Trädgården ska bli fin!

Nu har jag fått gröna fingrar (nästan)... Gröna fötter fick jag igår utav att klippa gräsmattan! Shit vilken träning, haha!

Idag har jag planerat hur min trädgård ska bli. Kommer bli kanon. Stinas mamma ska komma med massa växter till mig som hon har över, så jag ska förbereda det nu så jag kan plantera nästa vecka i alla fall! =) Kommer bli kanon!

Liam sover o Nova-Lee har precis vaknat. Stina o Tindra har varit här hela dagen, och vi ska strax åka till dom o äta kvällsmat där.

Har vart riktigt sommarväder nu i två dagar, helt underbart! Så bonnabränna har jag fått, haha! Snyggt!

Håller på att måla min fula furubänk som har fått stå i hallen. Den är nu vit vit vit, underbart. Ska bara gå över den snabbt med lite sandpapper så den ser lite sliten ut =) Underbart vad man kan göra fint med fulfula möbler.

Nu ska jag trycka i lilltjokcan lite gröt, och sen ska jag ge mig på projekt väcka björnen som sover så vi ska åka till Stina. Liam är helt fruktansvärt svårväckt. Han har sin pappas morognhumör, med andra ord LIVSFARLIGT!

Hej hopp, nu drar jag

Buzzador

 

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är jaquie):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=jaquie>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=jaquie</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=jaquie&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=jaquie&lang=SE</a>

Hälsningar,
jaquie


RSS 2.0