Påskhelgen

Ja, herregud, vilken helg det varit, vart ska man börja!?

 

I Fredags så vaknade vi ganska tidigt. Gick upp och fann snabbt att det var helt underbart väder ute!

Jag och Mr M skulle iväg till Borås, för att ha en helkväll med Proll o Emina.

Vi åkte dit vid ett-tiden, när mamma och lillasyster kom och tog barnen.

När vi kom dit så gick jag och Emina direkt till hennes salong där hon jobbar, Glamour (Rekomenderas varmt) och jag blev serverad ett glas rosé och så började hon arbeta sig igenom min hemska kalufs. Jag fick fina sommarfräscha slingor och hon klippte av och upp håret. Kanonfint blev det! Jag blev jättejättenöjd verkligen, så Emina, du är en ängel, tack!

Sen gick iv hem till hennes etta mitt på torget i stan och gjorde oss iordning snabbt, väntade in killarna som hade gått till Prolls tvillingbror för att hälsa på och när dom kom så gick vi till Jensens Böfhus och åt en go middag. Det var många skratt, och jag har en hemsk film som bevis på hur roligt det var.....

Efter vi hade avnjutit den goa middagen, (jag åt kyckling ) så gick vi vidare till Sagateatern, där stand up-komikern Shan Atci hade en show och gud vad rolig han var, fast det var ganska kort föreställning, men ack så rolig!

Och därefter gick vi hem till Emina igen och provade Zumba... Vissa som var lite mer påverkade av det starka i glasen såg JÄTTEROLIGA ut... (Proll)

Och när klockan hade blivit tillräckligt för att gå ut på krogen spatserade vi ner till Harrys. Där var det ganska så roligt. Alla dessa människor och deras HEMSKA kläder, den ena efter den andra kom dom in med hemskare och hemskare kläder! Bara att få se dessa tjejer gjorde det värt att gå dit. Sen var det kareoke! Yes, även därifårn har jag en fin liten film på uppträdanden från vårt sällskap! HAHAHA!

När klockan hade blivit halv ett eller nåt s var jag jättetrött och blev den som fick bryta upp kvällen. Vi gick hem igen och Mr M och Proll stack iväg o köpte nattamat, Kebab fick det bli! Mums, sen slocknade jag! Dom andra var visst uppe längre och det hade kommit dit fler folk och så, men jag hade inte en susning om det. Hur djupt sover man inte då? Detta var alltså i en enrummare!

 

På lördagsmorgonen när vi vaknat bestämde vi oss för att gå ut på stan och äta våfflor(jag var ruskigt sugen poå våfflor) så vi gick ner på stan och letade efter nåt bra ställe, men vi hittade inget direkt, så vi hamnade tillslut på Tant Gröns uteservering och åt enorma räkmackor till frukost! Helt underbart, oc helt overkligt att vissa faktiskt lever såhär glassigt! Haha!

 

Sen när vi suttit där i nån timme elelr två så var det dags att säga adjö och åka hem, vi skulle få besök på eftermiddagen och min mamma hade bråttom iväg.

Vi kom hem och vädret var fortfarande helt underbart! Mamma åkte och Angleica stannade kvar. Hon ville sitta hos oss med en vän på kvällen och äta och dricka lite, och det var OK, för vårat fikabesök (Johanna, Gabe, Elisabeth o barnen) skulle följa på oss ner till campingen, till Michaels mamma med familj. Men när vi kom dit så var där tomt, och vi ringde till Peder och han hade missuppfattat mig, så dom hade stuckit iväg. Så vi köpte med oss pizza och åkte hem igen, haha! Men det var jättemysigt, som alltid när man har den familjen på besök! Mycket trelvigt sällskap och störtsköna ungar! Melwin var nog glad, för hans lilla katt Prinsen hade ju sina små bebisar. Prinsen var ju Melwins katt förut, innan dom besätmde sig för att det tyvärr inte gick ha kvar henne där dom bodde, så han har lite svårt för att hon bor hos oss, men han blev jättekär i dom små och satt väl där mest hela tiden. Och så sov ena kattungen i hans händer, det var hjärtskärande nästan! Men han kommer nog snart igen!

Men allt roligt har ju ett slut, och denna gången var det Johanna som skulle till jobbet, så dom åkte strax efter åtta. Två mycket trötta barn hade vi då! Dom somnade snabbt.

 

Igår, söndag så var det meningen att Jimmi och Desse skulle komma till oss, vi bruakr alltid träffas under påsken, men dom fick förhinder så vi lbev ensamma. Då åkte Mr M iväg med Gabbe och någon mer kille och fiskade hela dagen istället. Tröstlöst, dom fick EN fisk på hela dagen, hahahahaha!

Jag hade kvarterets alla ungar här och vi sprang runt o busade hela dagen. Hamnade nere på granngården och fick en kopp kaffe och satt o snacka lite skit. Sen på kvällen var vi bjudna på lite vin o middag hos Brittan o Arne, Moas föräldrar, så vi gick över dit och blev bjudna på något jag inte ätit förut. Vi fick Lamm. Och himmel så gott det var! Alla åt och åt, hur gott som helst! Och den såsen vi fick till var inte att leka med! Mycket gott, och vi hade en riktigt trevlig kväll. Barnen somnade på soffan, fast Nova-Lee vaknade efter ett par timmar och satt bestämt och försökte hänga med i samtalen och skulle inte sova! Hahaha! Vi var hemma vid ett-tiden igen och hade sovmorgon i morse.

Idag har Liam och Mr M varit iväg o fiskat hela dagen, jag och Nova-Lee har bara myst! Härligt.

Nu hörde jag att dom kom hem, så jag får välkomna mina killar!

 

Ha en bra kväll!


Skärtorsdag

Sitter på kontoret nu och tar mig lite välförtjänt frukost. Så bra jag är som faktiskt börjat med detta, annars så har jag inte ätit frukost alls, utan väntat helt enkelt till lunch och ätit först då. Jag har ju så svårt att äta på morgonen, men när man vart igång i ett par timmar är det inga problem. Så jag har köpt hit lite bröd o lite pålägg o sånt så jag kan äta! Klapp på axeln till mig.

Var nere på campingen första gången i går, för i år. Farmorn och familjen har köpt en ny vagn, en villavagn denna gången, så vi inspekterade den lite. Den var jättefin verkligen. Tänk vad lite nya mattor och gardiner kan göra. Barnen fick varsina påskägg och Nova-Lee fick två jättefina Villervallaklänningar, en röd och en turkos i samma modell


Nova-Lee skulle ju inte fått något påskägg egentligen så därför hade farmorn inhandlat dessa klänningarna istället, men så hade hon varit inne på Gekås och sett ett Hello Kitty-påskägg och blivit tvungen att köpa det! Hihi!
Så denna röda har hon på sig idag, tillsammans med en grå polo under och gråa/röda strumpebyxor. Hon är såå fin! =) Men lite skrämmande att hon redan har strl 86! Jag vill inte att barnen ska växa upp, jag vill ha dom små för alltid.

Liam var i denna åldern som Nova-Lee är nu, när vi bestämde oss för att skaffa ett syskon... Tänk om samma känslor dyker upp igen, detta fruktansvärt ihärdiga suget efter en liten, vad gör jag då? Går under, slår mig själv med en stekpanna i skallen! Jag har fullt upp med mina små, och tänk sen när dom ska börja på massa aktiviteter och sånt. Pussla med tre, njae, jag får nog vara nöjd med mina två, även om jag samtidigt känner att fyra barn är lagom! En stor familj vill jag ha, men inte för stor!
Men jag får räkna mina djur som barn, så är jag en stor familj. Bambam, Isak och Prinsen, mina bebisar! =)

Liam är väldigt intresserad av poliser och sånt nu för tiden, och särskilt när man kör. Jag tror han skulle bli en ypperlig polis, så som han gapar på mig när jag kör! "Nu kör du för fort mamma" "Du får itne köra förrän det är Grönt mamma" "Man får inte lov att köra på gräset mamma!!!"  Så ser våra bilturer ut nu för tiden! En jädra massa tjat om hur jag kör mao!

Jag osmnade till BB igårkväll, jag var såå trött. Jag tror jag såg nästan halv,a så jag får kika på reprisen igårkväll. Stackarna, som var tvungna att äta en hel vagn full med korv igår. Suck, jag tror mitt godisbegär och mitt korvbegär(om jag hade nåt innan) är helt borta. Fy fasen vad äckligt!
Undra vem som vinner donutstävlingen, jag tror att de unga vinner faktiskt. Jag hoppas nästan det!
Sonia, den lilla tjockisen, vilken jävla mespotta hon är. Hon håller på och skryter vitt o brett om hur ärlig och rakt p åsak hon är, och tjatar i TVÅ dagar om att hon ska snacka allvar med Madde, och när hon väl gör det så är det bara rövslickeri på högsta nivå, jag blir så jävla trött! IDIOTSONIA! Plus att hon kommer inte sluta hålla på med Roddan trots att han bangar på både Madde o Sonia ,hon är för korkad!


 

Massa nyheter

Jadå, här händer det grejer serrni! (jo, serrni är ett ord, här i Gödastorp i allefall)

 

I Fredags fick vi en liten gäst, som skall vara här i två veckor. Den gästen lyssnar på låten Black or White och har ingen näsa... Han heter Jackson! Min storasysters lilla hund, som ingen annan vill vara hundvakt åt, han får komma till oss. Vi tar emot såna udda gäster i vårt hem, vi dömer inte ut någon för att han ser annorludna ut eller kanske inte ritkigt beter sig som en normal liten hund..... Men han är den goaste lilla hjärtehunden ändå! Trots att jag redan varit beredd flera gånger om att skicka honom till tjottahejti, så smälter man när han gör nåt sådär gulligt....

Han och Bambam är bundisar i alla fall. Dom förstår varandra, och älskar att busa tillsammans. Bambam har dragit med Jackson ut på äventyr här, fast som tur är så springer inte Jackson långt. Han är väldigt beroende av En månniska just nu, och den människan är Jag. Han följer mig vart jag än går, som en liten trubbig svans och får panik om jag går in utan honom eller fy mig, går på toaletten ensam!

Däremot, så fungerade inte han och Prinsen denna gången. Dom har aldrig brytt sig nämnvärt förut, men nu var hon en hormonstinn högdräktig katta som gick här o fräste, så dom rök ihop... Två gånger rejält... Sen flydde hon och födde kattungar. Jomenvisst, fem små underbaringar har vi fått. Tre stycken gråa med beiga inslag och två svarta med brunt och vita ränder. Helt underbara små! Två hanar och tre honor.

Så nu har Prinsen fått flytta in i tvättstugan för att kunna få vara ifred med sina små, och hon tycker det är jättebra. Hon är världens bästa kattmamma. Hon ligger där så tålmodigt heeeela dagarna o matar dom små, och det har redan gett ersultat. Idag så tog den mörka lilla honan riktiga steg, annars kravlar dom sig fram ju, men hon gick på fyra om än ostadiga små ben. Tänk vad det värmer i mitt lilla hjärta att se dom små göra framsteg!

Får verkligen hoppas det fortsätter vara såhär gott väder, tills Jackson åker hem, så hundarna kan vara ute hela dagarna som dom vart hittills!

 

Nova-Lees mun är bättre, men det ser fortfarande konstigt ut, hua mig! Får åka in igen och be dom kolla på det nu när svullnaden i alle fall har lagt sig.

 

Har börjat spela ett nytt spel på facebook nu, Ravenwood Fair, men något på denna datorn gör så att jag inte kommer in där hemifrån! GAH! Jag vill spela!!!!! =)

 

Fick ännu mer besök igår. Mr M´s lillebror Jocke och hans kompis Kitte kom till Falkenberg och fick då sova här hos oss. Dom skulle träffa B-rudar.... Ja, dom säger så, B-rudar.......

Det var mysigt med sällskap igår, eftersom Mr M jobbar natt denna veckan, fast det blev alldeles för sent, jag är som en zombie idag!

 

Så idag åkte jag o barnen ner med väskorna til lcampingen när farmorn och dom hade landat, så grabbarna slapp bära runt på dessa hela dagen. Barnen fick varsitt påskägg av farmor, och dom blev helt saliga, båda två. Yeah, min ett och ett halvt-åring ÄLSKAR godis! Liam visste inte ens vad godis var i den åldern! Shit....

Men det var inte meningen att hon skulle fått ett eget ägg, för hon fick två stycken helt underbara Villervalla-klänningar av farmorn, men så hade hon gått in på gekås o hittat ett Hello Kitty-ägg som hon bara blev tvungen att köpa. Men Liam har nu fått det godiset! Han sover med sitt påskägg nu, haha! sÖTNOSEN!

 

Väntar bara på att klockan ska bli 22 nu så jag kan gå ner och kolla på Big Brother. Fy fasen vilken vecka dom har framför sig... Dom har  i uppdrag att gå upp i vikt. Igår kom det in en STOR vagn helt FULLSMOCKAD med bara godis o chips o pillirumpanbågar... Tänk vad jag skulle trivas. Plus att en tävling var att göra egna designade donuts, fatta hur gott. Jag Älskar, nej nej, jag  DYRKAR donuts! Det är en gudagåva, donuts! Jag var så avundsjuk alltså.

Och uppå detta frosseri, så var det en till tävling.... Efter att dom ätit allt godis o sånt så kom dom in i slussen, där dom skulle äta TIO korv med bröd på kortast tid!! Hallå eller, det är ju vansinne! Simon, den glade norrländke killen, han vann. Han tryckte ner tio korvar med ett leende i hopp om att få ett fint pris, och när han öppnade priset så var det en SPRAY TAN! HAHAHA! Männens MAN vann liksom en spray tan, hur kul tyckte han den var då. Så han gick med sitt leende ända hela vägen in på toaletten och spydde, och kom ut lika glad! HAHAHA!

Undra vad dom ska få frossa idag. Varje dag komemr det in något nytt på denna vagnen och dom MÅSTE äta upp allt där är.

 

Nä, nog om detta, jag kommer ändå ha en dialog om detta ikväll, fast över SMS, som varje kväll, med min vän, som faktiskt också kollar på detta program och tycker precis som jag att det är skitbra! SkandalTV är det bästa!

 

Nej, nu tänkte jag att jag ska kolla lite blocket annonser, det tycker jag är kul! =)

 

Ha en bra kväll!

 

 

 

 


Torsdag

Ja, idag har jag jobbat, som alla andra torsdagar... Så det var ju inget varken nytt eller kul! Fick agera pallstudsare på lagret! Jag och Kiki är inte världsbäst på att andända den pallyftaren som man kommer åt pallarna som står ett par ställningar upp i luften, så jag tycker det är lättare att klättra, och det är lite roligt med. Utmaning! =) Vi kom på idag att undra om företagsförsäkringen täcker det ifall jag trillar ner. Det är ganska långt ner till det hårda kalla betonggolvet..... Hm, jaja, lite adrenalin och så hittar jag nya muskler dagen efter som jag inte visste jag hade, men dom värker och då finns dom! Wihoo!

 

Sen åkte jag o tog en kaffe med Emma innan jag hämtade barne, fick ätit upp mina kärleksmums där, gott! =)

När jag hämtat barnen åkte vi till SkoDon och kikade på gympadojjor till Liam. Han har bara sina vinterstövlar eller gummistövlar, så det var verkligen dags. Helt galet vad hans ftter växer. hans andra gympadojjor var storlek 25 och nu fick vi köpa 27! Spontant när jag kollar på skor till honom kollar jag efter 23 - 24.... Men 27!!! Han har snart samma storlek som mig ju nästan! hehe

Jag hittade flera snygga som jag tyckte passade både i utseende, kvalitet och pris, men han tyckte inte dom var coola nog. Är det redan så att "Mamma är töntig"? Kommer inte det senare om åren? Ja, här är vi nu i alla fall....

Men han hittade ett par Gulliverskor som var dom snabbaste i hela affären, så dom fick följa med hem. Dom var svarta och turkosa... Jag hade helst sett att han tog som röda softshellskorna jag hittade, dom skulle matcha hans gröna mössa som har illröda bilar! Men men, bara han blir nöjd, och han hinenr nog slita ut dessa snart.

Det allra bästa med att han valde var att jag tjänade pengar på det. 199;- kostade hans skor, helt galet bra! Och sen de Gulliverskorna han hade i höstas så känns det som ett tryggt val, jag har vart jättenöjd med det märket!

 

Novisen har redan skor, hon fick ett par snygga vita adidasskor när hon fyllde år, som hon nog kommer kunna ha nu till sommaren och sen fyndade jag ett par söta SuperFit-skor i höstas som hon har nu! Så hon fick vara utan skor, men det hindrade henne inte från att prova allt där var. Hon är så söt när hon provar skor, för hon provgår på alla fyra, med händerna i skorna! =)

 

Sen åkte vi till Ica. Behövde dammsugarpåsar och såna softgrejer til ldammsugaren och mjölk! Det kan man tycka borde gå fort att bara handla så lite.... Men en unge som skriker (SURtjejen) och en unge som blir AKUT kissenödig, så tar det en stund att handla.

Nova-Lee fick sitt första sånt där affärsutbrott idag! Hon har aldrig gjort så innan, men idag så. Först när jag betalade så rymde hon och sprang ut, så jag fick springa efter, och då blev hon helt rabiat så hon gapa o skrek som om jag misshandlade henne och slängde sig till höger o vänster och de två långa kassaköerna kolalde, vissa medlidande, vissa med ett leende och vissa låtsades som att det regnade... Suck!

Men men, jag löste det ändå rätt snabbt  osmidigt, sen sprang vi ut i bilen!

 

 


Lilla lilla Bettie!

Min granne föder upp små söta dvärgpinscherhundar! Dom är hur söta som helst, små ettriga liv!

Så har hon en liten tjeja som fastnat i mitt hjärta.
En speciell liten tjej med dåligt självförtroende.
Hon behöver komma till någon som har mycket mycket kärlek och en fast hand som kan visa henne hur hon ska betee sig!
Hon har varit en hel del hos oss och hon är hur go som helst.
Vill Du ha en ny bästa vän, eller känner du någon som vill?

 

Söta Bettie


Surkart

Vilken härlig dag, eller inte. Det är kallt som sjutton idag, eller? Jag tycker det i alla fall!

Och ungarna har gapat o skrikit i kör sen vi kom hem, jag har värsta huvudvärken nu. jag tog min tillflykt till sovrummet nu och satte mig framför burken och hoppas dom kan leka en liten stund i lekrummet... Ännu så länge verkar det funka! Dom busar och skrattar till och med!

 

Ska fixa i ordning maten om en stund. Michael kommer sent så vi får äta själva. Men det får väl bli väl, bara hoppas det blir något över till honom bara =) Haha, vi ska äta lax, och jag kani nte behärska mig när det är så gott! Haha, svullo jag är!

 

DÄR förstördes lugnet i alla fall.

 

Nova-Lee stod bakom en dörr och Liam sprang allt han kunde och hoppade på dörren... YES! Smashad Nova-Lee blev det!

 

Usch, nä innan jag blir på riktigt kasst humör är det bäst att jag letar upp nått lyckopiller eller nåt som kan tänkas hjälpa! Fan att jag inte åt upp dom där kärleksmumsen innan, när jag hade chansen, det är nog vad som saknas!!


Var är regnet?

Igår var en sån pissdag, hela dagen regnade det! Suck. Novisen hade inga gummistövlar på dagis, bara vanliga kängor, dock regnkläder. Liam hade gummistövlar men inga regnkläder. Hur sjysst är jag då? Men dom överlevde dagen. Idag... Idag har jag skickat med regnkläder o stävlar, så båda barnen är förberedda på utelek trots det kalla regnet. Men vad händer? Vart FAN är regnet? Jag ska ta hem regnkläder och stölar igen, så ska ni se att våra rabatter kommer bli vattnade ordentligt i morgon!

Jag har suttit med bokföringen hela dagen, siffror dansar framför ögonen på mig, så jag tar en välförtjänt paus!
Då passar jag på att skriva ett litet inlägg, så jag kommer in i ett litet mönster så jag uppdaterar oftare!


Hade en myskväll framför tvn igår, själv.... =/ Det var kanske sådär. Jag förstår inte varför i hela friden karlar inte kan kolla på Desperate Housewives!! Det är ju hur bra som helst! Och Big Brother också.
Fast jag vet att Michael gillar BB också, fast han vägrar erkänna det, när jag tvingat honom kolla sitter han o skrattar lika mycket som jag! Han är en fuling där, too cool for school!

Gjorde födelsedagskort igår, så vi ska skicka ut inbjudningar till Liams födelsedag. Helt galet att han snart är FYRA år. Och han är sååå väl medveten om det, han blir stor kille nu ju! Han fylle alla fingrar utan tummen, säger han!

Vi satt o diskuterade lite födelsedagar och hur gammal man kan vara och sånt igår. Så kom vi inte på dinosaurier och han ville veta hur gamla dom var innan dom dog ut, (han vet om att dom är utdöda) och jag förklarade att dom är massa massa år, miljoners år. Till svar fick jag då, sådär förnuftigt som bara en liten killa kan kläcka "Ja, dom är nog lika gamla som du mamma!"
Tack för den, smisk på stjärten ska du ha!

Nä, jag får återgå till mitt arbete innan chefen kommer på mig och tycker jag slappar för mycket!


Jag var visst ganska kass....

Det tog inte lång tid att igen misslyckas med bloggandet, haha!

Jaja, så får det vara, jag Har faktiskt annat att göra ibland!

 

Helgen som gick var helt underbar, vädret var kanon, så vi spenderade dagarna ute i trädgården. Liam började leka med grannpojken, så det känns kul, om dom börjar hänge lite nu. Dom gjorde grabbiga saker, som att spela fotboll o skjuta med vattenpistol. Ännu finns det hopp för min lilla kille! =)

 

Sen kom vardagen och med den även regnet, suck! Men å andra sidan behöver vi regn, för vi ska elda. Vi ska elda gräs! En jävla massa gräs! Det ska bli spännande, eller inte, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den saken. Skiten ska väck i alla fall!

 

Jag och Liam har varit ute i regnet nu och tränat med Bambam. Två stora störningsmoment hade vi. Det gick ganska bra, fast med en liten kille som springer efter och frågar "Vad gör du nu?" och "Varför gör du så?" och "Varför ska Bambam göra så?" och vid sidan av åkern hade vi tv å jättekära harar som hade lite öppet älskog, så var inte koncentrationen på topp hos min lille hund. Men jag är ändå stolt över honom, ahn hade inte glömt allt, och han visste direkt när han fick sin väska på sig vad det var dags för. Han började gny och studsa! Hjärtehunden! Och det gjorde nog ändå nytta, trots att vi nte var ute sådär jättelänge, för han är dödstrött nu och bara sover! Men han är ju en ganska lat hund! =)

 

Prinsen går fortfarande med tjock mage, och jag kan knappt kolla på henne längre, jag blir bara arg, för jag vill ha ut kattungarna NU! GENAST! Jädra katt som bara går där och är tjock och slår ner saker med sin giantiska mage! Hon har liksom inte förstått att hon inte är en liten smidig katta längre, utan hon är enorm! Jag ska ta kort på henne sen, hon ser för rolig ut!

Michael säger att hon vaggar fram precis som jag gjorde när jag hade full mage! pft!

 

Har haft lite andra tråkigheter som hänt emd, men inget som kanske är nåt  o skriva med, men det är bara att blicka framåt och hoppas på det bästa. Allt löser sig ju tillslut, på ett eller annat sätt! Men det känns lite som att det uppstår sak efter sak efter sak och vi behöver INTE detta NU!

 

Nova-Lee har en otursvecka!

I Söndags så började hon blöda i munnen, dä hon tidigare slagit sig, och då upptäckte vi att "flärpen" under överläppen hade liksom vuxit sig neråt över framtänderna. Inte så skönt, så igår, måndag, fick vi åka till tandläkaren. Det var jätteskoj och hon charmade allihopa där, tills självaste tandläkaren kom in och skulle pilla i hennes mun, HELL NO sa hon då. Aldrig och fick ett psykbryt... Men det var ju väntat! =)

Det gick OK i alla fall. Han kunde inte se så mycket eftersom hon var så svullen i munnen, så vi fick en gel vi ska smörja på två gånger om dagen (Ja, i munnen på en ett och ett halvt-åring, jepp) och detta ska vi göra i en veckas tid. Och under denna veckan så ska hon INTE borsta tänderna.... Hur go tror ni hon e i munnen efter en vecka, BLÄ! Hua mig! Och ser det inte bättre ut då, så ska vi tillbaka till tandläkaren!

I vilket fall, så efter vi vart hos tandläkaren körde jag henne tillbaka till dagis och hon var nöjd för vi kom mitt i maten, hennes favoritstund på dagen är väl när hon får nåt i munnen, tjockisen!

När jag sedan på eftermiddagen hämtar henne möts jag utav två smått hysteriska fröknar och en unge med tårar rinnande nedför kinderna.

Hon hade legat och sovit ute i vagnen, och när hon vaknat hade dom plockat in henne och lagt henne i soffan så hon fick vakna till liv o slappa lite där. Då hade någon utav hennes fd vänner (jag tar för givet att dom inte är vänner längre) gått fram och helt ur det blå huggt tag och bitit henne i näsan så hon började blöda! Hallå eller, vad är det för vän!? =) Så hon var jätteledsen, det gör ju skitont i näsan! Men det gick över såklart, fast hon såg lite rolig ut på kvällen med asin svullna röda näsa! =)

och den störtlöjliga mamman, som ringer 1177 och frågar om det är tid för stelkrampsspruta när man får ett bett! Dom lugnade mig och sa att det är lugnt, håll det bara rent och se så det inte blir infekterat så är det ingen fara!

 

Och idag, fortsätter hennes otur. Hon hade jätteroligt och skulle åka rutschkana, men trillade ner o skrapade upp kinden!

 

Jag frågade dom vilken kroppsdel dom ska ta i morgon, är det pannan, eller något utav hennes ben?

Fröknarna fick nog dåligt samvete, fast jag menade ju såklart inte så! Shit happends, och allra helst med små nyfikna hurtiga ungar som tror dom är flera år äldre än vad dom är!

 

Nu ska jag gå ner och påbörja mitt övertalning om att det faktiskt är TISDAG och Tvn är MIN, MIN och bara MIN!

 

Först komemr Desperate Housewives, följt utav Big Brother!

Jag har vägt fram och tillbaka, cougar Town eller BB, men det sistnämnda får det bli, det har satt sig i mitt skvallerhjärta! Jag bara måste se det! (hoppas inte min storebror läser detta, då är jag rädd att jag blir borträknad från hans släkt, haha)

 

Men ha en bra kväll, och särskilt du, Emma som ska jobba hela natten! Jag uppdaterar såklart om både Dh och BB i morgon, WADDY!

 

 

 


Kaka kaka!

Jag är den allra största gottegrisen som finns! På jobbet äter jag ALLTID massa sött! Kakor o bullar o ännu mera kakor! Fy fasen! Tänk om jag skulle bestämma mig för att utesluta socker i mitt liv, det skulle inte gått!

Jag ska strax åka o hämta mina små busfrön på dagis!

Kikar ut genom fönstret och ser att det blåser halv storm ute. Känns det lockande att gå ut då? Nej, svaret är NEJ!
Bambam ligger vid mina fötter o sover, som den duktiga kontorshunden han är! Han är så lugn o fin, och så fort det kommer någon förvandlas han till en studsboll!

Funderar på vad vi ska äta idag? Det är ju trots allt fredagsmys!

Läste att dom flesta äter Tacos på fredagar, undra om det ska bli så i vår familj denna fredagen! Det skulle vara riktigt gott faktiskt! Tacos är ju något man aldrig tröttnar på! =)

Helgen kommer nog bli lugn, jag säger Nog, eftersom vi inte har planerat något alls! Jag vill göra ordning trädgården, så den matchar grannarnas nyplanterade blommor och rensade buskar, vi får se, det skulle ju bli gott väder i morgon! Jag hoppas bara vi slipper blåsten! Ute på stäppen, hos oss, blåser det ju alltid lite extra!

Nä, om jag ska packa ihop dagen och bege mig mot Hjorthagens Förskola och Tullbro Förskola och hämta mina små!


Jag hoppas jag kommer ihåg att uppdatera här nu emellanåt, idag har ju blivit totalmaxat med inlägg, haha!

Ha en fortsatt bra dag mina 9 (!!!) läsare för dagen!

Liam Nyberg Styrmark

Liam började med sin mattebok igår. Jag köpte mest för att prova och se hur det gick, en sån där Bamses Räknebok. Där man ska skriva siffror och lära sig räkna. Vi satt igår i över en timme med den och Liam lärde sig skriva både ettor och tvåor! Jätteduktig. Visst, det är dom fulaste tvåorna man kan tänka sig, men man ser att det är en tvåa, och barnet i fråga är faktiskt inte ens fyra år gammal! Det är inte meningen att han ska kunna sånt nu. Men han tyckte det var jättekul och då är det väl bara att köra på!


Men anledningen till detta inlägget var faktiskt en incident som hände häromdagen, som jag inte vill glömma bort, utan ska kunna läsa o skratta åt lite om ett par år när jag lusläser mina gamla blogginlägg igen!


Nova-Lee har en gåvagn sån vanlig som alla barn har. Denna har blivit en sparkcykel i vårat hem, så Liam lekte med den i hallen.
Jag stod i köket och höll på o torka o plocka o sånt när jag hör honom i låg samtalston prata för sig själv när han körde runt, runt, runt.        "Tjocka kan inte springa, tjocka kan inte springa, tjocka kan inte springa"

Jag höll på att gå sönder av skratt! Vart sjutton har han fått det ifrån? Låtsades han att han var jagad av någon tjock människa, eller vad? Jag förstår ingenting! =) HAHAHAHAHAHA!



Vart tar tiden vägen?

Eftersom jag inte varit inne på bloggen på hur länge som helst satte jag mig och började lusläsa gamla inlägg. Och vart tar tiden vägen?

Nova-Lee kom ju liksom igår, känns det som. Var tog min lilla bebis vägen?
Ni som inte träffar oss så ofta kan ju bli informerade om att min lilla söta snälla bebis har förvandlats till en manipulerande liten terrorist! Med sina blonda lockar och stora blåa ögon lyckas hon blåsa varenda en om att hon är en liten gullunge! Ni ska bara veta! Hon gav mig stryk häromdagen. Bokstavligt talat pucklade hon på mig med knytnävarna! Hon är alltså ett och ett halvt år! Envisare unge får man leta efter!
Men såklart är hon världens goaste också! Men hua mig, när hon lägger den sidan till är hon inte rolig!
Men å andra sidan är hon smart och hjälpsam, och väldigt nyfiken på allt. Hon vill lära sig vad allt är! "Da de de då?" frågar hon mig miljoner gånger om dagen, (Vad är det då?)
Hon älskar att leka med dockor och hon bäddar åt dom om och om igen. Man kan nästan tro att hon är skendräktig så som hon pular! =)

Jag hade glömt, hur hemskt det var när förlossningen startade, hur rädd jag var och hur hemskt det var! Det var som bortblåst!
Jag har helt glömt av hur hemskt det var när Liam var så ledsen och avundsjuk i början.
Nu är dom som riktiga syskon, ena sekunden älskar dom varandra och pussas och kramas för att i andra slåss och retas!
Nova-Lee är expert på att göra tjuvnyp när ingen ser! En riktig liten terrorist! =)

Jag ksa nog inte läsa om när barnen var små, man blir ju sjukt sugen på en tredje liten bebis! Om det bara kudne stanna så, det ligger nog i kvinnans natur att alltid sukta efter en alldeles liten färsk knodd! =)

Hua mig!


Nytt försök, kanske!?

Jag har varit en så upptagen människa hela hösten/vintern så jag har inte haft tid att bry mig om att underhålla mina nära med små ointressanta inlägg om vad jag har för mig på dagarna.
Men, efter att drömmen gick i kras, så har nu vardagen äntligen börjat komma på plats och rutinerna sitter där dom ska.

Sitter i skrivande stund på jobbet och bara väntar på att tiden ska gå.
Mina småknattar är på dagis och Mr M ligger hemma o sover efter en nattvecka. Sen idag ska vi åka o handla lite mat. Det är väl den stora händelsen idag =)

Har såå mycket att se fram emot nu.
Jag har fått bli godmor/fadder för första gången, denna ära är ngåot jag anser som en viktig post, och även om det inte är så längre så hoppas jag att Ellie Isabelle blir min om föräldrarna går vidare! =) Inte för att det är någon önskan, jag trivs i deras sällskap och ser gärna att vi får ett par år till tillsammans, men ifall!
Jag älskar såklart Ellies storasyskon precis lika mycket, men samtidigt så vill man ju att just Hon ska känna att hon är speciell, för mig. Den lilla bubban!

Jag har äntligen lyckats gå ner Alla gravidkilona, det tog bara sisådär ett o ett halvt år, men nu är jag ingen tjockis längre, knappt en mullis, nu är jag bara en "hängis"! Men det gör inget, jag håller lampan släckt!

Bambam har blivit mycket bättre än i somras. Han har gått upp i vikt, även om jag gärna skulle se ett par kilo till på honom, men nu är han inte underviktig längre, och han skakar inte alls så farligt i bakstället som han gjorde. Men vi trivdes att leva på veterinärkliniken och gör aundersökningar, så et gör väl inget att dom inte hittade orsaken till hans problem, det är lugnt! Jag är inte Bitter...

Vi ska få tillökning i familjen.
Min lilla gosekatta Prinsen kom hem med en övertygande o-oskuldsfull mage. Hon har vart på snoken. Jag är inte säker på när det är dags, men vad jag kunnat läsa mig till så borde det hända något om kanske en vecka eller så. Den största reaktionen man fått har varit att "Åh, vad ska ni göra med dom?" Är det verkligen ett alternativ? Vad sjutton, ska man ta död på kattungarna för att man själv inte önskar fler katter(Jag skulle absolut kunna tänka mig att behålla alla bebisarna, men då blir jag nog av med min sambo, och det är frågan om det är värt det... katt-sambo-katt-sambo, jag vet inte....)

Folk menar på allvar att man plockar bort några eller alla av kattungarna när dom föds och tar död på dom! Hemska tanke! Vi har redan tre stycken som vill ha kattungar, och då lär det itne bli så många små över, så det gör inget om dom får stanna hos oss tills odm hittar bra hem!

Jag kan bar ainte sluta tänka på dessa som tar död på bebisarna! Jävla idioter, ge katten p-piller elelr sterilisera den om ni inte önskar småkatter! FYYYYYYYY, nu lämnar jag detta ämnet, för jag blir uppriktigt upprörd!

 

Jag håller på för fullt på jobbet tt rekrytera nya säljare runt om i landet. Hittills har jag fått två nya tjejer.

Hade möte i måndags och har tre möten till inbokade, så snart är vi uppe i en ordentlig kår! =)

 

 

 


RSS 2.0