gick och lämnade Konetere på alla fyra skrubbandes! =)



Nu ska jag läsa en annan blogg om lite träning o matvanor och sånt för att få mig ett gott skratt, och jag ska äta en pepparkaka under tiden så känns det ännu bättre att vara onyttig!


Fars Dag idag

Paket och frukost hade barnen ordnat åt sin pappa idag, så snälla barn, hoppas dom kommer ihåg o vara snälla även när det är Mors dag!

Hade Daniel o Anna på besök igår med alla barnen, så skoj det var. Lilla Lowa som nu är 6 månader hade ju växt nåt otroligt mycket och blivit sveriges charmigaste lilla tös! Herre jesus, jag blev nog kär! =)


Har inte tid att skriva här egentligen, ska ut med min stackars vovve så han får springa av sig ordentligt!
Tjo hej


Shoppinggalen....?

Igår hade vi svärmor o svärmormor på besök. Dom hade med sig presenter till barnen och godis till den lille grabben... Han som vi ska skära bort allt socker på. Han blir helt tokig av allt sockerhan får i sig i juicer och godis o kakor, så det skall bli ett minne blott, förutom hans lördagsgodis då....
Jag hade gjort en paj av hallon o blåbär som är såå gott och så åfr jga inte äta det, men jag tog en liiiiten bit! Åh vad jag sög på den =)
Idag får vi ännu mer besök o då har jag förberett för en jordgubbspaj. Men det är nog ganska lugn, jag är inte lika förtjust i det! =)

EFter dom åkt igår så bestämde vi oss för att dra ner till gekås snabbt o lätt. Liam hade inte nåra ordentliga vinterstövlar eller termobrallor eller vatnar eller nåt, så vi ick köpt det.
Köpte Kavatstövlar i år igen. Var så himla nöjd med dom förra året och Liam gillar dom. Plus att han kan ta på sig dom själv, kanon!
Så nu springer han runt i dom inne hela tiden, haha!

Till Nova-Lee hittade jag verklien INGNTING, hon fick en pyamas i 62/68 för dom andra börjar bli korta. Dom blir ju såå små när man tvättar dom, pyamasarna från gekås! Letade efter fler sovpåsar, men hittade inte en enda.... =/
Jag skulle ju haft en ny overall till henne, mehittade ingen. Ellër jo det var en men den var alldeles för stor.

Sen köpte jag lite annat, bland annat en jättefin ram med liksom lite fotokollage och så står det family längst ner, jättefin så nu ska jagframkalla bilder. Köpte tomtekläder till barnen, det behövdes så jag kan ta julkort nu! Köpte faktiskt inget till Bambam, men han får ha en röd halsduk eller nåt!
Och jag köpte en muffinsplåt vilket in älskade tyckte var JÄTTEONÖDIGT så nu ska jag baka muffins idag för att bevisa att det var en jättebra investering för 39,95 kr!

Hittade också en görfin rattmuff i gammelrosa, verklgien fin, tjock o go. Men den var mystiskt försvunen när det var dags att lassa upp på bandet och betala... Hmmmmmmm...

Sen köpte jag också lite vita målardukar så ska jag fixa lite med dom. Hade tänkt hinna tills fars dag i morgon, men jag gör nog inte det.... =( Kanske får bli lite juklapp istället.

Men det var 100 grejer jag inte kollade på ens igår för mina shoppingkamrater var ganska otåliga...

Jag blev glatt överraskad när vi gick förbi städgrejerna och min sambo springer runt o letar efter nåt o kommer med fösterputs..
"Älskling, jag använder inte fösterputs hemma längre, jag använder diskmedel till fönstrena"

"Det är inte hem! Det är till Lastbilen"
SUCK, det borde jag förstått! =)

Och Konetere, vi köpte SPOLARVÄTSKA! =)

Sen var det massa massa annat också som vi inhandlade, men det kan jga ju inte skriva upp här. Notan stannade på 2500 med skor inräknat, och det var väl helt ok, säger jag som inte ens hade med min plånbok (väl uträknat =) )

Tur man bor nära så man kan åka snart igen! =) TJIHOOOO!

Nej, nu ska jag ta fram frukost o koka lite ägg o grejer o väcka den jag lever med. Vi får ju besök senare!




Fredag hela veckan!?

Idag är det ÄNTLIGEN fredag! =) Nu är michael hemma tills TISDAG och det ska bli sååå skönt! Jag är HELT slut nu efter denna veckan! så förhopnignsvis får jag sovit lite mer under helgen och slipper ta ALLA duster med Liam... Dom ska iaf åka o bada i badhuset. Vi tjejer stannar hemma. 1) Jag visar mig inte i badkläder någonstans ännu på länge 2) Det är väl ingen bra idé att ta med en liten färskisbebis till badhuset, eller? Jag vet inte hur det är med sånt...

Igår var jag och barnen uppe i Göteborg hos min syster. Det är alltid lika gott o komma dit (fast jag skulle gärna gjort det HELT barnfri någon gång =)) Så vi gick en svänga på Frölunda Torg och shoppade lite, betoning på LITE, det blev två farsdags-presenter från barnen till deras pappa. Inga stora pråligat  grejer, bara små charmiga... =) Tänkte vi skulle göra någon tavla också =)
Desse hade gjort det med Tindra till hennes pappas födelsedag och det blev v'äldigt bra, så nåt sånt kan jag tänka mig att göra!

Sen ska jag köpa en canvasduk och göra avtryck med barnens händer och fötter!

Jag har satt Liam isoffan framför Anastasia (en ny favoritfilm) och han skrattar såå hjärtligt. Gud vad härligt det är att höra ett så gott skratt, och det roliga är att det är åt när någon skadar sig... Han är fortfarande en hemsking min son =)


Lillsnurpan Nova-Lee ligger o sover i sin babysitter som jag har placerat vid tvättmaskinen. Där sover hon gott i kanske 2 timmar till (så långt tvättprogrammet är =)) Hon tyckte det var absolut nödvändigt att dra upp mig halv sex i morse för att sedan äta o vara vaken tio minuter och sen så ska hon sova igen... SUCK.
Fast å andra sidan så när hon fortfarande låg i magen så önskade jag ju en liten som kunda hålla mig sällskap om mornarna, men inte sååå tidigt, sju räcker att gå upp tycker jag, men nej nej..... innan sex så ringer hennes klocka! Och Liam har ju blrjat vakna samtidigt. Det slår aldrig fel. Så fort lillan vaknar, vaknar öven storkillen!

Idag kommer svärmor och svärmormor på besök. Tänkte hinna in o handla lite grejer så jag får gjort en paj innan dom kommer, det brukar vara uppskattat... Liiiite jobbigt bara, för jag vill ju inte äta sånt. Men jag ska försöka hålla mig! Jag håller mig till mina pepparkakor! =)

Får se om vi hinner iväg till Gekås i eftermiddag också! Behöver vinterkläder till båda barnen. Liam behöver ett par överdragsbrallor, en till overall och vinterskor och ny mössa o vantar. Nova-Lee behöver en overall. Hon har vuxit ur dom i 56 vi har här.... Skumt kan man tycka eftersom hon inte ens är 56 cm lång, men hon kan inte sträcka ut benen i dom ordentligt... Och den overallen hon har som är utan fötter, den är så tjock nertill så det går inte ha tossor till.... Hmm, dumt!

Och i morgon, lördag, så skulle dom som sagt åka till badhuset...
Ja och Nova-Lee tar nog en dag med Bambam då.... Han hade en tråkdag igår när vi var iväg så han förtjänar lite extra pyssel nu! =)

Nej, nu ska jag sätta igång med disken som står hotfullt o stirrar på mig när jag sitter här mysigt i kökssoffan.... SUCK.....

Nu väntar jag Spänt på ett första riktiga inlägg i Koneteres nya blogg!






Utvilad är ett ord som inte längre finns i mitt lexikon...

Ja, vad ska jag säga för att inte låta tråkig o klaga..... SKITER JA I; FYYYYYY FARAO VAD TRÖTT JAG ÄR!
Men egentligen så ska jag inte klaga för jag har inte såna barn som skriker hela nätterna, men det räcker det där med att jag ska upp o mata mitt i natten och hon ligger o pratar i sömnen och sen så komemr BÅDA barnen och vill gå upp innan sex på morgonen... Jag är en obotlig morgonmänniska, MEN tycker inte att man går upp innan sex på morgonen, sex-sju är lagom, men that´s it!

Blev varnad för snöstorm igår, men som vanligt så sysslar vi inte med såna du,heter här i Falkenberg, så det er ut som att jag lugn kan köra upp till Göteborg p¨å mina sommardäck! Tjihoo! Har noga kollat aftonbladet och det ser ut som kvällens och nattens snövarningar går runt om västkusten, alltså kommer det inte hit!

För att klaga lite till så har jag grymt ont i mitt hufvud... och inte inne i huvudet utan i hårbotten. Jag har SVeroges tyngsta o sletnaste hår nu! Måste boka tid o klippa mig, men orka o snålvargen sätter in... Fan också! :)
Emma hade vart iväg o gjort sitt hår nu och det blev jättefint, jag vill meeeeeee.... Jag vill göra lite mörka slingor i mitt hår o färga underhåret (med stoor risk att härma min stora idol Konetere) Men det bryr jag mig inte om, för jag hade idén först det var abra att hon kom till skott före.... Sablans järnspikar!


Min unge springer runt o käkar kola... Werthers Originalkola.... SKit också, hade jag inte sopat undan mina synder sen igårkväll.... Jag åt nog fem kolor och sex bitar marabou mjölkchoklad.....

Aj, vad ont det gör i mig nu.... När jag offentliggör mina synder.... Det kanske jag ska börja med, en matdagbok, så kanske det blir bättring på mig! För jag har otroligt kass karaktär!  Men jag har vart GRYMT duktig det senaste. Ja tillome har KÖPT godis/choklad MEN inte ätit den..........

Jag har en fuuul vana att alltid köpa två chokladbitar att möla i bilen på väg från affären, men dom tio (!!!!!!!!) senaste gångerna har jag inte ätit det!!! åtta gånger har jag inte ens köpt chokladen! Det är ett stoort steg! I AM SO FACKING GOOD!

Måste lägga upp en bild jag smög in o tog på min son igår när han hade fått gå o läga sig. Han var ju inte helt trött så han somnade inte direkt..... Han låg så mysigt protesterande =)



Sen somnade han såhär, men då gick jag in o la honom till rätta! =)



Nej, nu ska jag plocka fram frukost till mig och min son, sen ska vi göra oss iordning för att åka till Götet!

Kvällen för mig själv.....

Nova-Lee fick sin kvällsmat vid strax efter sex o sen gå o sova.... Liam fick kvällsmat vid tjugo i sju och hoppade i sängen kl. 19,00!
Hallå eller, vad ska jag göra nu? Helt ensam.

Lika konsigt som i natt, jag fick sova HELT själv i den stoooora sängen, alldeles... alldeles underbaaaart! Ingen att ta hänsyn till, jag fick ligga precis kors o tvärs som jag ville! Annars brukar det numera vara två barn och en Michael att dela med, men nej nej, inte i natt! =)

Jag ska sitta lite till vid datorn sen börjar ju Bonde Söker Fru. Det är sååå roligt nu med Roger, haha!


Straff straffar sig värre

Min trotsiga son..... Han hittade som vanligt på jävulstyg innan så illslut blev det ett par vändor in på rummet.....
OCH det är ju när det är tyst som det är farligt..... Men jag tänkte inte på det just då för jag hade en skrikande Primadonna i famnen att försöka få tyst på så jag hade liksom tankarna på annat håll.....
Jag sa till Liam "GÅ IN PÅ RUMMET O SÄTT DIG PÅ PALLEN TILLS JAG HÄMTAR DIG!!!!!!"
Nakenfisen trippar in snabbt som attan och då vänder jag mig om med gaphalsen i famnen o går till köket för att vagga vagga vyssja vyssja.....
När det gått en liten stund så komemr jag på, SHIT, knäpptyst från rummet?? Så jag går sakta för att släppa ut killen o förklara att man ska vara snäll o lyssna på mamma.....
Visst, jag möts av detta:










VI SOM HADE STÄDAT!!!!


Det sket sig rätt bra.......... Men som ni förstår så behöll jag sansen rätt bra, som fann mig o hämtade kameran o tog kort.... SKIT UNGE! =)

MOLLY

Lämnade iväg min goda glada (läs med en ganska stor nypa ironi) son på dagis i morse och avbröt vår vanliga tur som burkar gå till ICA Kvantm och sen hem, vi svängde uppåt mot Illervägen, till familjen Morgonpigg(fortfarande IRONI)
Där fick vi träffa nya Molly Cronheim! Denna ljuvliga lilla tösabeta.






Det är helt galet SJUKT hur fort det går och hur fort man glömmer hur små dom är.
Nu är ju Nova-Lee bara 6½ veckor men SHIT vad liten Molly var! Helt galet!

Jag fick hålla o sniffa och mysa en stund, sen blev jag bjuden på frukostbuffé, kanongott! Med en stooor kopp kaffe till. Sen satt vi o tjöta skit... Mest bebissnack (suprice)

Nu vaknade M så jag ska umgås med honom innan han lämnar mig i sticket o ska jobba!

Onsdag morgon

Sitter med min underbara kopp rykande kaffe i handen och njuter av att ta det lugnt.
Nova-Lee vaknade vid halv sex i morse och ville upp och vem är ja att säga emot? Nej,d et var bara att hoppa upp. Hörde ansträngda pustande från min sängkamrat som hade kommit hem från jobbet för en stund sen..... Han jobbar natt denna veckan. Jag verkligen hatar hans nattveckor. Blir ju helt ensam, det är PEST!

Liam kom upp nu strax efter sex, när lillasyster fick sin frukost....
Hon slurpade i sig den och sen satte jag Liam framför TVn, han får se Hitta Nemo tills det är dags för frukost för honom. Jag behöver min tid i lugn o ro innan jag pallar med alla bestyr som ska till för att börja dagen.

Ska lämna honom på dagis vid halv nio, sen ska jag åka till Illervägen och välkomna lilla Molly till världen! =) ÅH, s skoj det ska bli! =)
Drömde mardröm om det i natt, att när vi skulle ses så hade hon liksom inget ansikte... Men alla tyckte det var helt normalt utan jag! USCH!Hemska dröm!

Nova-Lee ligger i sitt gym och är inte alls nöjd med denna hemska behandling... Man ska bry sig om henne HELA tiden, inte låta henne vara ALLS...... Bortskämd... =)

Så nu fick jag satt mig o klappat henna lite så somnade hon, SKÖÖÖNT! =) Fasen ska hon upp så tidigt för när hon ändå somnar igen, skit med!!!!!!!!!


Igår hände inte mycket.... Hämtade minimonster från dagis o sen var vi bara hemma!
Kände att bägaren var på god väg att rinna över igen, så då kastade jag ner ungarna i vagnen och trampade runt i Skogstorp tills jag var lugn igen! Det tog strax över en timme i rask takt.....
Shit, jag komemr bli slimmad ifall Liam inte kommer ur denna trots snart =) Haha!

Barnen fick lägga sig tidigt igår, jag var såå trött på dom. Jag hade massa att göra, tvätt, disk och dammsugning kvar och den ena avlöste den andra med skrikande, så jag fick liksom inget gjort, så dom fick sova så jag i alle fall hann med att diska innan Ugly Betty och Desperate Housewives!
Dammsugningen hann jag inte då och inte heller tvätten! Föreställ er hur mina golv ser ut nu.... För er som inte har vart här hemma, så har jag en vit luffsig vovve som fäller mängder som är inte av denna värld. Mina golv är vita efter en dag och NOT IN A GOOD WAY! Min dammsugare vet inte ens var den egentlgien bor, eftersom den alltid står framme... ´Den står tillome kvar frammeäven när vi har gäster, haha! 

Nedan kommer ett fotografi på den skyldige golvnedskräparen


Tisdag

Åh, trött e jag idag. Nova-Lee har glatt hållt mig vaken hela natten och till råga på allt så ska ungen upp kl fem! Och väcker hon Liam så han också vill upp då. Jippie! Jag som hade tänkt gå på stan o så nu på förmiddagen när Liam är på dagis, men jag vet inteom jag orkar det nu. Men jag har ju massa presenter att inhandla och måste hadnla ltie mat. Båda barnens mat är slut. Eller Nova-Lees ersättning och Liams kvällsvälling är slut!

Min son har kommit in i en REJÄL trots nu. Han är verkligen HEMSK! Tror jag gick ifrån med tårar i ögonen minst fyra gånger igår eftermiddag/kväll. Han är Överjävlig!!!!! Men vad ska man göra mer än sitt bästa? Antagligen så suger jag som mamma eller så går detta över. Jag hoppas på alternativ nummer två!
Men det som känns värst är att alla idiotgrejer och dumheter han gör, jag ser ju vart han får det ifrån.... Den äckliga nonchalansen han har när man säger till honom! Skit också!!!!!


Men igår var inte bara pest o pina, det var också en helt alldeles underbar dag, för igår morse tidigt strax efter fyra kom lilla MOLLY till världen, en liten kicka på 3045 gram och 47 cm lång (kort?) En alldeles bedårande liten tös som var en kopia av sin storebror så när som på dom tjocka kinderna =) Jag hoppas få träffa henne VÄLDIGT snart!


Usch, jag är så trött och så otroligt loj på att gapa o skrika på den hära ungen mer..... VAD FAN GÖR JAG FÖR FEL? Andras ungar är inte såhär jobbiga!


RSS 2.0