Onsdag

Ja, vad ska man skriva om idag då?

Igår fick vi uträttat en del ärenden innan vi hämtade minimonstret på dagis.
Hämtade mjukliften som kommit till DHL Servicepoint, lämnade tillbaka ljudbäckerna som var en dag försenade, vart nere på kontoret och fixade min lön, så nu sitter den gott på kontot... Sen fick vi handlat och lämnat min pappas skruvar som legat här hur länge som helst! Den stackarn hade ryggskott... Det är inte lätt o bli gammal o stel =)

Skulle kollat på DH igårkväll, dom visade de tv å sista programmen från förra säsongen, men jag blev så matt, jag kom ju ihåg allt när jag började kolla så jag somnade istället! =)
Vaknade till när Michael kikade på Hells Kitchen och kollade lite på det, sen gick jag och la mig med lillsnuttan! Gjorde inte ens ett halvhjärtat försök att fp henne sova själv... var såå trött! =) Så vi har myst hela natten!

Liam somnade i sin egen säng igår. Han var såå trött igårkväll. Gick ut på en kvällspromenad med barnen och hundarna, tillome Michael följde med. Kom inte längt innan Liam började gapa hysteriskt för vi glömt hasn napp! SUCK!!!! Så då försvann mitt goda mamma tålamod, sa till på skarpen att han skulle vara tyst, slängde om vagnen och trampade hemåt i alldeles för snabb takt. Michael hamnade på efterkälken med kisshunden som ska stanna överallt!
Jäklar vad arg jag var! Ibland rinner bägaren bara över....
Så det var hem och byta till pyamas och en flaska välling och tanken var att kasta honom i säng fortare än faaaaan, men han blev så nöjd när pappa tog Nova-Lee och han fick sitta själv näramig så vi mysta till klockan 20! Och då var det inget snack om att han inte ville sova eller att han ville sova i mammas säng. Han gick medgörligt emd på att ligga i sin egen säng, inte ens saga behövde han ha! Då var jag inte arg längre!

Idag var det upp tidigt. Michael skulle köra till dagis idag, men kan gick inte upp när klokcan ringde och jag låg o matade lillan, så när hon var klar så sket jag i den lata pappan och väckte Liam och skjutsade iväg honom!
Idag var han inte alls ledsen att åka till dagis. Trots diverse slagsmål igår med både Calle o Noel så ville han dit o leka med dom! =) Han hade fått stryk i buskarna igår, så han hade ett jack i pannan!

Sen vaknade faktikt Michael innan nio i morse och gick upp o duschade och grejade. Se åt vi god frukost med färska frallor! Mums.
Och sen efter det har jag tagit tag i tvätten, och fyllt på (bytat lakan i alla sängar) och plockat undan och så.

Lillasnurpan sover nu i sackosäcken och jag passar på att slappa!

Ska ut med hunden om en stund, men solen försvann så jag väntar nog tills solen kikar fram igen.

Nu ska jag läsa alla bloggar och kolla fejjan!

Tjoflöjt.
 
Förlåt Konetere att inlägget inte fanns till hands till din frukost-stund!


Tisdag

Idag är det tisdag igen... Vart o lämnat Liam på dagis.Han var inte hlet nöjd med det. Han ville nog vara hemma, men man märker att han behöver leka av sig. Han är högt o lågt och överallt, så det gör nog honom gott att få busa lite med sina kompisar. Även om det var skrik o gap när jag skulle gå!

Igår var det fullspäckat schema.

På förmiddagen skyndade jag in till apoteket och köpte diverse preparat till mig och nya blöjor till Nova-Lee. Använder de pyttesmå prematurblöjorna till henne, dom andra drunknar hon i =) Lillasnurpan!
Hade lämnat lillan hemma med pappa och tagit Liam med mig. Han höll på att blåsa bort när vi gick på gatan, haha!
Sen sprang vi in till Lyckohjärtat o köpte ett födelsedagskort till min kusin Emilia som fyllde 12 år igår, o la i lite pengar där så hon kunde köpa något hon ville ha. Jag hade varken tid eller någon idé om rolig present, så hon fick handla själv. 12 år är ju lite känsligt, vad är för barnsligt o inte....?
Där träffade vi Josses mamma som grattade o så. Sen sprang vi ut och åkte hem igen.

Michael o Nova-Lee låg på soffan o snarkade.
Liam fick kika på film en liten stund så jag hann sminka mig o kamma håret. Sen packade vi in oss i bilen och styrde kosan mot Göteborg.
Hem till kusinvitamin och blev bjudna på jättegod pastasallad, Biff Tikka och supergott bröd med tsatziki till, MUMS! Och efter där blev det Marängswizz(hur stavas det då?) Sååå gott!
Stannade till strax efter sex. Sen skulle vi åka inom min syster och hälsa på hennes nya familjemedlem, Jackson, den lilla söta Bostonterriern.
Michael har sen det kom upp på tal om att hon ville ha en sån idiotförklarat och ansett att hunden är jätteful och hemsk o har itne kunnat förstå att man vill ha en sån... Det tog itne TVÅ minuter så var han helt upp över öronen förälskad i den lilla knubbiga valpen. Herregud!!! Han övergav nog sin gamla favoritvovve- Thelma där....
På vägen hem tjatade han om hur go den lille knubbiga var, haha! Snäpp på näsan Michael!
Men man kan inte klandra honom. Så söt han var Jackson! Helt platt i fejjan och ingen svans. Det går inte urskilja om han är lycklig eller ledsen. Ögonen kikar åt alla håll (samtidigt!) och är stooooora och mörka! Herregud vad man blir vilse i såna stora söta ögon!
Och pussar... Jag är ju sån som HATAR hundpussar i ansiktet, och denna lilla var ju högt o lågt o pussades! Men det uppskattades desto mer utav min kära sambo! Behöver kanske inte tillägga att Jag inte pussade på Michael så mycket emr den kvällen =)

Nej nej, nu sk ajag dra igång med mitt stökiga hem. Här ser verklgien hemskt ut! Grejer överallt! Och ändå var vi borta halva dagen igår! När hann vi stöka till det så?
Michael, Nova-Lee och Bambam sover fortfarande, så jag har fått min goa egentid nu! Underbart!
Särskilt när min älskade kaffekopp har börjat göra mig sällskap igen, gud vad jag saknat den... (har under graviditeten inte tyckt att kaffe är gott.....!?!?!?!) Jag som är Sveriges kaffetant....... Men nu är det åter som fastklistrad i min hand från morgon till tidig eftermiddag igen, underbart!! =)

Fick lite fina grejer igår också till lillan, men det kan jag ta vid nästa inlägg! Älskar Teddykompaniet!

Söndag......

Helgen har bara försvunnit! Herregud. Lillan är redan en vecka, tiden flyger ju iväg!
Igår hade vi svärmor med familj här på middag. Michael lagade jättegod mat. Helmarinerad fläskfilé och potatisgratäng med sallad till. Hur gott som helst. Dom andra satt och drack rödvin till, men jag fick glatt hålla mig till äppelcider! Men det var OK! =) Orka krångla med att pumpa ut och sånt redan, nej tack!
Och idag har jag inte fått gjort ett skit... Sov tre timmar mitt på dagen, resten av dagen har jag suttit med en liten principessa och ammat ocg vaggat o ammat o vaggat.... och ingen annan har dugit och ligga själv, NEJ NEJ NEJ!
En riktig mammagris har hon vart idag! Och liam har inte vart helt nöjd med det, så en unge under varje arm, herregud, dubbla skift har jag gått!

I morgon ska jag in en jättesnabbis till stan. Min kusin Emilia fyller 12 år och vi ska dit i morgon eftermiddag, så jag ska leta efter en present till henne. Hur lätt är det? Men det ska väl gå bra, något ska man väl säkert hitta!?

Funderar på att gå o lägga mig nu snart... Liam ligger i min säng o sover (som vanligt, sen Nova-Lee kom...) så jag ska försöka lyfta över honom till sin säng... Igår gick det inte, han vaknade på väg in till sitt rum och blev jättearg o ledsen, så det var bara att gltt lyfta tillbaka honom och låta honom sova med oss.....
Jobbigt bara om han vaknar på natten när jag ammar lillan.... men men, han får väl skylla sig själv, eller nåt!


Så, nu lämnar jag!

Fredagsmys

Idag har vi haft riktigt mys här på kvällen! Bortset från att jag är en mjölkkossa som utnyttjas till MAX...
Jag och barnen fick sitta i soffan och kamas hela kvällen. Nova-Lee har ätit konstant i flera timmar, men nu har hon slocknat och sover gott hos sin pappa.
Liam fick stanna uppe och titta på Idol.
Han var lite ledsen innan, avundsjuk på Nova-Lee som får ha mamma hela tiden, och när han blev lovad att få håla henne så ville hon inte utan hon var hungrig, då blir det så fel... Han tror att hon tar mig ifrån honom. Så det fick vi kompensera så fort hon slocknat, så kramades vi jättelänge, och efter en stund var han nöjd och ville gå och sova! =)


Har vart ute på två goa promenader idag. I förmiddags gick jag en liten runda själv med Bambam, helt underbart var det! Och på eftermiddagen proppade jag lillan full med mat och ner i vagnen med båda barnen och gick en långrunda! Det var hur skönt som helst, och gud vilken bra vagn jag har! I LOVE IT! Liam hade lite problem att somna, han ville jag skulle vända på honom, men jag fick tillslut övertalat honom om att denna vagnen var inte framåtvänd, så han måste sitta mot mig och sova. Det gick till slut! =)

Emma och Max var här och fikade också... Bebisjukare människa får man nog leta efter! =) Men nu är det inte långt kvar tills hon ska kalva heller! Så då har vi bebisar så det räcker och blir över!

Nu på kvällen kom barnens farmor o farfar o ena farbror Joacim och hälsade på. En snabbkaffe innan dom åkte vidare, men dom kommer tillbaka i morgon och käkar middag!

Ska upp till Gbg på måndag. Min kusin fyller 12 år, så vi ska fira henne. Ska försöka smita iväg en sväng i morgon och hitta en bra present... Skitsvårt bara, vad ska man hitta på?????


Nu ska jag kika fejjan en gång till, sen ska jag kolla på Men in Black 2! Tadaaaaa!

Hej hej!


Vanlig torsdag...?

Är det såhör mina torsdagar komemr se ut nu ett tag framöver?
Har tagit det lugnt, pillat lite med tvätten, har fått tvättat upp alla kläder lillasnurpan fick på BB. Sen har Emma vart här en sväng o fikat. Tur att NÅGON kommer och besöker en... Alla är så himla försiktiga nu och väntar med att komma för vi är säkert jättetrötta eller har mycket besök.... Nej, jag är varken trött eller har massa besök... =)

Mjukliften har inte kommit idag heller. Hoppas verkligen den kommer i morgon, jag dööör! Men ska ut med vagnen en sväng idag ändå. Får linda lite filtar o sånt så det blir som en lift... Det funkar ju provisoriskt!

Liam sitter på govlet o bygger med klossar o Nova-Lee ligger i soffan o sover som en stock! Hon har sovit sen strax efter tolv, då hon fick mat.... Jag höll på att sprängas då efter jag duschat så jag tryckte i henne massa sen däckade hon! Så Emma fick inte myst med henne idag, men jag lovade att nästa gång ifall hon sover så får vi skaka liv i henne =)

Nä, jag ska slappa lite nu innan jag drar igång den lilla för att ge lite mat så vi kommer ut på promenad idag! Hundstackarn behöver verkligen springa av sig nu!

Ha en bra torsdag!

Storstilad entre,,,,

Nu är hon kommen. Efter en mycket omskakande förlossning kikade Nova-Lee ut den  20 September!
En liten tös på 3095 gram och 49 cm lång.

Det började på natten, efter jag suttit här på bloggen och uppdaterat så gick jag och la mig. Vaknade strax efter fyra igen av att vattnet gick jag. Trodde jag.... När jag reste mig upp såg jag till min stora fasa att det var inget vatten.. det var rent blod... MASSOR! Tar mitt påslakan och håller för, men det hjälper föga,d et forsar ut runt!
Väcker Michael som studsar upp. Jag tar mig in i duschen. Hela golven in till duschen är täckta av blod. Ser ut som man slaktat en gris eller nåt.
Vi fick tag på ambulans och som ska komma genast.
Ringer farmorn i Svenljunga, men inser att vi har inte tid att vänta i en timme... Så jag ringer och väcker stackars Emma som kommer på två röda sekunder och tar Liam o Bambam...

Vi åker plingplong-taxi, hade en helt suverän ambulansman inne hos mig när vi åkte, så jag var lugn och fin om än någon skakad... Kom in till förlossningen i Varberg där ett helt team tar emot oss. Dom sätter igång med diverse undrsökningar och blodet bara fortsätter komma... Ultraljud från alla håll o kanter och tillslut får dom fastställt att moderkakan är hel, vattnet har inte gått, bebisen mår bra! PUST!!!!!!!!
Antagligen var allt blod bara från att livmodertappen ville öppna sig!
Sen sätter värkarna igång och jobbet börjar. Det var helt OK, inte så onda så jag behövde ta till något, det gick andas igenom dom utan problem.

Öppnas sakta men säkert.

Vid tolv örjar det göra så ont s jag får pröva med lustgasen, underbart =) Jag älskar lustgasen!
Vid tjugo över ett säger Michael till oss andra att vi har bebis kl två.
Jo tjena tänker jag, då har jag mycket att göra då... haha, aldrig...
Barnmoskan känner och det är 6 cm öppet.... jo visst, två, drömma går ju.
Hon säger till mig att ifall det börjar trycka så ska jag hojta. Det kändes aningen avlägset just då, men visst OK, jag plingar på knappen då. Hon går ut stänger dörren, det går ca två minuter och jag känner att shit, det går inte hålla emot. Då sätter det igång. En liten stund får jag kämpa för att inte trycka på, det var inte heelt färdigt. Men sen när jag får puscha på så är hon ute på 17 minuter. Lilla snuttan! Så liten och fin!
Så en minut i två var allt färdigt!

Sen fick vi in brickan med de underbara smörgåsarna och bubbeldricka =) In i duschen och sen upp till BB!
Var oförskämt pigg efter förlossningen. Kände visserligen i benen när jag stod i duschen att dom var väldigt svaga och skakis men annars var det helt OK!

Stannade kvar på BB i tre nätter, så all test var gjorda och för att vila innan vardagen åter sätts in!
Men gud vad skönt det var att komma hem igår!  Allt var jättefint, det stod fina rosor på bordet och man fick middagen serverad! =) Underbart!

Natten har gått bra inatt... Nova-Lee somnade ordentligt vid strax efter tre, och sov till sju, så vi har fått lite sömn iaf! Hon somnade om efter den goa frukosten i sängen och ligger där fortfarande o snusar med sin pappa. Jag och storebror sitter och myser i soffan och kolalr på Skattkammarplaneten.... Jag tycker inte den är jättebra, men grabbarna i familjen gillar den.... Så jag håller hårt i datorn samtidigt som filmen rullar =)

Hoppas mjukliften kommer idag så man kan komma ut på en promenad! Jag vill ut i den friska luften!!!! Har suttit inne tillräckligt länge nu! Men vilken tur att jag beställde den i lördags! Annars skulle den inte kommit förrän nästa vecka! =)

Nä, nu ska jag kolla bloggarna och facebook sen ska jag fixa lite med tvätten och göra frukost, herregud vad man äter nu helt plötsligt! Vrålhungrig är jag=) Man får passa sig, så inte alla graviditetskilon stannar kvar på min kropp, för dom är inte välkomna att stanna!!!

Fick sms nu på morgonen, Jimmi och Desiree fick en liten tös i morse!!! =) Såå underbart,. Allt hade gått bra, fick inga detaljer dock, men dom mår bra! Underbart! GRATTIS TILL ER!!!!


Så ha en bra dag, för det ska jag!

Påtvingat inlägg och smärta...

Måste kludda ner lite grann till min syster så hon har att läsa under sin ljuvliga Söndagsfrukost...

Sitter i skrivande stund i köket, klockan är 02,27 och har allmänt ont i magen. Vaknade när Michael kom o la sig innan för han tvingade mig flytta på mig och sen har jag haft ont ont ont till o från. Men såklart inte tillräckligt ont för att det ska vara nåt. Nej nej, bara onödigt ¨du ska inte få sova¨-ont!

Beställde hem mjukliften till vagnen igår med (lördag alltså). Så om två till fem dagar kommer den som ett brev på posten. Var inne på Barnvagnshörnan och hittade samma lift,  men för 200 spänn dyrare!
Hon blev jättesur att jag inte ville ha den men jag förklarade att jag är inte korkad och köper den när jag vet att den finns för mindre nån annanstans. Då börjar hon tjata om att det är klart det blir billigare när den är begagnad... Tjoflöjt lilla tanten, den är billigare i en annan BUTIK, alltså ny! Gå o häng dig!
Hon är sååå otrevlig den tanten. Skulle inte den andra tjejen jobbat där skulle jag inte satt min fot där. Men jag har börjat nu att så fort hon inte är där så handlar jag inte. Aldrig att jag handlar av surkärringen!



Nä, Konetere, jag försöker skriva i morgon bitti istället, herregud jag går sönder snart känns det som!!!!

Slutat jobba...

Nu är jag officiellt mammaledig... Hm, fast nån unge att vara mammaledig med har jag inte.... Lillbebisen lyser med sin frånvaro.... Hua mig vad jag är trött på detta nu!

Var inne på förlossningen igår morse, för bedömning och viktuppskattning. Kolalde på MVC i torsdags och då tyckte han att bebisen var väldans liten så han ville jag skulle åka o kolla inne på förlossningen där dom har bättre maskiner... Så fick det bli.
Och visst, vi fick fram att det var en liten en, men det var en fullkomligt normal och proportionerlig (stavas?) bebis som mådde suveränt där inne, så någon igångsättning var det inte tal om! Hon får ligga kvar tills hon själv anser att det är dags. Varför kan hon inte göra alla till lags och komma ut nu??
Idag har jag vart ute på raska promenixer, plockat hela gräsmattan på grejer, busat attan med Liam, dansat Huvud,Axlar, knän o tår för fulla muggar (ingen hit när man är höggravid kan jag tillägga...), men inget händer. Är snart heldesperat!

Ska packa ihop min BB-väska nu tänkte jag, men har itne en aning om vad jag ska ha med... helvete varför ska det va så noga för?? skit också!

Vad ska jag ha med till bebisen? Av alla miljoner plagg, vilka ska man välja?

ÄSCH!
Jag orkar itne skriva mer nu. Jag ska nog tröstshoppa nu.... Jag behöver det, för att stilla min själ!



Over and Out

Sporadiskt uppdaterande, det enda rätta!?

Jag har inte haft lust eller ork att sitta o kladda ner hur mitt totalt meningslösa liv är just nu!
Allt är bara tråkigt och jobbigt och allt går emot! Fy fasiken.

Nägra ljuspunkter är ju min söta sambo som överraskar när man minst anar... Min lilla son som mitt i sin värsta trotsålder stannar upp all lek för att grabba tag i en o ge en jättepuss, plus att TV-hösten/vintern är räddad!!!
Idol har kört igång, helt underbart. Varför är man så galen i såna förnedrande program för, vilket det faktiskt är innan den riktiga uttagningen i Stockholm. Gud vad bra man mår och vad roligt man har när det kommer in en kille som utsett sig själv till Darin-kopia och visar stolt upp sitt tuffa bubbelbadkar där han chillar med brudarna och när han komemr inför juryn så gör han bort sig totalt inför hela svenska folket, varför mår jag så bra i min tjocka kropp då??? ÄLSKA IDOL!
Och kan man annat än att ÄLSKA Anders Bagge? Herregud, honom skulle man vilja krama ihjäl!!! Han är för bra för att vara sann! Laila däremot tycker jag har lbivit lite skum... Lite snoffsig på något sätt...
Och Andreas...... mmmmmUMS, skulle jag inte haft världens goaste sambo så skulle jag nog inte tackat nej till att föda Andreas barn, jummie!

I Söndags var det 09-09-13... Det betyder att för tre år sedan 06-09-13 stod jag illamåendes och gravid i vecka 12 och blev fästmö Nyberg! Underbart! =)
Herregud kan inte fatta att det var tre år sen nu! =)
Och i söndags för att inte bryta traditionen så låg jag i sängen halva dagen och mådde dåligt och hade inte en tanke på vad det var för dag... Michael kom in med Liam till mig  i sängen och joddlade att han skulle in o handla i stan en snabbis... Vi måste ju trots allt ha middag även då! Hm, lite skumt, då han vekrligen HATAR att handla, men han var väl lite omtänksam antog jag när jag låg o mådde dåligt...
När han kom tillbaka hade jag uppdaterat mig till ryggläga i soffan iaf. Han kom med ett fång rosor och en present.... Första tanken var, jaha, han har vart otrogen! Men så kom han med kortet till blommorna, där det stod "Grattis på treårsdagen, älskar dig"
dååååå skämdes jag, som den mest veka hund!  HEMSKA jag som glömde bort våran dag!!!!!
Men jag har aldrig glömt någon viktig dag förut, detta var första gången, han glömmer ALLTID viktiga datum, plus att jag var dålig och jag är jättehöggravid! Annat surrar i huvudet just nu! Tyvärr!
Presenten var för övrigt ett presentkort på skor! Jag har ju så svullna fötter så jag kan bara använda Crocs nu, men snart behöver jag nya skor och då var det alldeles perfekt present, han e för go min M!


Jobbar sista veckan nu innan jag ska gå hemma! PUST. Har haft görmycket att göra och idag har jga blivit avbruten med diverse skit hela dagen så jag har inte vart hälften så effektiv som jag hade hoppats.
Så allt jag hade tänkt göra innan jag avslutar p kontoret kommer jag inte hinna i morgon eftersom jag har läkartid vid lunch.... Så jag får väl skaffa barnvakt på fredag en sväng o in o städa och plocka så Kiki känner sig lite välkommen på Måndag morgon.

Idag när jag hämtade Liam var inte allt OK..... frågade hur dagen hade varit och den hade väl vart OK, inte bra utan bara OK. det var nåt som tyngde honom märktes tydligt och få ur en liten tvååring vad som är på tok det är inte alldeles lätt, när han har så svårt att formulera sig. Men tillslut kom det fram... Han hade fått smäll av sin kompis... Calle.... Personligen tycker jag Calle är en skitunge och har aldrig vart förtjust i honom. Men det är ju Liams bästa vän så man måste väl håll skenet uppe. Calle hade slagit Liam i huvudet... Fick såklart inte fram varför eller hur det hade gått till, men han var fast besluten om att Liam hade INTE slagit Calle... Så jag fick
förklara att man får ju inte lov att slåss och man får hämta fröken när någon är dum, och det var han nöjd med....

Frågade också på dagis om hur vi gör nu nästa vecka... Jag går ju inte på havandeskap eller nåt ifall bebisen inte dyker upp, men mina goa fröknar sa att tills någon opponerar sig så ska vi låtsas att det regnar och jag ska lämna som vanligt.... Dom e för gohärliga! Vad jag är glad jag fick plats på det dagiset!

Nu ringde Emma så jag får avrunda!!! Hej hej

Fredagens bravader...

Bravader... njae, så långt skulle jag nog inte vilja sträcka mig.....

Veckan har vart OK, den har gått fort. Nu är det bara 8 jobbpass kvar innan jag går på mammaledigheten, shit, jag får ångest av att tänka på det. Mitt kontor, alla mina grejer.... Hua mig...
Men jag lär ha fullt upp så det kommer nog inte hinnas tänka på det så.


I morse vaknade jag (galet nog) strax efter sex. Upp o hoppa, fånga dagen, så satte jag mig vid datorn med en frukostmacka och ett glas o´boy. Jummie.
Liam kom upp vid efter sju någon gång och frågade när vi skulle till dagis.
Njae, lilla hjärtat vi är lediga idag... Då ville han se Robot-filmen istället.
Visst. Inga problem!
Sen skulle vi till MVC för vanlig koll idag. Var där igår på viktuppskattning. Fick fram att lilla Nova-Lee vägde 2550 igår. Och går jag fullt ut kommer hon väga ca 2900-3000 gram. Så det är en liten plutta!
Fick ytterligare en läkartid den 17/9 för CTG och ny viktuppskattning.....
För man har ju inget annat för sig än å springa där hela tiden...
Idag gick vi igenom förlossningen m.m. Vilka önskemål och funderingar jag hade om det.
Tja, vad säger man? Jag vet la inte hur det komemr gå, eller hur ont det kommer göra denna gången, så jag sa att jag tar det som det kommer. utesluter inget helt, men förhoppningen är ju att klara mig på enbart lustgasen, som sist.
Det enda jag hade specifikt var att jag vill INTE att dom ska komma o tjata om denna sablans akupunktur. NO WAY, jag är nålrädd och jag HAR prövat det förr, jag avstår det. Så det skrev hon i att jag var ointresserad av!
Annars så har jag ju positiva minnen från sist och oroar mig inte sådär nämnvärt. Visst är man nervös för man vet hur nedrans ont det gör, värre än man kan föreställa sig, men vad sjutton, bebisen komemr ju efter et par timamrs ont och då blir allt bra! Det är bara att rida ut stormen!

Sen åkte jag o Liam in till stan. Han har skjutit iväg och har nästan inga byxor som passar, så jag var på jeansjakt. Hittade ETT enda par i hans storlek som var något sånär roliga. Så fick han en cool tröja med en hund på också, som han tyckte om!
Efter det mötte vi upp Emma o Max o käkade lunch och sen åkte vi hem.
Och jag ska städa innan min sammanboende kommer hem, men jag fastnade här vid dumburken såklart.... Jag SKAAAAAAAAAA komma igång, men suck pust o stön vad jobbigt det känns!

Jag hoppas på EN dag i helgen så vi kan klippa vår åker och fixa ordning är ute. Det ser ut som hej kom o hjälp mig nu och jag SKÄMS! Undra vad folk tänker om oss sluskar som bor här och inte ens klipper gräset ordentligt! Shit! Pinsamt!


Ska göra köttfärslimpa idag, alldeles själv. Det har vart Michael som gjort det innan här hemma, men jag MÅSTE lära mig göra fler saker. Jag är så trött på mina tråkiga recept!
Och nu måste jag bli bättre på att laga mat! 2 hungriga ungar som ska födas!!

Nej, dags att ta tag i hemmet! Tjoflöjt






Haft fullt upp!

Ojojoj, vilket pådrag det har vart. Jga är verkligen HELT slut nu!

Fredags var det att packa inför SM i Bruks som hölls här i stan. Sen åkte jag hem, och var barnvakt åt Felix o Leo. Herregud, tre ungar då har man o göra, men det kändes mysigt ändå. Jag skulle ju vilja ha fyra barn, men jag tänker inte gå gravid igen, så det får stanna på två!!
Sen i Lördags så vart vi iväg och kollade lite barnvagnar och så. Hittade en JÄTTEFIN Emmaljunga, men vi kom överrens om att köpa en helt ny skulle vara slöseri med pengar, det är inte säkert man använder den så länge...
Så det blev ingen då, utan vi åkte hem o skulle kolla blocket, men där kammade vi noll!

Söndag var jag på IP i Falkenberg vid nio på morgonen och skulle sälja kläder ett par timmar. Visst, jag blev fast hela dagen. Var hemma sex på kvällen. Efter att fått hjälpa till att riva tält och packa ihop allt, det som jag absolut inte skulle behöva göra höggravid.... SKIT också! Men det var goa pegnar, så jag är nöjd.
Stupade isäng halv tio på kvällen! =)
I Måndags hade vi inventering här på företaget... PUST vad tråkigt det är. Men jag slapp ju räkna ialle fall. Jag fick sitta och skriva när dom andra räknade istället.
Vid fyratiden tror jag ungefär räkningen var klar... Då stack Kiki o pappa hem, så blev jag kvar för att få in allt i datorn... Men när man verkligen behöver att allt ska gå smidigt, då måste det ju krångla. Så kl sju gav jag upp och åkte hem till min familj!
Fortsatte dagen efter och då gick det lite bättre. Jag blev klar i alle fall!

I går var vi på husvisning i Långås... Var riktigt fint, så vi får se hur det blir.....
Vår bank i Varberg lånar ju inte ut till hus i Falkenberg, så vi måste springa fort fort till banken här och se vad dom säger! Men det ska nog inte vara så stora problem!

Nu ska jag snart åka o hämta lille Liam på dagis. Det är sååå tråkigt att göra det nu, för han har alltid så kul när jag ska hämta så han vill inte följa med hem! Känns som jag är världens tråkigaste, och edt kan jag nog itne säga annat än att jag är nu! Jag orkar ju inte direkt sätta mig o leka med honom på golvet nu! Men nu är det bara 20 dagar kvar tills bebisen ska komma, så efter där (ett par veckor) hoppas jag att jag blir rolig mamma igen!
Stackarn får kolla film hur mycket som helst nu känns det som, men det får gå, för jag orkar verkligen inte!

HUA!

Fick svaren på Bambams höfter o armbågar igår, och han var helt perfekt! Kanon! Skönt att veta att han är frisk där iaf.
Nu ska vi bara se så att skakningarna slutar så småningom!


Min syster har köpt ny hund. Som hon får hem om en fyra veckor ungefär. En liten Boston Terrier-kille!
Sååå söt! Ska bli så mysigt emd en valp, och det bästa är att man lämnar kvar den när man åker hem! Jag ska aldrig mer skaffa valp. I hela mitt liv!
Det ÄR inte kul med valp, det är bara pissjobbigt.
8 månader är lagom att få hem dom!
Ska skriva ett brev till SKK att dom ska rekommendera uppfödare att ha sina valpar med mammorna till dom är över halvåret iaf! =) haha!

nej, nu orkar jag inte mer. hej hej

RSS 2.0