Ett litet inlägg...

Får uppdatera lite igen då. Kanske jag är en månadsbloggare, jag vet inte.
Jag skulle vekrligen vilja vara bättre på att blogga, just för att kunna gå tillbaka sen och läsa.
Men jag är riktigt usel! =)

Mycket har hänt...

Liam är FYRA år nu. Stor kille. Det har hänt så mycket med honom på så kort tid. Han har alltid varit duktig med att prata o förstå, men nu kan man verkligen sitta och diskutera med honom och han har såna funderingar och vill verkligen förstå hur allt går ihop. Sen har han utvecklats mycket emd genom att umgås med de större barnen, Moa och Julius. Så kul, Moa kommer nästan dagligen och vill leka med honom.
Hans motorik rusar med. Förr fick jag hjärtsnurp av att han hoppade ner från sista steget på trappan, men nu hoppar han utan problem ner stående från köksbänken (ja, jag vet där ska han inte vara, men det händer faktiskt att man hittar honom där...) Och DÅ kan man tala om hjärtsnurp! =) Min älskade lilla kille.
Nuh ar han lärt sig sin första mening på engelska med. Han säger I love you to! Haha, han vet precis hur han ska få mamma att smälta.

Han är fortfarande lika svår på kvällarna, jag får ingen ordning på det, och jag ORKAR inte. Jag själv är helt slut på kvällarna så jag fixar inte ta fighten! Det gör ju inte saken bättre precis....

Häromdagen skulle Liam plocka upp Nova-Lees Asta (gosedjuret) från golvet och lägga på köksbordet, men mitt i rörelsen frös han till is. Blicken stelnade och han funderade en bra stund. Sen kom det... "Mamma, var är min blåa sån här?"
Han hade ju sin älskade Nilsa, som försvann när vi flyttade för över ett år sen!
Usch, det var hemskt, jag försökte förklara men han blev helt knäckt. Han grät inte eller var ledsen så, men han var mycket depp och fundersam, sen kunde han inte släppa det.
Resultatet blev att vi fick köpa en ny, och nu är dom oskiljaktiga igen. Nilsa o Liam, Liam och Nilsa! Hans min när pappa kom med Nilsa var obetalbar! Han lyste i hela ansiktet!

Nova-Lee däremot är fortfarande lika trotsig om inte värre. Nu börjar hon ju kunna prata och man blir utskälld gång på gång. MAMMA JAAAAAACKA! Mamma NEJ, JAJJA!
Ropar man på henne och vill hon ska komma får man ett avmättat "Nej!" till svar..... Och så fort något går emot henne så smäller det. Idag fick jag smäll för att Jag inte tog på henne sin fleecejacka tillräckligt fort efter att hon fått på sig sina skor innan dagis.
Den damen nöter ut våran trappa snart, där hon får sitta när hon inte uppför sig.
MEN, samtidigt är hon världens goaste när hon lägger den sidan till. Hon charmar en totalt. Och sin pappa ska vi inte tala om, han smälter så fort hon tittar på honom! (Nej, självklart är hon inte lika jävlig mot honom!)

Nu är dom på dagis tillsammans mina älskade små terrorister och jag har tagit frukostbrejk på jobbet.

Helgen har varit bra, på morsdag åkte vi först till fynda o shoppade lite förnödenheter såsom städartiklar och sådant, och nya armpuffar till barnen. Liam skulle köpa en morsdagpresent från honom o Nova-Lee, men han vägrade, han hade inte tid, vi skulle ju till Halmstad och bada! =) Så jag fick ett lottpaket istället senare på eftermiddagen! Och vann!!! 25Kr! =)

Sen åkte vi vidare till Halmstad och badade på Sannarpsbadet. Jättemysigt, men kallt var det! HUA! Tur bubbelpoolen finns så man kan gosa ner sig där! =)
Efter badet åkte vi till Max och åt hamburgare. Båda barnen åt med god aptit, Nova-Lee åt mest såklart!

I omklädningsrummet när vi hade duschat så för att få med mig Nova-Lee o byta om sa jag till henne att vi skulle äta, och då ville hon inte alls duscha mera, som det klingade alldeles nyss. Hon SPRANG ut i korridoren och hade banne mig inte tid att vänta kvar. Så tog jag på henne kläder och sen stack hon igen, hon skulle inte vänta på att jag skulle få på mig, utan hon sa hejdå till mig och damen brevid och gick för att äta, hahaha! Helt tokig! Vägen till Nova-Lees häjrta går genom magen! =)
Och det är sååå skönt att hon är sån, efter alla otaliga timmar man suttit med Liam och trugat o försökt leka i honom mat så är det helt underbart när man har en liten osm äter för egen maskin och älskar det.

I Lördags när vi fikade satt vi med bulle, alla grannbarnen och Molly o Michaels lillebror Leo o Liam såklart, så vaknade Nova-Lee efter sin middagslur och kom ner. Hon hade inte ätit lunch, men jag serverade bulle eftersom alla andra fick det. Men så ställde jag fram hennes mat också, och då brydde hon sig inte alls om att alla andra fikade, hon fick ju det bästa av allt, MAT!

Nej, jag ska dra igång mitt arbete här nu!
Får försöka att uppdatera snart igen, jag har hur mycket som helst som måste ut! =)Varje människas dröm!

Jag är med och tävlar om 40 par skor ifrån Brandos.se

wwww.tlcsverige.se/tavling

Gå in och tävla du med!

RSS 2.0