Äntligen en lugn plats

Nu har vi kommit in i huset ordentligt. Eller det är ju fortfarande MASSA att göra, men nu är det beboeligt och allt är funktionellt.
Jag ÄLSKAR mitt enorma kök där man kan vara massa massa samtidigt utan att springa in i varandra. Jag älskar min matplats som är för sigsjälv.

Jag älskar mitt vardagsrum med det stora dansgolvet (som snart kommer förändras och bli en vacker matplats där man kan bjuda vänner och annat pack på middag)

Jag älskar det stora allrummet på ovanvåningen där barnen hr fått en restauranghörna med kök och matplats, en myshörna med stora puffar och massa nallar, en hörna med soffa och en hörna är fortfarande huller o buller med lådor. Där ska det bli lite media senare.

Jag älskar vårat stora sovrum där man faktiskt inte behöver tränga sig in i och man kommer få plats med nattduksbord (LYX)

Jag ÄLSKAR Nova-Lees prinsessrum, jag skulle gärna bott där själv!

Liams rum är inte färdigt, jag har liksom ingen inspiration till hans rum, vet inte vad jag ska göra där inne, men jag ska fixa det under dagen, för eftersom det är tomt o stelt så vägrar han sova där inne, vilket resulterar i att jag får sova med en fot storlek 25 i munnen med en hint av stortår i näsan. Inte skönt, INTE OK!

Min tvättstuga är ungefär lika stor som toalettstolen, men det gör inget, för igår var jag och fyndade en ny torktumlare så jag kan tvätta, så nu älskar jag tvättstugan med!

Och det allra bästa är att Michael fått en egen toalett, där han kan låsa in sig utan att jag behvöer stå och vara nära att kissa på mig!

Ja, vi trivs allihopa! Liam älskar lekrummet och att kunna springa ut o leka! Kanon!
Novisen är ju för det mesta nöjd!



Jaja, nog tjat om det! =)

Annars har här inte hänt så mycket. Vi pillar mest hela dagarna.
Fast igår hade vi finbesök två gånger. Först kom Emma och hennes lilla och sen avlöste Virre och pojkarna henne. Så fram till tre ungefär var här full rulle!

Fick hjälp av Emma att ställa iordning lite grejer, det var skönt!

Sen hade jag lite ärenden in till stan, lite papper som skulle faxas iväg o så, sen smög jag mig in på Jysk där jag stötte på en väldigt kär gammal vän. Så roligt att se honom och verkligen kul att få se hans lilla dotter IRL och hans flickvän, eller fästmö eller vad man nu säger.


NUUUUU höll mitt hjärta på att hoppa ur kroppen! Någon började rycka i ytterdörren (som är precis bakom mig) liksom och Jacson FLÖG upp o började skälla o morra, någon Rycker upp dörren, det var Liam!
SKITUNGEN hade smitit ut med Bambam genom altanen och gått i strumplästen runt huset och in igen!
Shit vad rädd jag blev!  Jag hade ju satt honom framför en bra film, för att kunna få lite lugn o ro en stund och sen börja röja!


Nu ska jag sluta, måste ta ett glas vatten och lugna mina nerver!

Nytt hem....

Ojoj, vad vi har flyttat i helgen! Det är helt underbart! Vi trivs redan här borta och jag ser redan MASSA fördelar! Grannarna verkar hur bra som helst. Hyresvärdarna är hur bra som helst. Liam trivs med att kunna gå ut när han vill. Bambam har fått en kompis. Nova-Lee har sovit jättebra i sitt prinsessrum! (det var jobbigt att inte ha henne inne hos oss, jag trodde inte hon var riktigt redo, men det var nog bara jag som inte var redo)
Liam gick glatt o la sig i sin säng, men kom efter tio minuter till trappan och frågade om han fick sova i mammas säng istället. Jodå, såklart.

I Lördags gick flyttlasset. Vi hade hjälp av svärfar Peder, Jimmi, pappa , farmor o farfar. Det gick kanon.

Vi har miljoners lådor som vi bar ainte kan få upp nånstans. Måste iväg o handla massa möbler, men det får liksom vänta lite, till skattepengarna kommer. Det är inte lätt heller att veta just nu vad man vill ha överallt. Man får nog bo in sig lite granna och känna efter. Men jag har mina idéer. Ett vitt vitrinskåp till köket iaf. Så det matchar mitt fula köksbord som i sommar ska bli antikvitt!

Vi fick ju finbesök mitt i flytten. Familjen som tyckerdet är lika skönt som vi att bara sätta sig i bilen o se vart man hamnar. Johanna och Gabriel. Och självklart dom tre små.  Melwin o min pappa fann varandra direkt, eller inte. som dom gnabbades, Melwin kokade, haha! Sötnos! Noel sprang mest runt o lekte med sin grävmaskin!

Nu sitter jag med min kaffekopp vid köksbordet där vi numera har en jättefin solros (som vi fick av Varbergsbesöket) och blickar ut över landskapet. Vidsträkta fält med nysådd havre och gräs!

Bambams kompis är en Tibetansk spaniel som heter Bellman. Ett riktigt energiknippe, så härlig. Dom var lika galna båda två. Lika gamla och busar jättemycket! Det är mycket hundar och mycket barn här runt omkring. Alla är äldra än Liam, men det gör inte så mycket. På somrarna är här massa barnbarn till grannarna som kommer o leker. Liam kommer nog ha o göra! =)

Nej nu ska jag mata min lilla sessa och sen är det dags att väcka Liam för han ska ju till dagis idag! Och berätta att han flyttat!


Ha en bra dag, för det ska jag!

Barnlediga...?

Idag ska vi bli barnlediga! Hua, det känns tufft. Barnen ska sova borta HELA helgen! Shit, jag får panik. Men men, kasnke dags att på allvar börja vänja min lilla flicka vid att vara utan mamma...... Hua mig!

Dom ska spendera helgen hos farmor ch farfar o farbröderna. Och lär bli ordentlgit bortskämda! Det är så det ska vara! =)
Meningen var att farmorn skulle hämtat dom, men alldeles lägligt så gick deras bil sönder, så jag får köra dit dom nu på förmiddagen, och så får Michael komma o hämta mig när han vaknat efter sitt nattarbete. 

Vaknade när Michael kom hem i morse, tjugo i sex, sovandes på soffan och i andra soffan sov Liam. Hehe, undra vem som slocknade först av oss! Men klockan var tjugo i sex och jag var utvilad i alle fall. Nova-Lee har ju börjat vakna vid fem-tiden, så det var fyrtio minuter tillgodo där, tack lilla ängel!

Höll på att packa Liams rum igår. Han hjälpte till jättebra. Han tejpade lådor o skrev på dom precis som jag och hade jättekul. Stolt var han också när vi höll på. Jag försökte liksom förbereda honom på att vi ska flytta till det stora huset och alla leksaker måste ju följa med. Hoppas han förstod lite iaf så han inte får en totalchock sen! Men jag vet att han kommer trivas jättebra där. När man pratar om huset så säger han att han vill bo där och han vill kratta stenarna på uppfarten! 

Detta får bli ett kort inlägg, Nova-Lee bara surar bara för jag vänder bort blicken från hennes buserier! Men men, uppdaterar efter helgen när vi flyttat! 

Dygn med för få timmar

Alltså min tid springer iväg. Jag hinner inte med nånting, och absolut inte bloggen känner jag. Nästan så jag får dåligt samvete för jag sitter här o knappar! Vansinne!

Har haft minst sagt fullt upp.

Novisen fick vatten över huvudet i Söndags. Alltså utan prästen. Den galna prästen som absolut inte tyckte om att vi hade två barn utanför äktenskapet, haha, Sucker!

Det gick Jättebra. Nova-Lee uppförde sig exemplariskt, hon sparkade lite på prästen och pruttade med munnen när han stod o mässade, good girl.
Dopfikat var nog med bra. Hade bakat tre tårtor och dom gick åt nästan. Blev efter ihopplock en tårta över drygt. Men den skickade vi med Christian hem, haha, TjockeC! =)
Så skönt att det är över!

I Måndags var jag iväg till huset o skulle lämpa av alla fina fina doppresenter. Vi tyckte det kändes onödigt att ta in dom i vår misär o packa ner dom för att flytta dom sex dagar senare. När jag komemr dit möts jag av en grym myrinvasion! PISSEMYROR överallt. Hela huset var verklgien fullt. Tillome ovanvåningen! Ojoj. Så Anticimex fick komma o döda dom. Dom hade visst bosatt sig i en stubbe rpecis utanför huset och tyckte det passade bra att uppgradera sig till ett stort hus, varför nöja sig emd mindre liksom, det stod ju ändå tomt! Knäppmyror!

Sen efter jag upptäckt myrorna åkte jag o barnen och angelica till Vallarna o skulle busa av oss lite. Dit kom även Virre med sina barn. Det var skoj. Om än mycket spring efter två helgalna ungar som har öron helt i onödan uppenbarligen. Kan lika gärna dra av dom!

Igår var jag ÄNTLIGEN på ljusparty! Underbara PartyLite! Jag ska ha ett eget party sen till sommarn, nu när vi kommer bo såpass att vi kan bjuda hem folk, hehe! Det var trevligt. Fast skulle vart ännu trevligare om jag slapp ha med Barnen. HyperLiam är inte goast, och särskilt inte när han börjar bli trött. Det är nästan så man skäms ibland! Lilla stackars Prinsen (Melwins kattunge) fick knappt en lugn stund... Men men, han ska la bli härdad. Han bor med tre galna småkillar, så han tog säkert ingen skada =)

Och Timpa har börjat krypa, så fort tiden går! Helt galet! =)

Idag ska jag packa. Eller försöka så gott det går med ungarna hemma. Michael jobbar ju natt, väldigt lägligt för att slippa flytta! Skit också!

Nej, bjuder på lite bilder, så updaterar jag mer en annan gång!






Mina änglar!

samma samma

Ja, här händer inte mycket, som vanligt. Jag tror jag är en av Sveiges mest negativa människa!

Idag är jag sååå trött! Vet inte varför. Novisen sov till sex iaf, men å andra sidan så var klockan nog nästan tolv innan jag gick o la mig igår. Min lillasyster har sovit här. Hon kom sent igårkväll och lämnade vid tolvtiden idag. Men det känns nästan som att hon är kvar... Hennes handduk ligger slängd på badrumsgolvet, sängkläderna ligger slarvigt i soffan, soffkuddarna ligger fortfarande på hög, disken står uppradad i köket och brödsmulorna ligger kvar på bordet. Hon kunde lika gärna vart här!
Men hon skulle åka o väcka sin "pojkvän"... Stackarn klarar sig nog inte själv.
En bra grej med hennes besök var att hon hade presenter med sig till Liam, har var mer än nöjd. Coola Kawasaki-dojjor och massa småplock, giveaways från hennes jobb. Han var överlycklig!

Nu sitter han o glor på film (slöa mamman) och myser i soffan (under det kvarliggande täcket från vår nattgäst) Hoppas han somnar snart, det skulle vara skönt. Nova-Lee ligger och sover igen, för andra ången idag, hon var så gnällig och trött så jag la henne och hon samtyckte, tro det eller ej. Jag blir nog lite bortskämd av mina goa barn.

Igår var vi i Varberg en sväng. Gick på stan med Mr Ms kusin Johanna och hennes Noel & Tim (idolen Melwin var på dagis, men Liam var jättenöjd med bara Noel) hans moster Elisabeth och Anki.
Det var trevligt, men det hade jag redan räknat ut att det skulle vara!

Mötte min pappas kusin som är bosatt i Varberg. Fick se hennes nykomling Linnea, som är i Nova-Lees ålder. Sen har hon en Arvid som är ett halvår äldre än Liam. Dom fann varandra och busade lite. Det var också trevligt, fast jag blir SÅ bortkommen när såna oväntade saker dyker upp, som i detta fallet, en människa jag inte räknat med att träffa bara dyker upp som gubben i lådan. Jag blir helt nollställd och har INGETING att säga. Fan vad pinsam jag är. Folk måste tro jag är helt blåst. Men det är nog att jag är en sån vanemänniska och hr skitsvårt för ändrade planer. Jag är helknäpp, jag vet!! Jag kanske är ett bokstavsbarn utan att jag vet om det själv! Så kan det ju vara, hehe, eller det kanske är dumt att "hehe:a" det.... hmmmm jaja.

I morgon ska vi till Varberg igen, för eventuellt grille om vädret tillåter, men det SKA det göra... Sen på Lördag är det förberedelse för dopet. Duka och grejja, och på söndag är det DOP. Fan vad jag inte ser fram emot det. Jävla nödvändigt ont som man bara måste göra!! (JA, jag MÅSTE göra det, eftersom Liam är döpt...)
Har som en tok ringt runt till alla bagerier och konditorier här i närheten och letat efter sockerpasta till tårtorna jag ska göra, men ingen använder det. Var är det för jävla idioter som bara använder äcklig äcklig marsipan! Fy fasen! Så tillslut fick jag googlat till mig ett recept på egen sockerpasta! Det var inte vad jag planerat, men det får bli bra! Annars får jag väl på söndagsmorogn åka o köpa tårtor och säga att jag gjort dom själv! Haha!

Nu ska jag sätta mig o kolla annonser på blocket. Jag är lite beroende av det.

Ha en bra dag, för det ska jag

inga världsnyheter

Jag får liksom aldrig spurt på det här bloggandet! Suck, jag har ju aldrig nåt vettigt o skriva om.

Alla andra bloggar ju om intressanta saker, vad som händer i världen runt omkring... men jag, jag är glad om jag får tillfälle att läsa nyheterna på aftonbladet.se... Alltså är det väldigt centrerat på just vad som händer på Vitklövervägen.

Här är KAOS, minst sagt. Jag får ångest när jag tänker på att vi ska bo såhär i nästan TVÅ veckor till! Herregud!

Michael var lite man häromdagen och fick låna min skruvdragare och skruvade ner alla krokar o hyllor o grejer som jag hängt upp runt om i våran lägenhet.... Shit vad mycket fulingar vi hittade, där jag förstört väggarna, Så lite grejer hänger kvar, i förhoppningen om att väggarna ska läka sig själva tills vi flyttar!
Packade ner alla vinterkläder och jäckor m.m. igår. Så tröstlöst när man får plats med typ fyra jackor i en låda... Vi har nog vääääldigt många jackor...  Sen är både jag och Mr M samlare. Vi klarar inte slänga, vi Kanske vill använda det en annan gång. Jag hittade fyra jackor jag har men ALDRIG använt, så försökte jag vara hård mot mig själv och lägga det i högen med skräp, men så kom jag att tänka på att jag Kanske vill använda det nån gång... Hm, så dom ligger prydligt nerpackade nu, bland resten av mitt hem! åh, jag blir så trött på mig själv, men erkänner aaaaaldrig!

Liam springer runt här med solglajjer på, bar överkropp och sitt svärd (ett grönt långt skohorn) och busar med sin lillasyster som är i gåstolen. Ena sekunden ska han fäktas och andra så drar han runt henne med böjen på skohornet. Så skönt med lite barnvakt när jag behöver min tid vid datorn! Haha!

Har haft en rejäl dispyt här på morgonen med honom. Han vaknade strrax efter oss, tror han kom upp vid fem över sex eller nåt och då skulle hn gå UT! Hur lätt är det att förklara för en liten kille att man inte går ut o leker så tidigt på morgonen.... Men efter en kvarts gap o skrik från hans sida så var det lugnt, när jag satte på DUmbo på dvd. Och vad är det då, ljudfanskapet fungerade inte! Jag försökte trycka på olika knappar, gick in på inställnignar o trixade, så ringde min räddare i nöden, Mr M och frågade om jag hade kollat så sladdarna satt i på baksidan... Det var efter jag hade svurit över Netonnet... Gissa vad problemet var. SLADDARNA på baksidan, men jag erkänner aaaaaaaaldrig (det heller) Hur arg blir man inte då. Michael skrattade åt mig och undrade vad han egentligen ser hos mig. Bara att få honom att inse, det är min KROPP!

Nu har min skitunge (Miss prinsessan Nova-Lee) rivit upp en låda med ytterkläder och frosasr i överdragsbyxor mm. Tji fick jag som inte tejpade ordentligt. Tänkte väl att ytterkläder är ju inget ömtåligt, så jag satte bara en liten tejp så flikarna gick ihop. Sydnen straffar sig....

Har varit så härligt väder nu det senaste. Helt underbart! Synd abra att en annan inte har tid att njuta av det ordentligt. Men idag är ju Liam hemma från dagis så idag ska vi iaf ut och busa i solen! Ha honom en hel dag inne, det är någor jag undviker. Då klättrar han på väggarna!



Såhär ser mitt minimonster ut just nu: i den mystiska påsen har har i handen har han gjort låtsasbajsar av ihoprullat toalettpapaper som han plockar så glatt.... Undra om han kan vara lika vänlig när vi är ute med Bambam och plockar det bajset också! Det vore tacksamt!

Nej nu ska jag avrunda, har ju som sagt inte så mycket intressant att skriva om!

Våren är hääär

Oj, nu har det gått ett tag sen jag kladdade på här inne, IGEN! =)

Satt precis o hade en underbar morgonstund med min lilla sessa, men så blev hon sur för nåt. Hon är en riktigt liten tjejtjej! En väldigt bestämd dam. Och dessa SKRIK och lyckas få till, det skär igenom sten när hon skriker alltså. Jag trodde inte en ltien människa kunde lyckas få fram nåt sånt, men JOPP!

Hon är stor tjej nu, hon har lärt sig åla, fast hon komemr inte fram hon åker bakåt =) Shit vad arg hon blir då. När hon försöker ta sig mot något så åker hon åt fel håll, haha. Så numera hittar man henne på dom mest underliga ställen, under skåpen i badrummet, under TV-bänken, haha! Lilla godisbit.

Liam är stor nu med, han håller febrilt på att lära sig cykla! Så stolt han är när han får till det! Men så komemr granntösen och cyklar snabbt förbi honom, hon är 6 år, så hon har övat lite mera, hehe!

Den stora anledningen till att jag inte uppdaterar här är för vi är mitt i flytten och uppå allt så ska vi ha dop nästa helg. Här är rörigare än det var under världskriget. Vem har ro att sitta ner o dela med sig då? Herregud, jag är glad att jag har ro att ta hand om mina katter o fiskar på Facebook! (ja, jag är nörd, men det finns värre)
Vi ska ha dop nu som sagt och helgen därpå räknar vi med att komma härifrån!  Huset är färdigt för inflytt iaf, det känns skönt!

Nu är det bara resten här som måste fixas, men det är ju mindre lätt med två tokungar i släptåg!


Har vart uppe hos min goda syster som fixat mitt hår i veckan. Sköööönt att inte ha kvar den hemska råttäfärgade kanten i håret (som sträckte sig ner över öronen) Det var väldigt bra, coh med tanke på att hon snart kommer bli större, så kan man nog itne räkna med att hon ska fixa håret igen förrän lilla bebisen är ute. Snart komemr foglossningen på allvar! (HOPPAS INTE)
Det kan ju inte vara något hysch om det längre, hon ska ha en liten 24 September. Lagom till Novisens födelsedag! =)
Bara hon vet vem som skrivit på önskelistan om att få bli gudmor! =) hehe!
Helt galet att vi ska få eN bebis till att snuffa på! Finns inget bättre!

Nu framöver har vi ganska fullspäckat schema, i morgon åker Michael o fortsätter sin tatuering på armen. Så jag o barnen blir ensamma, men vi överlever nog! =) Det jävliga är att då komemr det inte bli mycket gjort här hemma, det är sååå svårt att fixa o trixa med barnen i hasorna. Och jag har lyckats (skapat) två barn som ska ha väldigt mycket uppmärksamhet, helst hela tiden. Liam är ju lite smidigare nu, han springer ju runt o tjatar o tjatar, så det räcker oftast med att lyssna på alla hans påståenden och historier, det är ganska ebkvämt, för han komemr ju inte med nån svårare frågestund efter så jag verkligen lyssnat på honom!

Men vi ska hinna med att åka till Varberg lite med.

Haha, nu sitter Nova-Lee o gungar i takt till sitt piano! Haha, vad roligt det ser ut!

Har börjat med grövre mat till Nova-Lee nu. Upptäckte att hon  sitter och är tuff med sina tänder att hon tillome tuggar GRÖTEN hon får, så varför ge henne pureéad mat. Nej nej, så nu är det klumpar o bitar i maten och hon känner sig görtuff! Och det är ganska skönt när man lagar maten till henne så behvöer man itne dra fram mixern o så utan det räcker att macka lite med gaffeln! =)

Nej nu vaknade Liam Tjatfabbro så jag får avrunda, det går inte koncentrera sig på att skriva när han är i närheten, haha! Min älskade kille!

Ha en bra en, så ska jag försöka skriva snart igen!

RSS 2.0