Bokstavsbös

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar, och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)! Lycka till!

1. Vad heter du? Jaqueline
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaga
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Jens
5. Yrke: Jeanstillverkare
6. Färg: Juicegul
7. Klädesplagg: Joggingdress
8. Mat: Janssons Frestelse
9. Sak i badrummet: Jävla tvål
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jävla buss
12. Något man skriker: JALLA
13. Film: Jumangi
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Jerusalem
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn: Januarigatan?
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jumbajaaaaaaa mylooord
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jympa

Helgen som varit

Har haft en riktig kanonhelg!!!

Igår lördag var vi i Svenljunga. Först hos Favvo o hälsade på, o sen åkte vi till Anna & Daniel o var där till sent på natten. Åt gott o kollade på en hel fotbollsmatch!!!! Det var det tråkigaste jag gjort tror jag!!!
Liam höll sig vaken till halv tolv! Han lekte med tjejernas micro... Ögon stora som pingpongbollar! Haha!

Idag har vi pillat lite i trädgården, planterat en ny blomma i krukan utanför o satt lite fina blommor inne också!
Sen åkte vi till Vallarna och gick en lång promenad med en sovande Liam i vagnen, sen så fikade vi på en bänk i det gröna! Såå skönt var det!! Bambam var helnöjd, få kika på grisar o änder o hundar! Han va i himlen! Och folk kom fram o klappade o berömde honom haha!!

Nu har vi ätit sen middag, det blev rester- Michael åt tacopaj o jag och Liam åt kycklinggryta!
Jag är fortfarande hungrig trots den mastodont-portion jag åt, så jag sk ut o göra en sallad, så jag kan äta med gott samvete!!

Så hej hej!

Hundkurs möte 1 avklarat

Har vart på hundkurs med min lugna fina Samojed! Tji fick jag. LUGN??? Bambam var som en påtänd duracellkanin!!! Helt tokig och helt bortom kontakt! Jaja, det är bara att jobba på! Vi tränade ju inget denna gången, gick liksom bara runt i skogen o kollade på de olika planerna... Jättespännande säkert! Eller inte. Sen satt vi inne i lektionssalen och pratade en hel del.

Det var en otroligt fin tik som BamBam blev lite förtjust i, hon var inte lika förtjust i honom. Hon var en rottis, hon ville inte ha en liten snöbjörn! =)


Vart o klippt Liams hår idag med. Han var såå duktig! Och så fin han blev! Min underbara älskade unge.
Han fick istta i en bil o kolla på teletubbies o äta choklad, så satt han helt still o var hur bra som helst. Stolt mamma blev jag då! =)

Haha sitter o tittar på Rent Hus på femman. Ikväll handlar det om en gammal dam som är en sk. samlare.
Så hon skickas iväg hemifrån och döttrarna får ta hand om hennes hem tilslammans med dessa två städkåta programledare.
Så sitter dom och diskuterar vad dom tror att deras mamma gör på hotellet, och dom är helt säkra hon sitter å rummet o kolalr på TV och stickar något som hon fick med sig, men i själva verket så har tanten tagit på sig finkläder - en glittrig svart top- och sitter i hotellbaren och beställer in en "häftig drink med lite styrka i" haha!
TOKTANT!

Nä, nu ska jag titta på de två senaste avsnitten av Desperate Housewives, så jag är lika långt framme som Emma! Jag är såååå nyfiken på vad som händer!
Vad händer med Edies man o Mike?
Blir Gabby en hottie igen?
Hur går det för Preston o klubägaren?
ÅHHHH, så många frågor som kräver sitt svar, genast!!!!!!!!

PickNick i det fria

Har efter att ha sovit middag mellan tio & tolv idag vart ute i skogen med Emma o Max och haft lite picknick. Hur mysigt som helst! Vi hade kaffe o frallor o festis o bullar med oss!
Barnen var görnöjda, fastän det var lite svårt att röra sig i dom stora kläderna det medför att gå ut när det är under femton grader ute.
Men solen sken och det var underbart.

Lägger upp lite bilder med!




















Mamma in i dimman

Jag är såå gnällig och sååå trött!
Jag är van att få sova till iallefall NIO HALV TIO på dagarna utan att behöva springa upp flera gånger på natten. Liam började skämma bort mig så när han var EN månad gammal, då kan han väl för sjuton gubbar inte bara sluta med det nästan två år senare! Det är elakt!!! Jag är sååå trött!

Vår vår, äntligen

Kan det vara sant? Ska det bli vår nu??? på Riktigt??
Jag är helt utom mig av glädje. Det är helt underbart!

Bah, sitter i soffan med en otroligt gnällig liten kille som har ont i öronen, och glor på Hitta Nemo...
Jag behöver egentligen gå ut o ta tag i mitt kök innan mitt hjärta komemr hem, men jag ORKAR inte.... Är helt slut.
Har knäppt upp mina jeans som börjar bli väl tajta över magen nu!
Får nog plocka hem mina mammabyxor snart, så jag kan andas på dagarna när jag inte får lov att ha mysbrallor!

Var på Barnmottagningen igår med min lilla grabb!
Jag hatar läkare och dom gör inget för att försöka ändra min åsikt.
Eftersom det var TRE veckor sen jag ringde o behövde komma in för Liams hosta så är det väl klart att han inte släppte fram en enda host igår... Men dom tömde blod ur hans lilla söta knubbiga finger och skulle skicka iväg det för att kolla allergier. Det kan ju vara hunden som är boven i dramat, tyckte dom.. Pyttsan. Hunden har vi haft i knappt ett halvår, men hostan har han haft i ett och ett halvt år... jo visst!
Och skulle han vara allergisk skulle han väl hostat hela tiden då???

Jaja, nästavecka har vi det svart på vitt att BamBam, Arrak, Elvis, Fiona o Selma sitter säkert! Att vi aldrig ehöver tvivla på att göra oss av med dom! Fan jag ska ju börja träna på allvar med Bambam nu, då har jag ingen lust att göra mig av med honom.

Är lite nervös nu för honom också... bambam alltså... Han är väldigt skakig i sina bakben... Så fort han rör sig lite så skakar han enormt mycket. Sen biter han sig i tassarna o benen och jagar svansen...
Befrar att någon nerv ligger i kläm någonstans... Ska ringa in o kolla vad veternären tror... Har bara inte hittat någon veterinär i närheten som jag ska gå hos. Hallands Djursjukhus kommer jag aldrig mer i hela mitt liv stödja någon gång!

Hua, nästa vecka blir hektisk... Michael ska på möte, jag ska till sjukgymnasten o så är det kursstart på klubben med Bambam! Liam får vara hos Moffa under tiden vi är på klubben. Det är ju klockan sex på kvällen, o Michael jobbar ju natt varannan vecka... Det är tur Moffa finns o kan ta sitt ansvar som Moffa!! Haha!!

Nä, dags att ta itu med mitt snuskkök! Jag kan inte laga mat om det ser ut så!
Jag skulle gjort det igår, men somnade före Liam igår. var nog väldigt trött o lär vara det ikväll med, med tanke på att vi inte sovit på fyra nätter.... hua mig.

Idag ska jag trycka i honom alvedon i förebyggande syfte, så jag slipper kanske vakna sååå många gånger!!

Hej hej

Helgen.-dubbelbesök och Sannarpsbadet

Helgen har vart kanon! Det underbara vädret med 10 plugrader o sol gör ju inte saken värre.

Igår FM ko mVirre med småpojkarna o hälsade på, eller hon utnyttjade mig bara egentligen, hon behövde låna mitt bärsele till Felix. Jag behöver ju inte det på länge, så det var helt OK!
Men guud vad jobbigt det var att hitta. Jag visste ja hade lagt det i en låda med liams bebiskläder. Men vilken. Tror jag gick igenom ca sju lådor innan jag hittade rätt!! =)

Sen på eftermiddagen kom Jimmi O Desse o Tindra. Dom stannade på mat och åkte inte hem förrän efter melodifestivalen!Jättekul hade vi!!! Det är så tråkigt man inte ser till o träffas oftare!
Men snart är sommaren här och då finns det mer att hitta på med barnen!

Idag har vi vart i Halmstad på Sannarpsbadet. Hur kul som helst var det! Liam åkte alla rutchkanorna, även odm stoooora som inte ens mamma vågade åka, haha!
Han är helt galen i vattnet. Simmar som en tok (med ärmpuffar såklart) och dyker o håller på! Får nog fullt upp på stranden med honom i sommar!

Nu känns det konstigt at inte vara rökare o kaffeoman! Skulle det vart för ett par månader sen skulle jag dängt på en stooor kaffe o satt mig på trappan ute i solen o rökat tre cigg på raken!
Men tji, vad jag är bra nu, nyttiga jag kan ta ett glas juice o andas frisk luft på trappan istället! Haha!

På tisdag är det Barnmottagnignen som gäller. Åh vad jag är nervös.... tänk om dom bara vill göra samma som innan, titta lyssna trycka i honom nån kass medicin... då jäklar! No Mercy!

Tack o hej hej!

Usch vad ...

Usch vad dålig jag är på att uppdatera!! Ingen ordning alls på mig!

igår gjorde vi inte mycket. tog en rejäl runda med barn o hund. Liam var jättelycklig att få åka vagnen! Så skönt att han fortfarande tycker det är mys! När vi gått en bit skickade Virre SMS o ville gå med en sväng, så det blev dubbla promenader! Jättehärligt, men AJJJJJJJ vad ont jag har i ryggen idag! Men men! Det blir nog en liknande runda idag känns det som! Det var riktigt skönt! Går jag sakta idag så går det nog!

Har precis avnjutit en mysmiddag med min lillegrabb.
Började fins o vackert, vi blåste varandras varma mat och åt och var lyckliga. Sen blev liam missnöjd med sin gaffel.. Jaja, vi bytar väl då....  Lätt o sitta o äta med en gaffel som tar två riskorn åt gången...
Nåja, frid o fröjd..... Tills...... Liam blir misnöjd med sitt glas.... Vad är det för fel på Nalle Puh då? det är ju jättebra! Nej nej, OK, vi bytar då!
Summa summarus: Jag fick äta kall mat med en liten liten gaffel och dricka vatten ur ett smutsigt plastglas med nalle puh på!
Tack älskade unge för att jag fick behålla min tallrik iallefall!

Idag känns det som vår! Vågar man hoppas att här inte kommer fler bakslag???


Om två veckor börjar kursen på brukshundsklubben!!! Åh vad skoj det ska bli! Jag längtar ihjäl mig!

Nästa vecka ska Liam till Barnmottagningen för att påbörja utredningen! Ojojoj, äntligen! ett o ett halvt år senare!

Och jag ska till sjukgymnasten också! Det ska bli intressant!!

Många järn i elden nu känns det som!

I morgon är sista dagen jobb, sen är det heeeeelg! Så skönt det är att vara ledig fredagar! Jag är lyckligt lottad! =)

Måndag igen....

Varför går helgen så fort alltid?? Det var ju fredag för en stund sen!
Kände mig inte det minsta utvilad heller! Men men!

Har jobbat hela dagen! eller fram till 15,00...
Kom hem o käkade lite rostmackor...  Ska dra igång med maten strax, men jag är såååå slö!
Ska göra hamburgare idag, så det går ju fort o laga som tur e!

I morgon blir det chili con carne! Det var typ flera år sen jag åt så det ska bli riktigt gott!!


Liam börjar bli alldeles för stor nu. Han pratar o förklarar saker och håller på. Vart är min bebis??? Det är galet hur fort tiden går, och snart ska han väl börja skolan också! HUA mig!

Exakt nu ligger han o busar med Bambam på golvet. Så jag har fått Nilsa och Bappe nu att passa medan han leker!
Denna äckliga lilla blå råttan! Nästa bebis ska inte få något gosedjur som inte går att tvätta ordentligt!!! Han är såå skabbig Nilsa och stinker som värsta soptippen... Men liam älskar honom så vad ska man göra?

Michael jobbar natt denna veckan så vi e själva...=( Det är så tråkigt!
Det enda positiva är att jag behöver inte slåss med någon om TV-kontrollen... efter läggdags då förståss... annars är Liam rätt bestämd med vad som ska visas på Tvn... skitunge, han har mig lindat runt sitt knubbiga lilla finger!
Han utnyttjar varje ögonblick han kan när han skymtar svaghet hos mig!

Men han är väldigt fin ändå! Så han får gärna köra lite med mig!

En lååång Lördag o en slapp Söndag

Var i Svenljunga igår...
Åkte vid tolvtiden, hem till Mia & Peder o käkade lunch... Fläskfilé i någon senapssås med potatisklyftor o sallad till.. Jättegott..

Efter det åkte vi hem till Carro. Honvar ensam hemma, så vi fikade lite o kikade på hur do bodde. Dom flyttade till hus för längesen, men vi har aldrig fått tummen ur o åka o titta!
Sen åkte vi hem till Michaels pappa, där vi tidigare på dagen lämnat hunden, för han kan inte följa med hem till Carro!
Vi fastnade och blev kvar, o kvar o kvar.... tio i ett gick vi ut i bilen o körde en timme hem...
Liam hade somnat i min famn på kvällen så han hade fått låna en säng o sov så gott... Han blev jätteledsen när vi skulle ut i bilen, för han vaknade... Helt borta var han! Stackarn!

Vaknade nio i morse, och fick jättegod frukost. Mannagrynsgröt och sånt, jättemums! Min sambo kan om han bara vill!

Sen vid ett kom min mamma o hennes Roine, så åkte vi o handlade lite fisk o grejer, så skulle mamma lära mig laga välrdens godaste och numera enklaste rätt- Fisk i sågspån-sås! =) Favvo när vi var små!

Två stoora portioner tryckte jag i mig sen kunde jag inte röra mig! Nej tack till efterrätten!
Hade fruktsallad, men den får vänta till senare!

Liam tyckte i sig maten också, så det komemr nog bli standard här hemma nu! MUMMA!

Nu sitter jag här i soffan och orkar ingenting. Disken behöver göras, men jag behagar inte ställa mig upp... Jag är stark som fortfarande sitter upp, snart är det ryggläge som gäller! =)

O ja som ville bakat idag, det blir nog inget med det heller!

Hua mig, nuska jag gosa med mitt lilla barn! Om han kan slita sig från hunden... snacka om att man har blivit brädad! Bambam går före ALLT! Men det är mysigt. Om ett par år komemr det inte gå att skija dom åt! Liams vovve! =)

Längtar till den 17 Mars, då vi äntligen fått tid på Barnmott.... Fast han komemr säkert vara jätetbra den dagen, så det inte märks nåt alls säkert!!! hmmm,,, vi får se...

Morgonstund....

Har guld i mun!
Eller inte...

Sitter o myser framför lattjo lajban med Liam....
Han vaknade tidigt för en gång skull och för en gångs skull när jag var verkligt trött!! haha, det slår väl aldrig fel.

Han stod o skrek i sängen att lampan banne mig skulle på!!! haha goding!

Idag ska vi åka till Svenljunga, till tant Caroline o Stoffe. Se hur dom bor. Dom har ju bott i hus i flera månader och vi har inte vart där ännu!!! Hemskans så sega är vi!
Så det blir antagligen en fika där, sen så får vi se om vi käkar midag nån annan stans..... vet inte ännu!

Jag mår lite illa idag med, skit också, jag hoppas det går över när jag ätit frukost... Igår sprang jag på toa hela tiden o "hostade" som liam säger... Han är för go... Jag kan ju inte stänga ute honom när vi är själva så han brukar följa med o klappa mig på ryggen o i håret när jag hukar mig över toan! Han e så go mitt lilla hjärta!


Näe, nu ska jag på toa sen ska jag duka fram frukost o se om vi får liv i pappa M, men det tror jag inte........ Han hatar g upp innann tio, då blir han bara sur!

Två bilder till


Liam och Bambam På pulkapromenad i skogen förra helgen!






Stolt Liam får hålla Felix alldeles själv! Bra storebrorsmaterial på den!,,









Idag har vi verkligen inte gjort något vettigt alls... Jag skulle städat och tvättat hade jag planerat hela veckan, men vaknade o började spy, och det har jag gjort sen dess, sovit o kräkat!
Liam somnade på soffan tjugo i två, då tog jag med honom in i sängen o la mej brevid, så sov vi tillsammans till typ fem ungefär..... GOTT!
Han verkar inte heller piggelin idag... Han vill bara sitta o titta på Pingu... och han sitter verkligen bara o tittar. Normalt sett sp tittar han lite o springer runt o tittar igen, men nu bara sitter han! Hmmm, Vi som ska åka till Tant Caroline i helgen, vi har inte tid att bli dåliga!

Väntar nu på att Michael ska komma hem från jobbet. Bullshit att han jobbar 5-17 varje dag... ser honom aldrig.
Men idag fick jag honom iaf att åka o handla direkt efter jobbet, det är PLUS!!! Jag orkar verkligen inte det, och särskilt inte om jag måste ha med Liam, han är sååå trött på att handla med mig!

Jag är en dålig mamma förresten, min unge har fortfarande messmör i ansiktet kvar sen mackan han åt när vi hade vaknat... det betyder alltså över en timme intorkat messmör.... fy mig! Snart kommer dom väl o tar honom!

Nä, dags att ta sig i kragen kanske??? vi får se, jag loggar ur så får vi se om jag kommer ifrån datorn, eller fastnar med nåt annat....


datakrångel

Min nya mobil går inte koppla in i datorn... jag vill ha över alla bilder, så jag kan lägga ut dom, men det verkar inte funka.... jag försöker snart igen

bilder

Liam ger onda ögat



Ovan får ni onda ögat av Liam!





Liam dansar som Pingu

Jaja!

Jag vet jag är värdelös på att blogga!!! Jag suger!
Hur får alla tid att skriva hela tiden, och vad sjutton ska jag skriva om?

Ska jag skriva om gårdagen när mitt lilla minimonster skämde ut mig i stan!?!?
Var med Virre i stan en sväng o skulle slösa pengar, men det blev tyvärr inte så mycket av den varan.
Gick in på Kappahl, för att kolla olite dagiströjor till mitt lilla barn som han verkligen verkligen behöver...
Först när jag styr vagen mot affären börjar han skrika NEEEEEEJ NEEEJ MAMMA!
Jodå lilla älskling, det är roligt att handla kläder till dig, det tycker du också serru! *kniper ett tillgjort leende*

Inne på barnavdelningen, jo då börjar han vråla GOOOODIS!!!!!

???? Vad hände med mitt barn? Han brukar vara en goding, och jag har inte för vana att trycka i honom massa godis... Han får kanske ltie nån gång men absolut inte så.... Han blev helt hysterisk... och dålig som jag är för jag ville verkligen fortsätta shoppa fiskade upp lite ur min väska jag hade att muta med, men det varar ju bara i ca en minut. Sen efter det hade jag en fragdatuggande galning i vagnen....
Nähäpp, vi beger oss hemåt! SKITUNGE!

Men vi belv vänner sen när vi kom hem, jag lagade lite god mat (makaroner o falukorv, mmm va gott det var) o sen kolalde vi PIngu... då älskade vi varandra igen!


Idag har jag vart på MVC... Tagit dessa hemska blodprov och vägt mig och kissat i ett rör.... hmm...
Men allt såg bra ut och jag fick tid för UL, om ca en månad! Ska bli såå kul!

Liam hade jag lämnat på dagis före jag åkte dit, och hunden fick vara hemma...
Så efter MVC åkte jag hem o skulle hämta hunden. Han har separationsångest när man lämnar honom, så vi begränsar honom till ett rum medan vi är borta. Det rummet är badrummet, där finns minst saker att vandalisera...
När jag öppnade dörren hem anade jag ugglor i mossen... det kändes... skumt i luften.... hmm

Öppnar dörren in till hunden, och ser tillmin STOORA fasa att han tuggat sönder ca FYRA (!!!) bajsblöjor o kissat på golvet!!! ???
Tio djupa andetag, kollar klockan och inser att shit, jag börjar jobba nu... stänger dörren, kastar in hunden i bilen o hoppar in själv....
Så hemma väntar ett helvete idag!

Plus att jag skyller hela badrummet på michael, jag slänger ALDRIG bajsblöjor i den lilla soptunnan.... ut med skiten direkt! SKITMICHAEL! SKITHUND!

Jättekul att skrubba det sen, när det har legat, fyy vad äckligt, jag spyyyyyr!


Hua mig!


Jag ser väldigt ljust nu på min mammaledighet, det kommer nog bli mycket roligare än jag tror.... det är inte såå farligt att bli isolerad från alla vanliga ,änniskor med jobb o ett liv som inte inkluderar spyor o amma... haha!

Pratade med min BM om amning idag med.. det kändes bra! Vi kom överrens helt! KANON!


Sen ska jag få en remiss till sjukgymnasten nu med. Efter miljoner år med ryggproblem, så hjälpte nu min BM mig så jag får hjälp! Hur go som helst! Tack tack! Så kanske jag får rätsida på den nu! Det blir ju rätt svårt med TVÅ barn o kånka på med den onda...
Jag kan inte gå en promenad i en halvtimme ens utan att ha svinont sen... Känns lagom kul när min stackiars hund inte alltid får den motion han behöver.... Stackarn.. men jag ska allt ge honom så fort jag bara blir bra!

Vi ska börja kurs nu i slutet på månaden! Ska bli jättekul. Lite besviken bara att man blev tvungen att gå nybörjarkurs före dom riktiga kurserna... Man kan ju redan allt där, det känns så onödigt.... Och sen är det ju inte billigt heller, det är mycket pengar för att man måste... hmmm..
Får hoppas bara jag hinner gå tävlingslydnadskursen innan jag ska kalva till hösten.... jag skulle behöva koma igång ordentligt innan bebis kommer, så är det inte lika svårt att hoppa på det efter ett par veckor ledighet sen... jaja vi får se hur det blir.
Känner att jag bara svamlar nu.... Kanske ska skriva ut frasktsedlar nu så mina stackars kunder får sina kläder! hehe!

Ha det gott!



SÅÅÅÅ JOHANNA; ÄR DU NÖJD NU???? =) 

Räddande Ängel!

Det är jag idag! =) En räddande ängel! Hihi, And i enjoy every second of it!

Är fortfarande på jobbet, men ska sluta strax.... Ska hämta dubbla ungar idag=) Både Leo o Liam!


Är så sugen på Hamburgersoppa, som min babe gör... har vfart det i flera dagar... jag hoppas jag får den snart,,, Fast nu är det ju långt till helgen, så för att hålla tidsschemat så blir det ju jag som måste laga mat... hua, det är tråkigt, och jag suger på det! I SUCK!

Ne, nu ringer det.

En vanlig söndagsmorgon...

Sitter här vid dumburken o har Pingu på i bakgrunden.

Vaknade vid åtta men låg kvar o drog mig till jag hörde sötgöten ropa mamma vilken kom vid halv nio...
Sen har jag suttit här.
Kollat Facebook, kollar FL, kollat BDB, nu är det bara bloggarna kvar som ska läsas!!! =)

Har inte uppdaterat på ett par dagar för mitt internet vart så seeegt.

I Onsdags var vi allihopa hos Waddy och käkade pi**a, Virre, jag, Emma o barnen. Fullt ös!
Barnen bara slåss o bråkar, är såå trött på det. Och när jag tillslut hade fått nog att åka hem, d stannar polisen mej! Körkort o nykterhetskontroll, säger han glatt.
Då fick jag en stark begäran att ta dö på en farbror blå! Illa mådde jag, mätt var jag., Ungarna hade vart pain in the ass, klockan var åtta så liam skulle sova och han tar mig, gravida kvinna för o se om jag super på LillLördan! Näe, fy för han!

I Torsdags gav vi pojkarna ett nytt försök, så då blev det middag hos oss.... Det gick ävl inte mycket bättre, gnäll, gap o skrik! Men god mat blev det, Kyckling, ris o bearnaisesås! MUMMA! O tACK wADDY FÖR TREVLIG SÄLLSKAP!

I fredags åkte jag o Liam ut till Virre o skulle vara där en stund,. Vi packade upp lite (hon har flyttat precis) och myste med bebis Felix, o killarna lekte! Så fick vi ugnspannkaka, som blev lite misslyckad, men det var gott ändå. Sen fick vi kladdkaka! MUMMA! =)
Sen åkte vi hem o gjorde Tacopj på kvällen, o det var med MUMMA!


Ikväll ska vi äta entrecote.... Jag är inte alls förtjust i kött..... Men men, Michael tycker det är så gott, så han får väl laga det då...

Nu ska jag läsa bloggar! TJIHOO!  Hej hej

RSS 2.0