Väntan....

Sitter vid fyrkanten och väntar på att bli upplockad utav bilverkstan så jag kan hämta min bil som
Varit på lagning! Det är service det! Lämnade hundarna på kontoret för jag har en del ärenden inne i stan, så då var det alldeles perfekt att dom hämtar upp mig!

Nu ringer det här så jag får ta det!!


Onsdagsplaner

Idag blir en fullspäckad dag!
Först åker jag och lämnar barnen på dagis för att sedan styra kosan ut
Mot service center med bilen! Äntligen ska dom åtgärda felet på den, det tog bara tre besök innan dom hittade felet! Jag är jättenervös för vad kalaset kommer gå på! Dom har inte kunnat kläcka minsta siffra förut om hur mycket det kan tänkas kosta att lösa ut bilen!!!!! Jag svettas av bara tanken!

När jag lämnat bilen får jag och hundarna promenixa in till mitt jobb, för att inviga den nya dammsugaren jag köpte dit igår! Chefen fick sin vilja igenom. Jag köpte en påslös dammsugare, bläääää! Tycker dom bli så äckliga när man tömt dom ett par gånger! Men men, chefens ord min lag!

Jag skulle praoat idag egentligen men får hoppa det eftersom jag inte har någon bil! Lackie löper så under tiden jag skulle praoat så skulle mina pärlor sitta i bilen! Men men, jag får försöka i morgon igen!

Sen ska Nova-lee till BVC idag, vid ett skall hon vara där! Så jag antar att Kag får försöka låna pappas bil för det! Eller nåt! Ska bli spännande att se vad dom säger om henne nu! Min lilla pärla som blivit så stor!:)

Sen efter det i vart fall så hämtar vi Liam och styr kosan till Göteborg!:) Emilia min kusin fyller år idag så vi skall fira henne! Och så ska jag fira
Min lilla Ellie! Stora tjejen som blivit ett år! Jag kommer väl knappt känns igen henne nu, träffar barnen alldeles för sällan! William o Thea är det ju ok med, för dom
Känner mig ju, men en liten tös som Ellie är det värre om man inte ses så ofta, hon blir ju blyg, fastän jag bara vill pussas o kramas när jag väl träffar henne!:)
Min guddotter! Mitt första och enda gudbarn! Älskade Ellie!


Nej, jag ska klä mig nu, så att dagen kan börja! Har varit uppe i 45 min redan och har massor att göra


Amanda Persson

Alla som kollar Idol måste ju bara hålla med mig! Vilken otroligt grym brud, den där Amanda! Jag är så fruktansvärt imponerad av den tjejen! Inte bara för hennes låtval då!:)
Femton år gammal och jag går hellre på konsert med henne än typ Beyonce!!!!!


Första inlägget från Iphone!:)

Fick nys om att blogg.se numera har en app då man kan blogga från sin mobil! Helt ultimat! Jag som aldrig sitter framför datorn längre utan använder min iphone till allt har ju varit otroligt dålig på att uppdatera!:) men nu kanske det kan bli bättre!:)

Nova-lee fyllde 2 år för en vecka sen! Så himla fort tiden gått!
Hon passade på att bli stor tjej på riktigt i samma veva, nu är det potträning för fulla pottor!:) hon är jätteduktig och vill helst vara utan blöja och sköter det kanon!:)

Idag fyller min guddotter ett år också! Söta älskade Ellie!:) Tråkigt jag inte kunde fira henne idag, men jag får träffa henne i morgon i vart fall!:)

Vi har fått en ny älskling i familjen! Bambam har fått en syster, Yaya! En liten goding som passar kanon in i våran flock!:)

Nu ska jag avrunda för att duscha av mina små grisar för att sedan kunna lägga dom!:)

Ha en bra kväll!


RSS 2.0