Fredag

Ojoj, här händer det grejer.

Igpr var Liam o Michael iväg o shopapde fiskegrejer. Michael är iväg med Jimmi o fiskar hela dagen. Han åkte redan igårkväll. Så vi skulle ha lite mys jag o Liam. Ack så fel det blev.

Nova-Lee hade fått en prick i huvudet o en på magen igår. Hon fick lite lite temp, men det var ingen fara.
Hade granntösen inne och lekte med Liam och dom åt även kvällsmat tillsammans. Hon är så go lilla Moa.

Vid halv nio hade jag fortfarande inte fått Liam i säng, utan vi myste. Hörde ett konstigt ljud från ovanvåningen, så jag gick upp för att kolla vad sjutton det var. Det var lillfia som gallskrek, fast hon var så hes så det hördes knappt! Hon var så ledsen! Stackarn. Då hade hon bara 38 graders feber. Så hon fick komma ner o lugna sig o mysa lite hon med. Inget mer med det, efter en halvtimme gick jag o la henne i gen. Nu på morgonen så hade hon fått ca 20 prickar till. YES, vattkoppor. Jag var inte säker på vad det var, så jag ringde in till BVC o fick komma in direkt. Och mycket riktigt. vattkoppor. Hon fick flera prickar bara medan vi åkte i bilen, så ikväll lär hon se ut som en salami! =)

Hon har ingen feber idag, och är helt pigg o glad som vanligt. men ser för hemsk ut! Usch jag har inte tid med sjuka barn nu! Sista semesterhelgen! Skit också! Men men, det får väl gå!

I förrgår hade vi gäster, i form av Joline, med två av hennes barn Felicia o Alexander och hennes man Kenny. Så kom Björn också. Vi grilalde o vinade o hade jätteskoj! Riktigt roligt tyckte jag att det var. Senare på kvällen kom även Stina när hon hade gått av sitt jobbpass!
Vi satt uppe läääänge, och efter en flarra rötjut var jag lite småsnurrig! Men det gjorde inget, Michael drack inte så jag fick värsta sovmorgonen dagen efter. Helt underbart. Elva gick jag upp. Då ropade jag upp Liam och bad honom säga till pappa att göra kaffe till mig. "Jag ordnar det" sa han glatt o gick igen.
Efter en stund, när jag tyckte att doften va nybryggt kaffe borde slå så kände jag fortfarande inge lukt. Gick då ner o såg Liam sitta vid kaffebryggaren. Han hade satt på kaffe själv till mig. Goa lilla unge! Tanken var jättegod, men kaffet skulle inte smaka bra. =)

Han är så hjälpsam o duktig, samtidigt som han är ett riktigt monster emellanåt! Helt fruktansvärt trotsig är han nu! Men men, det blir väl människa av honom också!

Idag hade jag tänkt gå i lite affärer o så, men får hoppa det.

Jag ska gå upp o byta om till mina mysbrallor igen. Hatar att gå med jeans. Hemma är det alltid mysisar som gäller! =)

Ha en bra dag! =)

LYCKA

Oj, vad lägesen jag skrev. Två månader har flygit förbi! Och det har hänt hur mycket som helst.
Det är väl ingen idé att försöka sammanfatta dom kort. Omöjligt! Har haft en underbar sommar!

Nu har jag städat lite, det behvös alltid i detta hemmet. Med alla skitgrisar som bor här =)
Ikväll kommer Joline och hennes familj hit på lite grille. Ska bli jätteskoj! =)

Michael är iväg i garaget med Björn. Dom pillar på bilar.... jättetråkigt!

Pappa hörde av sig nu. Fy vad skönt, han har hittat mina lådor som jag ställde i hans garage för ett antal år sen när jag flyttade, och vi har letat men inte hittat dom igen. Nu är dom där! Tjihoooo! Mina fina fina koppar! =)

Så glad jag är! Ska bara därför bjuda hen min älskade lilla farmor o bjuda henne på en kopp kaffe i dom. Det är trots allt hon som köpt dom till mig! =) En varje år! =)

Så lycklig jag är nu!

Var nere o kollade efter lådorna häromdagen hos pappa. Hittade inte dom, men hittade en annan fin grej. Annica hade en hängare i smide där. Som hon la ner när dom lfyttade ihop. Och jag sa att jag gärna tar den ifall hon inte vill ha den sen (hon skulle rensa sina saker) och då FICK jag den!!!!!! Så fin, den är egentligen till kappor i hallen, men jag har den numera i mitt kök! =)Och en helhetsbild:
Och mina lilla söta tavla som Annica köpte till mig, charmigast i stan var den:
Nu måste jag springa o hjälpa Liam. Han behvöer akut hjälp med dvdn säger han! Suck!

RSS 2.0