Fars dag är snart slut

Nu har vi firat papporna, Barnen har firat mitt hjärta och jag har firat min pappa.

Barnen hade vart ute o köpt ett fint örngott och ett par tofflor till sin pappa. Örngottet var prytt med texten "PAPPA ÄR BÄST- ingen protest" och tofflorna med bara helt enkelt "Världens bästa pappa"
Och en fin rosa/vit bukett med blommor också för att pryda vårat köksbord:



Min syster den stora kom farandes med hundar och barn o hela faderongen från sköna gröna Göteborg för först lite frallor o kaffe här hemma hos oss för att vi allihopa sedan skulle våldgästa vår far.
Det var tänkt som en överraskning men då vi visste att det var stort galej kvällen innan i form av 60årsfest på Bratt så ville vi gärna att han skulle duscha av sig "dagen efter-lukten" så vi skickade SMS och talade om att klockan tre ska du ha hunnit duscha. Annars är det befogat att få gå i morgonrock halva dagen sådär dagen efter.
Så klockan 15,00 kom vi o hälsade på med kladdkakemuffins och blommor o paket. Han fick presenter som kom till sin rätta allihopa- e trisslott (med vinst i form av 50 kr eller två nya lotter) choklad o marsipan (alltid välkommet...) och mitt paket som jag tycker var det ALLRA bästa! Tjihoo, men det tänker jag inte tala om vad det var, för det är en hemlis!
Så vi fikade hos honom, sen var klockan liksom middagsdax.... ROYAL THAI fick ett besök då av tre hungriga blondiner.....
Mela Liiis..... Ville vi ha, så det fick Konetere springa in o köpa extra (väldigt onödigt skulle det senare visa sig.... )
Jag som var chauffören passade på att gömma min lilla mörka kombi.bil och svängde runt hörnet på byggnaden och satt spänt o väntade med ett jätteflin, men det dröjde lääänge innan den adnra blondinen kom, hon hade stått utanför restaurangen och roat sig med att göra fula miner åt förbipasserande bilar i tron om att det var jag, för att sedan skämmas när poletten trillade ner och hon såg att det var ett BMW-märke på bilen som körde förbi och inte FORD som jag har......... Hmm, bortgjord!
 Det var bortgjord nummer ETT denna kväll.

Nummer TVÅ kom när  vi skulle packa oss iväg hem och hennes goa Boston Terriervalp sätter sig o bajsar på den heliga röda mattan i vår fars hem, MOUHAHAHAHAHAHA! Alla vet att den är helig, förutom Jackson som tyckte det såg mycket bekvämt ut att klämma ut en brun korv där, haha, jag skrattade så jag höll på att dööö inombords! PAYBACKTIME, Jackson förstör mattan, deras hund förstör bilar.... Nu var det jämt? Eller inte riktigt, en bajs till på mattan får det nog vara innan det är jämnt! En lööös en.... =)
Jag gick och lämnade Konetere på alla fyra skrubbandes! =)



Nu ska jag läsa en annan blogg om lite träning o matvanor och sånt för att få mig ett gott skratt, och jag ska äta en pepparkaka under tiden så känns det ännu bättre att vara onyttig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0