"Jag är Nova-Lee"


"Jag är Nova-Lee och Nova-Lee är dum"


"Nova-Lee har Liams snopp"





VART FÅR HAN ALLT IFRÅN?????

Liams påhitt....

Min son är väldigt mycket för att skjuta (och från igårkväll även att fäkta med div. saker.) Därför passar det väldigt bra att han gjort sönder sin bobbycar, så han har styrstången att skjuta och fäkta med.

Jag har en klädkammare med all möjlig gammal skit, däribland en vit väska, inhandlad på gekås för många år sen, men ändå vill jag inte göra mig av med denna....  Ful o gammal, men den ska vara kvar.....
Liam är lite fjollig ibland och snor mina väskor o rotar o grejar. Lyckan är fullbordad ifall han råkar hitta något läppglans.....

Jaja, idag i alle fall så hade han rotat fram denna gamla fula vita Gekås-väska och satt i soffan med den. Fy dig sa jag men brydde mig inte nämnvärt. So what ifall han gör sönder den?!?!

Han roa sig en stund sen hör jag att han går vidare till något annat.

Se kommer en galen hund springandes och en ännu galnare vilt skjutandes unge i släptåg. Bobbycar styrstången..... Men den är utsmyckad med något.... Hmmmmm, något vitt.....

Jag ser inte vad det är och ber om att få ta en närmare titt på den. Då ser jag att det är hylsan till mina gamla tamponger!!!! Så han har tagit ur tampongen, tagit införingshylsan och trätt på stången. Hur han lyckats vet jag inte, men det sitter som berget, haha! Galna unge!

Nu ligger han i Nova-Lees babysitter och förklarar att han är Nova-Lee och Nova-Lee är dum, fast hon har Liams snopp! Han är knäpp mitt barn, oj i love u

sötkille/tjej


rubriker är svårt

Här har vi haft sovmorgon idag... Gick inte upp förrän vid halv åtta då Båda barnen var tokiga på mig! =)

Var hemma sent igårkväll och jag var tvungen att ta en dusch för mina onda boobis så jag var inte i säng förrän vid tolv nån gång.... Jag får nog trappa ner amningen istället för att sluta så tvärt, för den smmärtan är inte att leka med, när man har två små att ta hand om..... aouch.


Var ju på kalas igår hos kusinbarnet Noel. Han blev glad för sina presenter, det var ju tur =) Cars-sockarna skulle på direkt, sötnos! =)

Var jättekul, med jättegod (JÄTTEGOD) mat som mästerkocken slevat ihop och efter så blev det god tårta också, jag osm inte är jätteförtjust i tårta ville nästan ta en bit till, men för sjutton, jag fikar bara pepparkakor ju!! =)

Sen när klockan blev lite mer så satte vi igång ett spel som heter Wii (?) som verkade hur kul som helst, så jag antar att inom en snar framtid så står det ett sådant i vårat vardagsrum! =)
Det allra bästa var Johanna när hon fäktade, MOUHAHAHAHAHA!!!!! GUD VAD ROLIGT!

Nej, min dotter gapar på mig så jag får skriva mer senare eller en annan gång!

tack o hej

Tummen neeeeeeerrrrrr.....

Har vart på tummenupp-humör idag, så jag bestämde mig för att ta tag i att åka iväg o inhandla mig lite presentpapper, dagen till ära så var det NÖDVÄNDIGT. Jag behövde ändå besöka Babyhörnan för att köpa till mig några Dr Brown-nappföaskor till min dotter sdå hon inte ska få ont i magen när hon äter. Kanon. Två flugor i en smäll tänker ja då och beger mig till Fynda Köpcenter.

Köper mina nappflaskor och går vidare in i den stooora affären.
Dom har tagit bort kundvagnarna, så jag får SLÄÄÄÄPA på rockatotten med min feta (läs jättetunga) dotter i och en vetgirig liten pill-kille som inte kan låta något vara i släptåg... Går runt en stund o letar men utan resultat och hittar då en till synes trevlig dam som jobbar på skitstället och frågar henne artigt ifall dom möjligen har presentpapper och då svarar hon med en snäsig ton att det är där uppe vid tälten....!?!?!?!?!?

Jaha, om jag nu inte skulle vart en sån tönt och vetat vart tälten är någonstans..... (men det visste jag ju, så jag kunde snabbt tacka för mig och springa vidare)
Och när jag komemr dit (lång bit att gå) då är det BARA med tomtar och granar på... SUCK! Vad säger en liten födelsedagsmänniska om JULPAPPER???? Suck o pust o stön.
Då kastar jag ur tejpen jag inhandlat och går med raska steg mot utgången. Blir tvungen att sakta ner mina bestämda steg för jag haren mindre bestämd grabb efter mig som inte går så fort.....
Lägger ifrån mig kundkorgen i kassan och går ur skitaffären!

Får åka till Coop istället. Och det resulterade att jag handlade onödiga saker för 200:- inne på coop för att nötterna på Fynda bara hade julklappspapper! Skit med!!!!

Jaja, nu ska jag fixa lite här hemma!


Inte en helt vanlig torsdag

Nej, det är det inte!
Idag fyller Michaels kusinbarn Noel år, och vi är bjudna dit.
Så vi har slagit in paket, det var en pärs =)


Han vet hur det går till



Det var HON som var en pärs................



Men paketer blidde det ändå! Pyttsan på skrikungen! =)

Läser tidningen på nätet.....

Herregud, vissa rubriker blir man bara tokig av....

"De blev gravida - TROTS p-piller" Stackars trebarnsmamman Johanna blev gravid, trots att hon ätit sina piller. HALLÅ! Du har skaffat ungar tidigare, du vet tydligen hur det går till. Och jag har då ALDRIG hört att något ska vara 100% säkert mot den åkomman som kalas graviditet..... IDIOT! Pinsamt att dom ens går ut med det så som dom gjort.... Har man lyckats skaffa tre barn inom loppet av fyra år, så får man nog vara aningen försiktig...


"Tjänar bättre än Lundell" -Who gives a SHIT?

Hjälten dödar civila i nya ”Call of duty”   - åter.... WHO GIVES A SHIT??????

Amerikaniserad systeryster!

Måste berätta om min roliga syster!
Var på kalas hos en kusin i helgen och efter där så följde vi med hem till min syster för middag och lite så.

Så vi drar igånge n jättego rätt med bacon inlindad kyckling i sås.
I denna goa sås så är det grädde, div kryddor, fond och sambal oelek......
Sambal oelek är ju vida känt att vara en bra stark källa i mat. Jättegod, men ack så stark.
Vi har ett recept på en soppa (en stor kastrull med soppa) där vi har ca en halv tesked sambal oelek...

Konetere(vill inte gå ut med riktiga namnet....) gör lite extra sås, så hör jag bakom ryggen det står si o så, men jag tar fem skedar så blir det lite mer. Visst! Kanon gör så.


FEM SKEDAR SAMAL OELEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svetten rann, men maten blev god ändå.

Torsdagen är här.

Har haft fullt upp, om någon tror mig. Trots man är mammaLedig så kan man ju knappast kalla det ledig....
Man har ju miljoner saker att göra, och HUR LYCKAS MAN NÄR MAN JOBBAR???
Nu har jag bara vart hemma o strax över en månad, men har redan glömt hur sjutton jag lyckades få ihop allt med dammsugning o tvätt o städ och allt.... Mat som ska lagas. Herregud, jag tycker redan dygnet har alldeles för få timmar.

Veckan har gått jättefort, kan inte förstå att det redan är torsdag.
Igår var faster Jessica och kusin Emilia här o hälsade på. Det var jättekul! Vi gjorde ignenting egetnlgien. fikade, tog en promenad och åt middag, sen var det kväll o kolsvart ute.... Så det blev dags för dom att åka hem. Men det är väl ett gott tecken att det går fort! =)

Har min lille speleman hemma idag. Orkade inte köra iväg honom till dagis! Så han får bli hemma....
Skitungen. Han är så snäll, men ändå så dum. Nu kom han in i köket när jag sitter o skriver så hyssjar ja honom o pekar o säger att Nova-Lee ligger där o sover. Och tyst lbir han o msyger fram o ska klappa henne på huvudet. Han menar ju bara väl, medan ja sitter på nålar och ber till högre makter att hon inte ska vakna av dessa ganska s¨å hårda ömhetsbevisen...

Igår tog det stopp. Amningen har krånglat nu ett par dagar (ingen lång period, men tillräckligt för att jag ska få ångest o flaschbacks från när Liam var liten) så igår introducerade jag bröstmjölksersättning till damen. Trodde jag skulle få truga o lirka o hålla på men donnan svalde med hull o hår o njöööt! Åh så gott tyckte hon. Det var på förmiddagen.
Sen gav jag henne lite till på eftermiddagen och det var samma där... GOTT o MÄTT!
Så på kvällen innan hon skulle sova så fick hon en flaska och somnade som en prinsessa! Sen sov hon SEX timmar i sträck! Hallååååååå! Underbart. Dum som man är så gick inte jag o la mig då, men jag var barnfri i sex timmar iaf! =)
I natt vaknade hon då efter sex timmars sömn och var hungrig vid två-tiden, då fick hon en flaska ersättning, sen somnade hon igen som en liten prinsessa. När hon sen vaknade vid fem o trodde det var dags att stiga upp så orkade jag inte göra flaska, och brösten värkte MYCKET så jag la henne hos mig så hon fick äta lite o sen sova hos mig.
Vaknade sen vid halv åtta ungefär. av att det blev BLÖTT i sängen. Jag har nog satt blöjan mindre bra i natt när jag vart uppe o bytt på henne, för det rann ut, massa kiss. Jaja, upp o hoppa! =) underbart! =)

Nu sitter vi här. Jag känner en olustig stank ifrån min son som fortfarande springer runt i nattblöjan... Måste nog ta det nu. Han är ju så vidrig så det bekommer liksom inte honom om han har blöt blöja eller bajs. Han kan sprigna runt i det hur länge som helst... Så ibland får man nästan tvinga honom att byta blöja... SKumt....


Så konetere, jag hoppas jag hann till ditt frukost-thee, annars ber jag om ursäkt! PUSS!


Ny design!!!!!

Åh, min goa kusin har gjort det igen!!! =) Hon är en pärla!

Tack Amanda!

Igår hade vi mys förresten med grönsaker o dip plus en stooor skål med pill-i-rumpan-bågar(även kallade ostbågar). Min goa lilla Liam fick ju självklart vara med o blanda till dipen och skära grönsakerna så när allt var framdukat så valde han att knapra grönsaker istället för godis o sånt. Tjihoooooo! Min grabb som annars inte ens gillar grönsaker försöker han påstå vare middag när vi ska äta!

Nej, nu ska jag dra på lite mascara och kamma håret så jag kan gå på kalas sen!

Vintertid

Inatt skulle man ställa klockan till vintertid. Hm vad jag låg och funderade i morse på vilket håll man skulle vrida den. Kom fram till att man vrider den framåt, bra då är klockan typ nio nu tänkte jag, men när jag kommer upp och inser att mitt sätt var fel, så har ja ju helt plötsligt förlorat TVÅ timmar, skit också! Men det gör inget! Jag tycker det är mysigt att komma upp i tid!


Igår hade v besök utav min syster och hennes lilla dotra Theisen. Min farmor o farfar följde också med, men dom bara stressar.... fy för det.
Men i det stora hela var det jättekul att ses, som alltid!

Idag ska vi upp till Gbg på kalas för min kusin Nathalie som fyller 20 år. Så vi åker ett tag efter tolv.....

Nä, nu vaknade min lilla baby till liv inne i sovrummet så jag får väl ta henne.

TACK O HEJ TJOFLÖJT

Milky way......

Jag är Sveriges Mjölkkossa... med mina blygsamma 75H-tuttar så kan jag titulera mig som Sveriges Mjölkkossa! Fan får åka till lantmännen för att köpa BH/ juverhållare... GAH, We dislike-

Vaknade vid två i natt av en liten kille som kom instapplandes och hade antagligen drömt nåt läskigt så det var nog bäst att gå in o bädda ner sig hos mamma. Han råkade kicka sin lillasyster då som hon med antalgien hade drömt något, för hon låg redan hos sin mamma... Då vaknade hon. Försökte tappert med mina boobisar att söva henne men ack så jag misstog mig. Hon skulle då rakt inte somna om. Herregud, det var ju jättekul o va vaken mitt i natten. Försökte med allt. Vagga, vyssja, sjunga (icke poppis) blöjbyte och matning, men inget fungerade... Vid detta laget var även storebrodern klarvaken och lycklig. Han låg och drog skämt (jag förstod dom inte riktigt, men han roade sig kungligt) och vägrade även han sova trots gro va hotelser om att jag skulle KASTA in honom i hasn egna säng. Han vet var han har mig mitt i natten, tomma hot är inget att komma med....... =( Halv fem fick jag underbarnen att somna igen.
Behöver jag tala om att jag var lite trött när klockan ringde klockan 06.00!?!?
Men det botades med lite kaffe! =)

Kör iväg minimonstret till dagis, han är troligt stoltnär han klampar in på dagis idag. Han har fått nya vantar... Nya fina svarta fingervantar (till fröknarnas förtret...) för 10 kr på FYNDA! Haha!
Lämnar in honom utan protester denna dag, för Annica ska hämta honom idag, då är det roligt....

Åker hem igen. Idag är första föräldragruppen med lillsnurpan. Har den närmaste en och en halv timmen planerad in i minsta detalj... Nova-Lee sover ju när vi lömnat Liam på dagis, varje dag sover hon den tiden, så hon var liksom borträknad från mina planer... Jag skulle äta, duscha o fixa iordning hemma innan vi skulle vara vid BVC vid halv elva.
Tjofaderittan, ungen skriker o gapar o skriker.... frukosten hasplades i snabbt o lättmed en gapande unge på armen. tänderna borstades o mascaran kladdades på med en skrikande unge på golvet...
Hunden fick då trakt ingen promenix, stackarn, dammsugningen vad totalt bortblåst.....
Jaja, vi kom i tid i alle fall!

Föräldragruppen var bra. Lättpratad och intressant att hör aandra mammors (och den enda pappans) syn på saker o ting. Idag var det förlossnignen som stod i fokus. Det kan man väl diskutera i timmar???

Hämtade Liam sen hos morfar o Annica. Han hade fått lite böcker o grejer, och han hade ätit fem köttbullar o lite yoghurt!
På vägen hem behövde vi åka inom o handla. men grabben började gapa så jag brydde mig inte om det.. Lagar kålpudding en annan dag istället. Idag fick det bli falukorv o pasta!

Satt o matade Nova-Lee innan och är hon var klar så spydde hon så jag reste mig hastigt o skulle sträcka mig efter en spytrasa när jag slår i hälen hårt i bordet, på nått jäkla sätt... AJ SOM FAAA**N skrek jag till då.
Hör en from röst från vardagsrummet "Slog du dig mamma?"
"Ja, jo det gjorde jag lite granna"
"Förlåt du slog din rumpa mamma"
"??? WHAT? jag slog min häl älsklingen, det var inte du!"
"Jaha, förlåt mamma"

OK, min son är goast i stan.

Nyss kom han springandes med ett täcke virat runt sin kropp "Titta mamma, jag är kyckling!"
Kan man annant än att asgarva då??

Nej, nu ska jag ta hand om mina små goa barn, lillan börjar skrika vilken sekund som helst!

Tjoflöjt 

Onsdag eftermiddag..... Blä

Jaha, så var man ännu en gång lämnad alldeles ensam med barnen för Mr M jobbar natt denna veckan, fyy vad tråkigt det är. Fast å andra sidan så kan det väl va lika bra som att han ligger på soffan o glor på TV. Det är lika tråkigt det!

Ska ut med hundskrället strax tänkte jag, fast jag får vänta på att lilla Nova-Lee vaknar så hon kan få på sig andra kläder. Hon ligger i en ful elefantbody nu och inget mer, så risken är att on fryser fiall hon ska ut så =)

Idag har det vart lite bättre än igår. Fick lite mer sömn i natt... Somnade skamligt nog till Desperate Housewives igår... Första pausen stensomnade jag till.. SHIT, det var dumt....
Barnen gick båda och la sig vid åtta i går, så jag hade ju hela kvällen för mig själv...
Sen så behövde jag inte mata Nova-Lee förrän vid tre-tiden igen, så det var många timmar på rad jag fick sova, duktiga lilla barn... Eller elaka mamman, det beror på hur man ser det. Hon vaknade vid halv tolvoch var hungrig, men jag var så väck så jag tryckte in nappen i munnen på henne och somnade om!


Har ett jättebråk med min son just nu. Han är trött och trotsig. Kastar saker hit o dit. Nu kastade han en spyhandduk på golvet och vägrade plocka upp den. EFter lite varningar åkte han in i sängen och där liger han nu o gapar. Fasen vad jobbigt det är. Jag vill ju inte bråka, men han är värre än nånsin. Jag SKÄMS o ha med honom någonstans. Folk undrar ju vad det är för snorunge! Pinsamt. Men men, det går förhoppningsvis över så småningom......

Undrar när min kusin ska se mitt inlägg på hennes Facebook om att jag vill hon ska fixa min design på bloggen. Måste ju uppdatera den nu när jag har en till liten unge som ska va me på bild =)

Nä, nu ska jag gå o ta mig ett snacka med min trotsunge och se om han tänker vara något snäll idag eller om han ska stanna på rummet tills han möglar!

Tjohej!

Rubbad nattsömn

Shit vad trött jag är idag!

Har en dotter som inte alls är lika snäll mot sin mamma på nätterna längre, hoppas inte hon lägger till detta som en vana.... Hon vaknar runt två-tre tiden och normalt sett brukar hon äta lite grann då och sen somna om, men nu är hon lyckligast i stan o ska vara vaken, och lyckligast i stan en längre stund rä itne en otålig bebis som inte kan göra nåt, så när hon vart lycklig en stund o pratat lite, så blir hon otålig o gapar istället.

Inatt var det extra svårt eftersom Liam sov inne hos oss...

Vi var ute på promenad igår eftermiddag o han somnade i vagnen och när vi kom in igen så la ja mig på soffan en stund o slocknade också, så han sov till nästan sju på kvällen... Lätt o få honom i säng då, eller inte. Så han somnade inte förrän elva ungefär, när ja också gick o la mig. Ha körde alla trick som fanns för att få lov att vara uppe.... Han hade ont i magen, han var rädd, han behövde läsa en bok, han var hungrig, han ville pussa mig, han ville pussa Nova-Lee, ALLT gjorde han. Tillslut blev jag vansinnig o sa till på skarpen att han skulle gå o lägga sig annars skulle jag slänga ner honom i sin säng. Då gick han snällt o la sig... i MIN säng.. OK, det får väl gå.... Men han somnade ju som sagt inte förrän jag gick o la mig, men han låg där iaf!

Har fått lillan att sova en stund till nu efter frukost, ska se om jag kanske skulle ta tillfället i akt o duscha eller nåt, fast jag orkar itne det ännu, har inte druckit upp första koppen kaffe ännu.


TryckfelsNisse.....

Ja, jag medger att jag har väldigt svårt för dessa namnen, jag blandar ihop dom hela tiden.

Självklart fick Petra en MAJA i förra veckan, och knubbisen på Illeväger ska ha en MOLLY!

Förlåt mig!

Glöm inte bort att du är värdelös....

Jag vet jag suger hönsskit på detta med bloggen... Jag är kass, men jag har verkligen inte känt varken lust eller ork för att sätta mig o kladda ner vad som händer o fötter!

Det har hänt jättemycket sen sist, men vart ska man börja, och om ja börjar, finns det ett slut?
 Jag tror nästan bara vi kör på från o me nu.

Lilla Nova-Lee växer som hon ska. Hon har TVÅ dubbelhakor o börjar få veck på benen =) Underbart! =) 3800 gram vägde hon sist vi var iväg, i slutet på förra veckan!

Liam har blivit såå trotsig. Jag orkar verklgien inte ibland. Ibland känns det som man vill krypa upp i ett hörn o gömma sig o säga ifrån sig allt ansvar man tagit på sig. Men så kommer det en liten liten grej, så glömmer man allt o blir värdlens lyckligaste igen!
Han komemr emd såå otroligt roliga kommentarer hela tiden. Men bara för jag vill komma på något exempel nu så står det helt still. Ska  börja skriva upp grejerna mer noggrant, så man kommer ihåg det,...

Har en MASSA kalas o grejer framöver nu.

Har nu till helgen min kusin som fyller 20.
Nästa vecka Noel, Michaels kusinbarn, fyller 2 år.
Tindra fyller 2 år snart, JAG fyller år på samma dag som Tindra.
Petra ficken liten Molly förra veckan så dit måste vi snart o hälsa på o lämna presenten så hon inte växer ur det.
Sen ska Emma ha sin bebis alldeles strax! Herregud, hur ska allt hinnas med.

Plus att jag måste börja planera för dopet typ NU!!! Och till dopet måste jag ha en Gudmor, vem sjutton ska vara det??
Michaels lillebror Marcus får bli Gudfar iaf. Vi frågade honom igår och det ville han gärna! Så en avklarad, en kvar....

Näe, nu ska jag kolla Fejjan en sista gång, sen ska jag börja laga maten, jag är vrål hungrig. Blev ingen lunch idag, Liam tryckte två bananer när han kom från dagis, så då var det inte lönt o laga nån lunch... så nu kör vi lunch/middag istället. =)


Tisdag

Idag började Liams 3h/dag på dagis. Vi började med att koma tio minuter för sent... Suck, det var svårt att planera med två barn =) hehe! Åkte till Emma o mellanlandade tills det var dags att hämta. Fikade o snackade skit o kollade på första avsnittet av Desperate Housewives. Lite nostalgi innan kvällens säsongsstart! =)

Hämtade Liam halv tolv o åkte hem o käkade lunch (han åt, jag väntar till senare...) Sen var han trött o somnade på soffan (ingen TV på...) Och jag matade Lill-fisen, och sen slocknade hon också... Så jag har hunnit diska upp o dammsuga o plocka in alla hemska leksaker som hamnar överallt!

Nu kommer snart Annette hit... Michael är inne i duschen, och jag hoppas fan han hinner ut, så jag kan sticka iväg o köpa lite fikabröd!!

Nu ska ja väcka Lillemannen så han blir trött till kvällen!
Han har sovit i drygt två timmat, enough!

TJohej

Måndag idag!

Nyss hemkommen från Varberg!
Åkte dit strax efter lunch med Emma o Max.
Fick äntligen lämnat in min trasiga mobiltelefon, och gjort lite andra ärenden när man ändå var där. Fick en lånetelefon, så nu går det ringa o prata med mig!!!!!!!
Fick hittat två amningslinnen från BooB på Mama Living, så man slipper sitta o visa fetmagen varje gång man ska mata lillan, plus lite tunikor på Gina Tricot. Och nya leggings... Så nu klarar jag mig en liten stund till. Snart snart ska jag iväg o leta skor. Fick ju presentkort av Michael! Tjihoo

Var o lunchade på Herberts, ett café där dom har massa leksaker och lekhörna till barnen. Där fanns sån ribbstol på väggen, o tjockmatta o rutschkanor och massa grejer! Hur bra osm helst. För en gångs skull så blev det mer än bara snabb-snabb-fika i stan när barnen var med. Där kunde man sitta hur länge som helst!!!

Nu är vi hemma igen och ja väntar på lillan ska vakna så hon ska få lite mat i sig, sen är det dags att laga mat till oss, men det går fort, ska bara göra potatis o fläskkotlett idag. Så jag ska skala potatisen nu, så det är gjort, sen ska hon äta lite.

Satt o kolalde på bilder o jämförde barnen. Dom är jättelika, fast Nova-Lee är tjockare. Liam hade varken dubbelhaka eller lår, och det har hon redan börjat få, sååå gulligt! =)

Nej, jag kanske uppdaterar mer senare... Tjo hej.

Helgen...

Igår var vi i Mjöbäck, hos Desiree och Jimmi.
Dom fick ju en liten tös fyra dagar efter Nova-Lee kom. Hur bra tajming var inte det då? Först dom stora barnen samma år. Sex månader emellan, och nu dessa små också! Kanon! =)

Sitter nu på helspänn och väntar på att skrikungen ska vakna. Morgonen var jättehemsk tyckte hon. Hon skulle bara ligga o snutta hela tiden, SUCK PUST! Så mellan halv sju och halv elva så gick jag o vaggade o ammade den lilla grisen konstant! Lätty o få med ett bajsblöjbyte på Liam där emellan. Då fick hon ligga på golvet o gapa en stund! Inte populärt och det var inte lätt att få henne på humör efter det hemska heller =) En sån liten mammagris!  Men samtidigt som det är pissjobbigt så är det mysigt också.
Men nu har hon sovit gott i ca en timme och jag har hunnit med att dammsuga och plocka och vika tvätten och fixa iordning badrummet.

Funderar på om man ska baka sina bullar idag, dagen till ära, eller om man ska sticka o köpa... hmmmm, hur hurtig är jag idag, har inte hunnit känna efter!

Michael ligger fortfarande o sover, hur det nu är möjligt! Jag har inte gjort några ansatsningar till o vra lågmäld eller lugn. Och Liam är ju inte den mest tysta unge som finns. Just i detta nu ligger han o rullar runt o apgarvar med Bambam på golvet..... Dom är helgalna dom två! =)

Nepp, nu vet jag inte vad man ska skriva... Ska in o jobba en liten stund sen... Nova-Lee får följa med, ifall det drar ut på tiden så vill Michael nog inte sitta fast här med en vrålhungrig bebis...

So Long

Fredag

Igår kom min syster hit. Och med sig hade hon sin man, som inte vart hemma på ett par veckor. Han har vart borta i jobb! Men han hade kommit hem igår morse som gubben i lådan! Tjihoo! Så han fick träffa lilla Nova-Lee första gången!
Det var skoj att dom kom. Synd att vi bor så långt ifrån varandra bara. Sjutton också, tio mil kör man inte med glädje var o varannan dag...

Har inte sovit i natt, alls nästan. Känns som jag har ett kilo gröt i skallen. Lillan har ätit o bajsat o ätit hela natten! Sen kom en glad Liam in vid halv åtta o bekräftade den hemska stanken.. Han hade bajsat. Jag försökte få honom att väcka sin pappa, men det är ju helt omöjligt.. Jäkla ego! Jag har haft sovmorgon MAX 2 ggr år 2009... Trodde jag kunde bli lite bortskämd med det nu innan Nova-Lee sover ordentligt på nätterna, men det var ju en tokig naiv tanke.... Nej nej, så det är bara till o hoppa upp! PUST!

Så idag ska jag isolera mig och vara trött och grinig och inte prata  med NÅGON!!!!!!!!!!!!!!

Så tack för mig, vi hörs!

trööööööööööött!

Shit, det lilla barnet ger mig då ingen vila inatt! Herregud. det är bara mat mat mat som gäller i huvvet på den lilla! Jag känner mig utnyttjad! Skitunge! PLUS att hon bajsar precis innan hon stänger ögonen, då är det ju bara o dra henne o byta. SUCK!


Torsdag

Såå, ny dag, nya tag!

Idag kommer min syster till stan. Så kul. Och vad som är ÄNNU roligare är att vi ska fira jul ihop!
Jag har inte firat jul med dom sen William var en liten knubbis... Säg 6-7 år sen! Dom har ju vart i USA då, men dettaåret blir dom hemma! Så underbart, så roligt! Så nervös man vart nu när C vart borta och man inte vetat! Hoppet var nästan ute, men så igår så fick vi det ypperliga beskedet! =) Jag är sååå glad!
T'nk att för en gångs skull få vara med när barnen öppnar sina paket!  Och det allra bästa är att dom nu inte kommer missa Liam o Nova-Lee så mycket. BÄST!

Gjorde ett nytt tappert försök till en kvällspromenad igår.... Men igår var det itne Liam som förstörde, utan det lilla monstret! Hon gallskrek från det att vi lämnade till att vi kom hem. Behöver jag tala om att jag kortade av promenaden till hälften ungefär, mot vad som var tänkt från början!
Suck!

Lämnade Liam innan på dagis... Idag hade han så bråttom att leka att han inte ens hade tid att vinka till mig i fönstret! Suck, mitt mammahjärta behöver en liten vink innan jga lämnar.. men nej nej, päckel-Calle var viktigare! Odrägliga lilla barnet som alltid är så ohyfsad och spottar o slänger ur sig dumheter..... Jag hoppas verkligen inte Liam beter sig så illa när vi inte är med!

Ska hoppa in i duschen nu, BVC-sköterskan kommer på hembesök idag. Så ska vi väga o se om lillsnurpan har gått upp något i vikt! Jag tror hon gått upp bra!


Min syster skrev igår på Facebook att hnnes man kommer hem i morgon bitti. Alltså nu idag på morgonen... hmm, kommer han också till Falkenberg då tro??? hmmm.. jaja, det får vi se sen!

Tjöflöjt

RSS 2.0