Bullerbyn, vilket ställe

Kommer knappt ihåg varför jag gick in här, för jag har egentligen inget att skriva om... Minnet är otroligt bra, men kort.

Har knappt hunnit andas ut efter förre helgens besök på High Chaparall... Nej, jag var ju inte där för att sukta efter cowboysare, utan jag jobbade på SM i Bruks o IPO. Det var en riktigt rolig helg, fastän man var helt slut efteråt.
Jag hade Åse o Kaj med som sällskap, utöver min ludentuss Bambam då. Vi bodde i grannens halva husvagn och hade det jättemysigt!
Där införskaffade jag mig en ny sele till Bambam, en Björkis-sele i turkos, skitsnygg och bra. Samt ett bälte, så jag har händerna fria och kan låta hunden dra ordentligt! Så vi har vart ute i veckan o övat på att dra!
Bambam blir bättre o bättre. Men klart det är svårt för honom att förstå att efter tre års nej-sägande när han drar i kopplet så ska han helt plötsligt ta i allt han kan för att dra, men det är på GOD väg.
Kommit en bit med röstkommandon. Höger och Vänster sitter ganska bra, Sakta och Iväg sitter kanon.
Sen om han faller ur spåret vi går på så är det Hupp Hupp, så faller han tillbaka igen.
Samojeden som annars är otroligt envis och gör inte mycket gratis.... Men detta bevisar bara att han tycker det är roligt och suktar efter att få lära sig mer mer mer.
Sen vi började träna ordentligt har han börjat gå upp i vikt... Höftbenen som alltid varit påtagligt kännbara är nästan helt under muskler nu. Ryggen är stabilare och nacken ska vi inte tala om. Efter denna vintern räknar jag med att han ska vara ordentligt musklad.

Hade även besök utav Anna som jobbar på OriJen idag och hon lämnade mig lite foderprover så får vi se om det kan vara något för honom. Han behöver ett bra foder, som han faktiskt äter! Nu går han på James Wellbeloved och det funkar, men inte mer, han äter, men inte gärna. Så vi får se!
Det ska bli intressant o se om han går med på ett byte!
Onsdag, lill-lördag!?

Onsdag... Idag är det HÖST! Fy farao, är sommaren redan över?
Jag hoppas på lite lite mer sol o värme, men det luktar höst nu. Bambam gillar det visserligen.

Idag har jag mängder att göra.
Ska packa packa packa, dels inför kvällens möte med min nya säljare i Skåne, sen är det också för morgondagens resa till High Chaparall. Jag ska packa in hela min monter i en liten liten husvagn tänkte jag! Det ska nog gå bra... =)
Har äntligen fått tag på en bil att köra i alle fall. Rent A Wreck hjälpte mig! Tack för det!

Så i morgon bitti kör jag barnen till deras farmor där dom ska spendera fyra dagar och tre nätter!
Michael ska upp på någon lastbilsgrej 80 mil härifrån, med sitt jobb så han kommer inte vara hemma heller!
Bambam följer med mig, och grannen har lovat att mata katterna, så dom klarar sig! =)

Jag ska iväg ikväll, i jobb, så jag kommer missa våran träning... Men jag måste hinna hem o baka en paj emellan bara, så jag har gjort mitt för träningsgänget!
Jag skall ner till Bjuvs Bhk och hålla visning där tillsammans med den nya säljaren, så han kommer igång med sitt. Det ska bli lite roligt, men hade faktiskt hellre tränat hunden hemma!
Men jag tänkte passa på att träna lite där med, miljöombyte är väl aldrig fel!

Har anmält Arrak till Stora Stockholm nu, äntligen kom inbjudan från dom. Det är roligt att åka dit!
Jag gillar det, verkligen.
Ska se om jag ska anmäla Bambam till den utställningen med, jag är inte säker ännu! =) Men det skulle vara roligt!

Nej, jag ska sätta igång och jobba nu, så jag kommer hem idag också!

Ha en bra dag, för det ska jag!

Måndag morgon, allt är GRÅTT!

Åh, det värsta som finns är väl att försova sig en måndagsmorgon, när man vet att veckan är helt fullproppad med massa viktiga "Måsten"!
Ungarna krånglar på morgonen, morgonkaffet hinner inte komma till sin rätt och håret fick ingen genomgång av borsten ens!
Men barnen var på dagis 07.58 och där såg jag ljuset!
Hann ju aldrig göra min frukost/lunch jag skulle ha med, så jag fick åka inom ICA o shoppa.
Jag fick med mig yoghurt och kokade ägg (från salladsbuffén) till frukost och dagens lunch består av en grönsallad och grillad kyckling. GÖTT!
Jag köpte INGEN Cola! Duktiga jag, och INGA mazariner.

Helgen har varit helt underbar!

Angelica kom i fredags och stannade över helgen.
Lördagen spenderade vi ute i de härliga halländska skogarna i jakt på guld.... Alltså kantareller såklart. Vi kom hem med 0 kantareller. Inte en enda jävla gul svampjävel! =( Men desto mer björnbär/hallon/blåbär! =)
6 timmars slit i skogen. Hela lilla familjen.
Inte visste jag att min lilla dotter var en så fin primadonna så hon inte kuna gå själv i skogen, det var ju ojämnt underlag tyckte hon.... Vi fick turas om att släpa på klumpen! Suck!

När vi kom hem på kvällen så hade barnen bestämt att vi skulle äta middag hos grannen, så där blev vi bjudna på en görgo fläskfilegryta! Och gubbarna hinkade vin efter vin efter vin.
Jag gav upp rättså tidigt, var nog hemma vid tjugo över elva med barnen.
Mr M kom vid två-tiden och gjorde en störtdykning ner i sängen. Kändes nästan som att vi hade vattensäng då, jag var påväg att flyga ur! hihi

På Söndagen var av förklarliga skäl Mr M lite trött, så jag, Angelica, Nova-Lee o Bambam åkte till Sjönevads Marknad och lallade runt lite. Kom hem med tre korvar, en ljusrosa drömfångare till Novisen och en jättestor Hello Kitty-ballong!
Bambam betedde sig som en SKUNK på marknaden. Han hade helt fel inställning och skulle moppsa sig mot alla andra hundar, jag blev tokig! Men så fort det kom fram någon o berömde honom så smälte jag igen.
Jag har börjat tänka lite mer på det nu, och det är mycket folk som stannar en när man har en Samojed! Alla älskar min nallebjörn! =) Jag med!

När vi kom hem därifrån så tog vi en promenad med grannen Malin o hennes hundar och fick med lite mer björnbär hem, så jag åkte på att baka paj! =)  Det finna väl inget bättre än paj? Jag älskar paj! (fast nu kommer jag inte äta det på en låååååång tid)

Sen var det dags att köra Angelica till stationen så hon kunde åka hem och därefter hände inte många knop!
Jag åt Mama till kvällsmat  ialla fall, det är KÄRLEK!!! Äntligen hittat ett ställa i Falkenberg som säljer det, så jäääädra gött! Nu behöver jag inte tigga hos min älskade vän längre! =)


RSS 2.0